שרשור שאלות קטנות

Mrs Felix

New member
נצלש.

איך מבטאים את שם הלהקה? "הים" או :"איטש איי אמ" התערבתי אם חברה שלי... והיא רוצה שאני ישאל פה.

Rose131

New member
הים../images/Emo79.gif

אבל זה קיצור של his infernal mejesty(אע, תתעלמו מכל השגיאות כתיב) אז נראה לי שאפשר גם וגם לא?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo128.gif

אם את ממש רוצה את יכולה לבטא כל אות בנפרד, אבל אפילו חברי הלהקה קוראים לעצמם HIM, אז אממ, זה HIM כמילה אחת. אבל היי, תעשי מה שבראש שלך.

Mrs Felix

New member
אני אמרתי אבל ככה.

שאומרים כמילה אחת. בגלל זה אני אומרת שאי אפשר גם וגם אפשר רק כמילה אחת כי אחרת היא לא תביא לי קולה!

נופרבלע

New member
אז ככה..

לפי מה שאמרו לי יש שתי להקות בשם HIM ולכן בארה"ב מכנים את HIM שלנו HIM&HER אם יש לי טעות תתקנו אותי=]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif צודקת../images/Emo127.gif

אבל זה לא שהם באמת משתמשים בזה, כאילו הם מפרסמים את עצמם כH.I.M. גם בארה"ב. אבל שמכניסים את Love Metal למחשב אפשר לראות ב"אמן" - H.I.M.; Him & Her ובתחילת הדרך, שלא היה להם ייצוג בארה"ב היום גם כמה סינגלים/דיסקים שהיה כתוב עליהם Her.

milkshakit

New member
אין טעות ממש, אבל ליתר דיוק: ../images/Emo189.gif

לפני HIM הייתה עוד להקה בשם הזה, אז כש-Razorblade Romance שוחרר, הם לא יכלו להשתמש בשם HIM, ולכן בעותקים של האלבומים היה כתוב HER. אחר כך כבר הכל הסתדר, והוציאו עותקים חדשים עם השם HIM

Love Bem

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gif

אני חייבת לשאול משהו משהו יודע מה זה אומר?
His Infernal Majesty

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif כן-

"הממלכה השטנית שלו" [infernal זה "תופת" בעיקרון]. לכן הרבה אנשים חושבים שHIM קשורים לשטן

Blade Of Fire

New member
מה הם לא שטניסטים מאגניבים?

אבל יש להם פנטוגרם על האלבומים ווילה נראה כה קשוח!!!!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif פסט../images/Emo11.gif

ברור שהם שטניסטים! לייק, אתה לא רואה שוילה לובש כל הזמן שחור????!!!111
. ועכשיו אני אגלה לך את האמת, הסמל שלהם בכלל אומר "אני אוהב את ישראל"
[או לפחות ככה מתעקש לטעון איזה ערס מהשכבה שלי
]

Blade Of Fire

New member
רגע מה.. זה ברור.. הרי הסמל שלהם

זה הסמל של שח"ל! (לא נועה.. לא נמאס לי מזה!)

למעלה