שרשור שאלות

• פותח הנושא KEEK
  • פורסם בתאריך

KEEK

Member
הישרדות 12

מי הזוכה הישרדות 12? ואיפה אפשר להשיג את העונות הקודמות?? (אם לא חוקי לענות בפורום אשמח אם תענו לי באישי)

CoolBoy 17

New member
יש לי שאלה כנסו רגע

מי מעונה 2 נמצא באולסטאר? ומישהו יודע איפה אפשר לראות פרקים שהם לא מעונה 13?

iloveainslie

New member
שאלה לי לגבי אולסטארס

זכור לי ששמעתי שבעונת אולסטארס 2 קיבלו מיליון גם מי שזכה בסוף וגם בפעם הראשונה מישהו שהצביעו לו מהבית האם זה נכון? ואם כן מי היה זה שזכה? אני מקווה שרופרט...

כמהשאלות

מה קורה כשבמועצת השבט ההצבעה היא תיקו? ובאיזה עונה היו רוב ואמבר? ושניהם זכו או אחד מהם?

NamelessGirl

New member
הזוכה

היה לי בלאקאאוט לרגע מזאת העונה הזאת בכלל אבל זה חזר אלי חח הזוכה הוא ארס. וזה כן חוקי להגיד בפורום בגלל שזאת עונה שכבר שודרה בארץ...

marceloros

New member
מנהל
ברור שרופרט

אולסטארס אבל היה רק פעם אחת. הנוסח שלי: ההפקה נורא נורא רצתה לתת לרופרט מיליון כי הוא היה אהוב הקהל וכל העולם, בטח גם הביא להם רייטינג ענק. אז סידרו הצעת אס.אמ.אס שהזוכה בה יקבל מיליון. נו באמת מי ציפו שיזכה?

Lord VoIdemort

New member
נמ

אם יש תיקו יש הצבעה חוזרת, אם גם אז יש תיקו, זה הולך לפי הצבעות מהעבר, מי שהצביעו לו יותר פעמים- מודח.

NamelessGirl

New member
תשובה

אלישיה, אמבר, קולבי, ג'רי וטינה. ואממ אם לא בטלוויזיה (או בAXN או באחד היס סטארס לפעמים שמים עונות מסויימות בשידור חוזר) אז אפשר לנסות להוריד....

CoolBoy 17

New member
סבבה תודה

אני חולה על אמבר אבל טינה ניצחה מה היא באה שוב? אפשר להוריד אבל רק עונות שלמות ואין לי מקום במחשב

שמעת על DISCONKEY?

זה מחזיק מפתחות, עולה כמה מאות שקלים (תלוי בגודל הכרטיס שיש בו) והוא משמש ככונן לכל דבר, לי למשל יש דיסק כזה בגודל של 5 גיגה ואת העונות הקודמות אני מורידה למחשב, מעבירה לדיסק הזה ומוחקת אותם מהמחשב, כך שאם אני רוצה לראות אני פשוט מחברת את זה למחשב (כמו שלמשל אתה מחבר MP3) וכך תוכל להנות מהמחשב שלך ומהעונות של הישרדות בו זמנית מבלי לחשוש לגבי מקום פנוי במחשב.

Fairywitch

New member
יש שם עוד אנשים שניצחו.

עונה 8 - אחת הגדולות. ממש ללקק את האצבעות.

NamelessGirl

New member
כן אבל זה שהביאו מנצחים באמת היה מטומטם..

למרות שזה היה שווה הכל רק בשביל לראות את אית'ן שוב חחח

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifאני חושבת שהרעיון היה לראות איך

אנשים שהצטיינו בעונות קודמות - יתמודדו מול כרישים כמוהם. והתוצאה אכן מעניינת.

למה מטומטם?

תיאורטית, המנצחים הם המתמודדים הטובים ביותר. אז נכון שהם כבר זכו בכסף, אבל כל הרעיון של האולסטאר הוא לעמת את התותחים הגדולים ראש בראש.

למעלה