בדיוק
C CoolBoy 17 New member 12/6/07 #18 אז למה שהאחרים לא פשוט יצביעו להעיף אותם וזהו אוף אני לא מבין את כל הקטע של ההצבעות
נ נץ במנוסה New member 12/6/07 #19 ../images/Emo58.gif לעונה 8 הם באמת עפו, אבל זה לא סותר את הדברים.
C CoolBoy 17 New member 12/6/07 #22 פשוט לא הבנתי את הרעיון של להחזיר מישהו שניצח אף אחד לא יחשוב שמגיע לו לנצח שוב אז נראה לי טיפשי שלא כולם יצביעו נגיד נגד טינה על ההתחלה שאלתי בכללי אני לא רוצה לדעת איך זה באמת היה
פשוט לא הבנתי את הרעיון של להחזיר מישהו שניצח אף אחד לא יחשוב שמגיע לו לנצח שוב אז נראה לי טיפשי שלא כולם יצביעו נגיד נגד טינה על ההתחלה שאלתי בכללי אני לא רוצה לדעת איך זה באמת היה
נ נטע מימי New member 12/6/07 #24 ../images/Emo58.gif זה באמת מה שקרה. מדהים כמה אינטואיציה קרובה למציאות
נ נטע מימי New member 10/6/07 #7 היא התכוונה לומר שחוקי לדבר על העונה עצמה, לא חוקי לדבר על ההורדות של העונות הקודמות. אתה מוזמן לשלוח לי מסר אישי ואפרט לך איך להשיג את כל העונות הקודמות של הישרדות.
היא התכוונה לומר שחוקי לדבר על העונה עצמה, לא חוקי לדבר על ההורדות של העונות הקודמות. אתה מוזמן לשלוח לי מסר אישי ואפרט לך איך להשיג את כל העונות הקודמות של הישרדות.