שרשור שאלות

• פותח הנושא Itai8
  • פורסם בתאריך

Itai8

New member
שלום לכולם! יש לי שאלה...

שלום, קניתי לפני איזה שבועיים את הדיסק Animals, חייב לציין שזה דיסק ממש יפה! אני ממש אהבתי! אמרו לי שאת הקולות של החיות שבשירים הם עשו בעזרת כלי נגינה. אני רוצה לדעת אם זה נכון ואם כן איך ובעזרת אילו כלים? תודה מראש!

CHooPY17

New member
שלום, יש לי שאלה לגבי כמה שירים...

היי, מה נשמע? קניתי את הDVD של רוג'ר ווטרס, IN THE FLESH, ויש כמה שירים שאני לא מכיר, ורציתי לדעת אם השירים האלה נכתבו בתקופה שגילמור ו-ווטרס עוד עבדו יחד... ואם לא, אז לאיזה אלבום של ווטרס הם שייכים ובאיזה שנה הם יצאו? the pros & cons of hitch hiking, part 11 (every stranger's eyes) perfect sense (parts 1 and 2) the bravery of being out of range it's a miracle amused to death each small candle תודה רבה לכולם
לילה/בוקר טוב!

Rezervist

New member
עזרה בבקשה אלבום הפינק פלויד

אחד האלבומים הראשונים של הפינק פלויד היה תקליט שהיה נפתח לצדדים ובמרכזו תמונה התמונה היא חומה עם חורים שמתוכם יוצאים חברי הלהקה\ למישהו יש את התמונה או יוכל למצוא לי אותה בבקשה זה מאודדדדדדדדדדד דחוף תודה תודה תודה

הופעה בישראל

האמנם? שמעתי מכמה חברים שלי, כל אחד בנפרד, שפיק פלויד מתכוונים להתאחד ולהופיע בישראל. אם למשהו יש מידע על הענין, או שיש לו מקום לחפש בו מקורות אשמח לשמוע.

avki

New member
אני לא יודע לגבי כל השירים

אבל בPigs הנחירות זה גיטרה באפקט מסויים, והכלבים בDogs זה אורגן.

10 מה איתך?

אלה שירים מאלבומי הסולו של ווטרז. הנה קישור בשבילך, תהנה. http://www.progarchives.com/Progressive_rock_discography_BAND.asp?band_id=1016

נראה לי התבלבלת עם אלבום

של לד זפלין (שכחתי איזה). או אולי Some Girls של הסטונס.

שלום גולדמונד2

ברוך בואך לפורומנו. מאחר והשאלה שהעלית נשאלת לאחרונה כל כמה ימים, אני שוקלת להעלות את זה כבאנר לראש הפורום: פינק פלויד לא מתאחדים. הם לא באים לישראל להופעות. היו כמה פרסומים שגויים בעיתונות לאחרונה. זה היה wishful thinking מצידם של כמה עיתונאים. לצערינו, לפלויד אין כוונות להופיע. כיום פינק פלויד הם שלושה: דייויד גילמור, ריק רייט וניק מייסון. גילמור הוא מנהיג הלהקה והוא קובע אם הם יקליטו ויופיעו, או לא. לגילמור אין תכניות להקליט או להופיע, בעתיד הקרוב או הרחוק, וספק אם הוא ירצה "להחיות" את הפלויד. כמו כן, לרוג'ר ווטרס, שפרש מההרכב לפני 20 שנה, אין שום כוונות לחזור ללהקה. הוא לא מדבר עם רייט וגילמור מאז פרישתו. מידע מעודכן על הנעשה בתוככי הפלויד מתפרסם כאן בפורום מדי כמה ימים, במסגרת פינתנו "החשדות". אתה מוזמן לקרוא את השרשורים הקודמים בנושא זה, המופיעים בדפים הקודמים של הפורום. כמו כן, יש לנו "שאלות נפוצות" ומאמרים, והרבה הרבה חומר חוץ מזה. חג שמח.

תודה...

מצטער שלא פניתי אל החדשות, אף על פי שעיינתי בהם לפני זמן מה. כמו כן בעתיד (אני מקווה הקרוב), אעלה מאמר על הדיסק 'החומה'... רק רציתי להעיר שהצורה בה המאמרים כתובים (כלומר לא התוכן אלא איך שהם מוצגים בפורום) מעט לא נוחה לקריאה, ממש אשמח אם זה יוכל להשתנות בעתיד... גם אם לא שחתיין על הפורום

לגבי המאמרים

שלח לי את הערותיך במסר, עם דוגמאות. אני אנסה לראות מה אפשר לעשות.

וביתר פירוט

Every Stranger's Eyes מתוך אלבום הסולו הראשון שלו The Pros and Cons of Hitchhiking Perfect Sense Bravery of being out of range It's a Miracle Amused to death מתוך אלבום הסולו השלישי - Amused to Death Each Small Candle שיר שווטרס כתב בשנת 1999 ומופיע באוסף Flickering Flame. חלק מהמילים נכתבו ע"י משורר דני (ראסמוסן או משהו כזה).

CHooPY17

New member
אני מצויין תודה ../images/Emo13.gif

תודה רבה לך ולציף על התשובות
לילה טוב

Itai8

New member
תודה! למישהו יש עוד מידע?

תודה!... למישהו יש עוד מידע? איזה אפקט של גיטרה עשו לחזירים? איך עשו את הכבשים והציפורים גם? תודה מראש שוב!

אינני יודעת את התשובות לשאלות

אני מניחה, כפי שנאמר, שחלק מהאפקטים נעשו באמצעות כלים רגילים - גיטרות, קלידים. אפקטים אחרים אולי נלקחו מספריית האפקטים של EMI (כפי שנעשה בחלק מהאפקטים ב-Dark Side of the Moon, ובעצם גם באומהגומה.

weird dust

New member
בקשר לפיגס

כמו שזה נשמע זה מזכיר יותר את הבאס, אם לוקחים את המפרט וגוררים אותו על הבאס זה יוצא דומה, ואז בטח יש אפקט ואז זה עוד טיפה שונה. בגיטרה זה המייתרים פחות גדולים והליפוף של ה"חוט" ברזל החיצוני הרבה יותר קטן לעומת הבאס בה המיתר והליפוף גדול יותר והפרט באמת עושה רעש דומה.

deePink

New member
לא קשור לנושא אבל

לפני כמה זמן היה פה שירשור על המילים של The Great Gig in the Sky ובאודי מחפשת מילים לשיר של לד מצאתי את זה... And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind. Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime." ***"If you can hear this whispering you are dying."*** "I never said I was frightened of dying." (Instrumental) חיפשתי בעוד כמה אתרים של מילים ומצאתי עוד כמה שתמכו במילים האלו...

אתרי lyrics ברשת

יש מיליונים. מלבד אתרים רשמיים של האמנים, כל השאר הם אתרי-חובבים, עליהם לא ניתן לסמוך. כפי שמצאת את האתר הזה, אני יכולה למצוא לך מאה אחרים, שאומרים אחרת. לכן אני נוהגת להסתמך רק על מקורות מהימנים, וממליצה גם לכם לעשות כך.

Speed King

New member
מנצל"ש

יש אלבום של פינק פלויד שבחיים לא שמעתי עליו: Pink Floyd-Psyco Club או משהו כזה אני חושב, למישהו יש מושג מה האלבום הזה?

למעלה