שרשור שאלות

• פותח הנושא Itai8
  • פורסם בתאריך

Speed King

New member
אין לי מושג..

אני תמיד רואה את האלבום הזה בסיפריה העירונית המוסיקלית שיש בעיר שלי (המדיטק) ואגב אין לאלבום את העטיפה המקורית שלו רק את השם של האלבום בפעם הבאה אני פשוט אקח אותו..

Shakty

New member
אם זה בוטלג - על פי המקורות שלי הוא

לא בוטלג רשמי - יענו שם נוסף להופעה שכבר קיימת... אם תוכל לתת יותר פרטים מהעטיפה (תאריך הופעה,מדינה וכולי) אוכל לעזור יותר

FloyDviR

New member
יש בוטלג שלהם שנקרא Starclub Phyco

אלבום הופעה משנת 67... ואלו השירים: 1. Stoned Again 2. Arnold Layne 3. Rush In A Million 4. Matilda Mother 5. Scream Thy Last Scream 6. Astronomy Domine

avki

New member
מה לכל הרוחות?...

מה זה השירים האלו? מאיפה שלושת השירים שהם לא מהאלבום הראשון לקוחים?

מדובר בהופעה חיה

משנת 1967. יש רק שני בוטלגים הידועים לי, משנה זו. מדובר בהופעות בהולנד (רוטרדם) ודנמרק (קופנהגן). ההקלטות הן באיכות נמוכה מאוד. עד כמה שאני יכולה לראות, הבוטלג הזה הוא מההופעה בהולנד. Stoned again - או Stoned alone הוא למיטב זכרוני קטע אינסטרומנטלי. Rush in a Million זה שיר בשם One in a million. אני לא זוכרת אם יש בכלל הקלטת אולפן שלו. אולי רק דמו. Scream Thy Last Scream הוא שיר שכתב בארט ושהיה אמור לצאת כסינגל. יש הקלטת אולפן שלו, וגם גרסה שהלהקה הקליטה עבור ה-BBC. השיר מעולם לא יצא רשמית, והוא אחד משני השירים של בארט - השני הוא Vegetable Man - שנחשבים ל"אוצרות האבודים" של הפלויד מתקופת בארט.

Perfect sense

New member
בטוח כבר שמעתם אבל שיהיה:

רוג'ר ווטרס נמצא במגעים עם אביב גפן במטרה להביא את מחזה "החומה" בגרסא עברית מתורגמת על ידי אביו של אביב- יונתן גפן. יש לכם עוד מידע על זה?

שלום Perfect Sense

אני מניחה שאת/ה חדש/ה בפורום. לכן, אני ממליצה לך לקרוא את ה"חשדות", שהן חשדות הפורום המתפרסמות לפחות אחת לשבוע, את ה"שאלות הנפוצות" ואת מאמרי הפורום. כמו כן, אנא קרא שרשורים בעמודים קודמים. באחד מהם נמצא שרשור על הנושא שהעלית. כ"כ, אודה לך גם אם בעתיד תשרשר הודעות למקום המתאים, ולא תנצל"ש. ונשמח גם לשמוע מדעותיך - אני רואה שכבר הגבת לדיונים.

למעלה