איך קוראים לאמא ואחיות של גבסו?! מישהו יודע?!
S smudge New member 5/10/06 #7 מישהי מתמצאת ברזומה הרומנטי של שי? היתה לו פעם חברה מפתח תקוה. למישהו יש מושג מי זאת?
ר רעות גבסו8 New member 5/10/06 #8 נועה דיאמנט.. לפי מה שיגוע לי אבל יש לו חדשה.. לדעתי זאת נועה שוב.. כי היא הייתה בבכורה.. אבל זה באמת שלא מענייני להתעסק לו
נועה דיאמנט.. לפי מה שיגוע לי אבל יש לו חדשה.. לדעתי זאת נועה שוב.. כי היא הייתה בבכורה.. אבל זה באמת שלא מענייני להתעסק לו
ה האגוש New member 6/10/06 #9 ../images/Emo35.gif שרשור שאלות ../images/Emo35.gif שרשרו לכאן את כל השאלות שלכם בנוגע לשי :]
מ מוחטה1 New member 6/10/06 #10 אממ... זו לא כ"כ שאלה, אז אני אסווה אותה בצורת שאלה ראיתי ב- my music magazine כתבה עם שי אחרי ההופעה בצוותא, והוא היה נורא חמוד? האם זה נכון שיש שידור של זה ב-19:00 בערוץ 24, וגם לכל אורך הסופ"ש? נו שמישהווווו יענה לי כבררררר@!~#!$4!@!@#
אממ... זו לא כ"כ שאלה, אז אני אסווה אותה בצורת שאלה ראיתי ב- my music magazine כתבה עם שי אחרי ההופעה בצוותא, והוא היה נורא חמוד? האם זה נכון שיש שידור של זה ב-19:00 בערוץ 24, וגם לכל אורך הסופ"ש? נו שמישהווווו יענה לי כבררררר@!~#!$4!@!@#
ע עידווווו New member 6/10/06 #11 מוזיקה 24 הנה הקישור לאתר , תסתכלי בלוח השידורים ותבדקי מתי יש שידורים חוזרים : http://www.music24.co.il/
מוזיקה 24 הנה הקישור לאתר , תסתכלי בלוח השידורים ותבדקי מתי יש שידורים חוזרים : http://www.music24.co.il/
ה האגוש New member 6/10/06 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה, יפתי. אני מתגעגעת שכחת אותי כבר, הא?? הא?? יש לי פלאפון חדש, להזכירך. את יכולה לצלצל אליו מדי פעם .
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה, יפתי. אני מתגעגעת שכחת אותי כבר, הא?? הא?? יש לי פלאפון חדש, להזכירך. את יכולה לצלצל אליו מדי פעם .
מ מורן 1986 New member 6/10/06 #13 שלום לכם../images/Emo9.gif נראה לי שבמוצאי שמחת תורה שי גבסו מופיע בבת ים זה נכון ואם כן אז באיזה שעות ואיפה
שלום לכם../images/Emo9.gif נראה לי שבמוצאי שמחת תורה שי גבסו מופיע בבת ים זה נכון ואם כן אז באיזה שעות ואיפה
W W3ndy New member 6/10/06 #14 ../images/Emo20.gifנכון זה באמפי תיאטרון בשעה שמונה וחצי (שי גבסו ואוף שימחעס)
N naa7 New member 6/10/06 #16 שלום מישהו יודע באיזה תאריך שי גבסו מופיע בשבוע הדיסק הישראלי? ובכללי איזה אומן מופיע ומתי? תודה מראש. נעה
שלום מישהו יודע באיזה תאריך שי גבסו מופיע בשבוע הדיסק הישראלי? ובכללי איזה אומן מופיע ומתי? תודה מראש. נעה