שרשור שאלות

TauberiT

New member
כן.

והאתר של שי די גרוע ולא מעודכן, אז קשה לי להגיד לך כמה זה עולה.

TauberiT

New member
אוקי. לא בטוח שזה בתשלום. ../images/Emo3.gif

זה במסגרת פסטיבל נוער כלשהו, לפי מה שהבנתי. והפרטים, גם באתר של הקריות, וגם באתר של שי, נורא לא ברורים. אז אם את גרה שם, או בסביבה, אני מציעה לך להתקשר לעירייה, או למארגני האירוע, ולשאול.

פרטים יותר מדוייקים..

זה בפורום.. לא באתר של שי:) באתר רק כתוב תאריכים של הופעות לא פרטים מדוייקים:)

TauberiT

New member
יש הרבה הופעות קרובות של שי...

היום הוא מופיע בגני יהושוע, במסגרת שבוע הדיסק הישראלי. 9/10- בית שמש 10/10- שדרות 11/10- באר שבע 12/10- קרית ים 14/10- כיכר רבין/בת ים. [לא הבנתי אם זה אומר שהוא מופיע גם בכיכר רבין וגם בבת ים, או שיש כיכר רבין בבת ים
] המ, תהנה

alon136

New member
תודה

אבל יש מספר טלפון להזמנות כרטיסים?להופעות שלו? זה חשוב לי חח.

אמברוש

New member
שאלה דחופה

הוא מופיע בסוף בבית שמש או לא? אתמול היה רשום באתר הרשמי שהוא מופיע שם.. והיום כבר לא רשום

הוא מופיע בטח שמופיע:)

לפעמים יש שם בעיות עם הלוח הופעות.. מרעננים וזה מסתדר.. תהנו:)

SARIT561

New member
איך עושים כסף

הנה התשובה לאיך עושים כסף בלי מאמץ. כנסו זה ישתלם ולכם זה עולה רק שקל אחד בלבד.

TopGirl

New member
ישהו בבקשה יכול לעזור?

איך אפשר להגיע לשי גבסו, מספר טלפון, מייל, כתובת.. מקומות שהוא נמצא בהם.. בבקשה הנושא דחוף מאוד.. לילד דתי שמעוניין במילה ממנו... תודה

TauberiT

New member
לדעתי,

אם זה באמת משהו רציני, אז יהיה הכי הגיוני לפנות אל מנהלי האתר, שיכול להיות שיעבירו אליו את המייל, או משהו. [email protected] לא ממש מפורסמת כתובת אימייל של שי, כמו שבדר"כ מפורסמות כתובות של מפורסמים אחרים. אבל טלפון, וכתובת מגורים, זה ממש לא דברים שגם אם היו לנו היינו יכולים לפרסם באינטרנט. מקווה שאיכשהו עזרתי.

כמו שנאמר..

את הכתובת בבית אסור לפרסם כך שאני לא יוכל לעזור במקרה הזה.. מצטערת.. אבל הדרך ההכי טובה היא להרשם לפורום הרישמי ולשלוח לו הודעה פרטית.. הוא נכנס פעם בכמה ימים ומגיב.. או שלשלוח למנהלים של האתר כמו שכבר כתבו פה:) אבל שוב, לטעמי יותר בטוח זה לשלוח לו הודעה פרטית.. ככה אפשר להיות בטוחים שזה מגיע אליו:) אבל לשים לב ששולחים לשי גבסו זאת אומרת צריך להוסיף את הגבסו כי זה כותב רק שי:) בהצלחה :)

מישהו יודע על הופעה קרובה של שי?

עד ה20?? אם מישהו הולך אליה, שישלח לי מסר מהר או יכתוב את השם שלו פה. תודה רבה זה חשוב

ההופעות הקרובות של שי..

9.10 (שני): הופעה בבית שמש מקום:באמפי, בטיילת של בית שמש. שעה: שי יופיע בסביבות 10 וחצי 10.10 (שלישי): הופעה בשדרות 11.10(רביעי): הופעה בבאר שבע מקום: "צ'יקה בר" כתובת: רחוב הסדנא 4 שעה: 22:00 הזמנת כרטיסים: 08-6900330 מחיר כרטיס 50 ש"ח במכירה מוקדמת, בערב ההופעה 60 ש"ח. 12.10(חמישי): שי יופיע בקריית ים. מקום- חוף קריית ים. 14.10(מוצ"ש): שי ישתתף בהקפות שניות במוצאי שמחת תורה. מקום: אמפיתאטרון בת-ים שעה: 20:30 הכניסה חופשית! אני הולכת לבת ים ואולי לעוד הופעה:)

עוד 2 הופעות נוספות:)

ב14.10 מיד אחרי בת ים יש הופעה של שי בכיכר רבין בת"א 22.10(ראשון): הופעה בחצור. מקום- מרכז רסקו שעה- 4 וחצי :)

למעלה