שאלה משהו יודע איפה הבלוג של אביב אלוש (גיל)? אם את או אתה יודעים שלחו לי תקישור [בבקשה]
ת תאירוש1 New member 24/7/05 #1 שאלה משהו יודע איפה הבלוג של אביב אלוש (גיל)? אם את או אתה יודעים שלחו לי תקישור [בבקשה]
א אורוש ה1 והיחידה New member 24/7/05 #3 ../images/Emo13.gif בקשהה לזאת ששמה בקישורים-> כניסה לפורום של מקס אולארצ'יק בהייד פארק פורומים בבקשה תשימי קישור לפורום..כל מי שיודע שיפרסם
../images/Emo13.gif בקשהה לזאת ששמה בקישורים-> כניסה לפורום של מקס אולארצ'יק בהייד פארק פורומים בבקשה תשימי קישור לפורום..כל מי שיודע שיפרסם
L leegal New member 24/7/05 #4 חחח נכון לינג זו ההיא מהפרסומת של צביקה פיק שהיא אומרת.. " צביקהפיק אפ דה פון..
מ מחייכת מתוך חלום New member 24/7/05 #5 יש לי שאלה אני לא הכי עוקבת אחריי התוכנית ויצא לי השבוע לראות כמה פרקים לא הבנתי מה קורה עם הדמות של מקס אולרצ'יק(או איך שלא כותבים את השם מפשחה שלו)
יש לי שאלה אני לא הכי עוקבת אחריי התוכנית ויצא לי השבוע לראות כמה פרקים לא הבנתי מה קורה עם הדמות של מקס אולרצ'יק(או איך שלא כותבים את השם מפשחה שלו)
R ReUtOoSh New member 24/7/05 #7 שאלה!!! מאיפה אפשר להוריד פוטושופ????? מי שיודע שיכתוב לי!!! תנקיו !
V voodoogirl New member 24/7/05 #10 שאללה!! מישהו יודע מה השם הפרטי של לינג???!!!איזה חמודה היא היא ממש מוש!!!\ אז בבקשה ... שיר
G gagacc New member 24/7/05 #2 הנה הכתובת של ההורסססס מכל תהני.... ואת אפילו יכולה לכתוב לו שם http//blog.tapuz.co.il/avivlush
ט טינקרבל 194 New member 24/7/05 #23 הכי גדול זה בשיר פתיחה שמראים את לינג והיא מנקה את החלון חחחחחחחחחחח איזה מבטא חמוד יש לה מתה עלייה
מ מאעד New member 24/7/05 #8 אז ככה... מקס משחק משהו בשם אדם. אדם הוא הבן של שלומו צוקרמן והוא אח של נועה צוקרמן שעובדת בטרנס. בקשר לזהות המינית שלו אנחנו עוד לא יודעים מה הוא....
אז ככה... מקס משחק משהו בשם אדם. אדם הוא הבן של שלומו צוקרמן והוא אח של נועה צוקרמן שעובדת בטרנס. בקשר לזהות המינית שלו אנחנו עוד לא יודעים מה הוא....
V voodoogirl New member 24/7/05 #9 רגעע חכו רגע!! גיליתי שבכתבה בראש1 כתוב שאדם אוהב את רז ויש לו קטע עם אחות של רז!!
מ מחייכת מתוך חלום New member 24/7/05 #15 הוא שכב עם ההוא לא? ראיתי חלק ואני לא סגורה על זה שזה הוא עם הקצפת ..
מ מאעד New member 24/7/05 #17 אז ככה... אז זה ככה יש לו קטע עם רז טוב ככה זה נירא לפחות... ואין לו שום קטע עם אחותו של רז הם ידידים וזהו...
אז ככה... אז זה ככה יש לו קטע עם רז טוב ככה זה נירא לפחות... ואין לו שום קטע עם אחותו של רז הם ידידים וזהו...
V voodoogirl New member 24/7/05 #21 ללאא הבנת נכון! היה כתוב רמזים מההמשך של הסידרה!! באמת צחפש איפשהו בפורום ציטטי כתבה שהייתה בראש 1 ותראה מה כתבתי שמה! זה באמת נכון!
ללאא הבנת נכון! היה כתוב רמזים מההמשך של הסידרה!! באמת צחפש איפשהו בפורום ציטטי כתבה שהייתה בראש 1 ותראה מה כתבתי שמה! זה באמת נכון!