אופס.. הכתובת ביכלל לא נכונה... ואני לא יודעת את הכתובת
י יאללה היחידה New member 24/7/05 #18 שאלה חשובה מישהו יודע איך קוראים למזכירה שמשחקת בסדרה? ועוד פרטים עליה?
V voodoogirl New member 24/7/05 #19 קוראים לה בסידרה הלנה שטקין במציאות קוראיים לה מריהנ שויף והיא עובדת בחברת טרנס היא מאוד קשורה לילדה שלה אנבל ועדיין לא ממש יודעים על הילדה פרטים רק שקרה לה משהו בעבר או ...לא יודעים! שלמה צוקרמן הזמין אותה לארוחת ערב אבל היא סירבה כי קשה עם הבייביסיטר של הילדה שלה(אנבל)...
קוראים לה בסידרה הלנה שטקין במציאות קוראיים לה מריהנ שויף והיא עובדת בחברת טרנס היא מאוד קשורה לילדה שלה אנבל ועדיין לא ממש יודעים על הילדה פרטים רק שקרה לה משהו בעבר או ...לא יודעים! שלמה צוקרמן הזמין אותה לארוחת ערב אבל היא סירבה כי קשה עם הבייביסיטר של הילדה שלה(אנבל)...
N niranbd New member 25/7/05 #26 כמה פרקים מתוכננים לסידרה? היי, אז בטח כבר לפי הכותרת הבנתם את השאלה שלי.... זאת מתכוננת להיות סידרה רק לקיץ(60 פרקים) או טלנובלה ממש(120 פרקים)?
כמה פרקים מתוכננים לסידרה? היי, אז בטח כבר לפי הכותרת הבנתם את השאלה שלי.... זאת מתכוננת להיות סידרה רק לקיץ(60 פרקים) או טלנובלה ממש(120 פרקים)?
ע עידוק New member 25/7/05 #28 למה באתר של פיק אפ מתעלמים לחלוטין מברוריה פסקל? היא אחת הטובות שם.. עידו