שתי שאלות - הראשונה מדירה שינה

../images/Emo101.gif

גזירת ציפורניים נעשית אצלינו מול הקלטת התורנית - החביבה על תומר באותו שבוע . כל-כך חביבה שהוא לא שם לב מה אני עושה ! בקשר לגן הדרך הטובה ביותר היא לאתר אמהות מאיזור מגורייך ולחקור אותן שתי וערב
כי לפעמים מסתבר שגן שראינו ולא עשה עלינו רושם ראשוני טוב הוא בעצם גן מעולה ולהיפך. בהצלחה בשני התחומים
ענת

ענת תודה.

לגבי גזירת ציפורניים מול קלטת, ניסיתי. פעם זה היה עובד. היום הוא מתנגד ומתעצבן שאני מפריעה לו
לגבי הגן הרי שאני לא מכירה אימהות באיזור מגורי משום שאני לא במקור מפה ואני גם לא כל-כך חברותית. ואת הרי צודקת שמהן אשמע ביקורת אבל ביקורת שלהן ולא שלי ויכול להיות שאני קצת יותר ביקורתית. אני אנסה לדבר עם אימהות אחרות. תודה. שירלי.

עינתפ

New member
את שי הכנסתי לגן כשהיה בדיוק בן שנה

נכון, עברתי את ככככככללללללללל הגנים של הישוב, ולא מצאתי כלום, אבל התפשרתי ובסופו של דבר שי היה מבסוט הוא היה הילד הכי קטן בגן, וזה נתן לו פוש ענקי להתפתח. השנה רשמתי אותו שוב לגן חדש, אז מצאתי גן (שלפני שנה היה מלא) והוא בן הגנים הטובים ביותר, אבל..... הנה רק היום החזרתי את שי לגן אחרי יומיים של חום, מייד נתקלתי בע. הגננת ששאלה אותי אם יש לי אישור מחלה, אמרתי לה ששי נח מספיק ביום שישי שבת, ואני לא מאלה ההורים ששולחים את הילד לגן אחרי יום אחד בבית למנוחה ואח"כ הבן שלי הוא מאלה שמביא את המחלה הביתה
. לזה כמובן היא לא התיחסה. לגבי גזירת ציפורניים, מאז ומתמיד שי לא סובל שאני גוזרת לו ציפורניים, אז מה לעשות - אין ברירה. היום כשהוא כבר גדול כמעט 3 , אני נותנת לו פיצוי על הגזירה - בד"כ סוכריה או קובית שוקולד.

מירי,

New member
חזרה לגן...

נכון שבגנים הפרטיים זה שונה , אבל בגן העירוני אחרי שהילד היה חולה 3 ימים ומעלה הוא חייב אישור רופא לחזרה לגן , אני יודעת שגם הגנים הפרטיים נוהגים כך (ובמקרה של הקאות\שילשולים דלקות עיניים וכד...) מבקשים אישור כל הזמן... והעיקר הבריאות.

odeia

New member
שירלי, אצלנו זה היה גוג מגוג, עד

היום הזרתות ברגליים אסורות לגזירה, אבל מה לעשות וצריך. אנחנו פותרים את זה עם רסקיו, נותנים לה ונותנים לה עד שכל הציפורניים גזורות.

אמיר.

New member
אולי את מגזימה ?

אני לא יודע מה מצאת פסול בכל הגנים. אני לא יודע היכן את גרה... אבל נראה לי קצת לא סביר שכוווווווווולם לא ראוים... אולי הקריטריונים שלך גבוהים מדי ? (אני די מבין את זה כי גם כשאנחנו חיפשנו מקום לגדולה שלנו - היינו מאד בררנים, אחרי זמן למדנו לדעת מה חשוב ומה לא). בהצלחה...

efratcarol

New member
לגבי הציפורניים

גם לנו הייתה בעיה דומה. יהונתן שלי בן אחד עשר חודש ובהתחלה בעלי היה גוזר לו ציפורניים בשינה. מלפני כחודשיים הוא התחיל להתעורר ולהתנגד. עברנו לכוסס במקום מספריים , זה מקצר מאוד את העניין וזה כנראה גם מעניין כי היום יהונתן מוכן לשבת מול אבא או בידיים שלו את הכמה דקות עד שכל הציפורניים גזורות. לגבי הגן - חשוב שמה שלא תחליטי בסופו של דבר שתהיי שלמה עם זה. אני רשמתי את האפרוח שלי כשהיה בן תשעה חודשים לתינוקיה בתוך מעון, שהסתבר כמקום ממש לא משהו (למרות שקיבלתי המלצות מאוד חמות)ויהונתן לא היה מרוצה בכלל, ואחרי שלושה שבועות הוצאתי אותו והעברתי אותו למשפחתון קטן יותר. היום הוא ממש מאושר שם אבל בגלל החוויה הארשונית והמעבר היה לו מאוד מאוד קשה להסתגל. ורק להוסיף שאם יהיה גם שכן נראה לך הדרך הכי טובה להתרשם זה פשוט לבלות שם כמה שעות ואפילו ימים ולצפות בגננות ובילדים. בהצלחה אפרת

למעלה