שרשור נועם

LiRs Lullaby

New member
*לנועם.

ו-וואלה, זה עוד לא בטוח מה שבאמת ריגש את כולם. מהתמונה רק רואים אותו יחד עם סבאנה, אבל גיא זוארץ אמר שב*שיאה* של הדרמה (המשימה) קרה לו משהו. יכול להיות שסתם ערכו את זה ככה שרואים את שבט ג'יבארו מדברים על משהו אחד ובסוף קורה משהו אחר לגמרי לנועם.

ה ק ל פ ן

New member
אני ראיתי את זה עוד לפני שראיתי את ההודעה שלך

זה היה די ברור... למות הוא לא היה יכל, לטבוע גם לא... לעבור קובצה, דווקא כן...

Jen74

New member
אני אומרת ש...

כולם אומרים שנועם עבר לסבאנה כי רואים אותו בסירה של סבאנה. ומה אם הוא נפל מהסירה של ג'יברו וסבאנה הם אלה שעזרו לו לעלות כי ג'יברו הם כאלה חארות שלא יעזרו לחבר שבט שלהם לעלות? אולי זה חלק מהמשימה בכלל? תהיו יצירתיים רגע ותפעילו ת'ראש.

Black Jane

New member
יו, גם אני חשבתי על זה! אמנם קצת שונה

אבל גם חשבתי שהוא נפל או משהו ובגלל זה הם לא ידעו איך להמשיך ובלה בלה...

חח איזה מצחיק איזה הישרדות זאת למה

הוא צריך לעבור שבט תכלס היתי רוצה ולא ידעתי שזה יקרה לפי החוקים שלהם איזה צחוקים...

XקוקיX

New member
יכול להיות שיקרה עוד משהו?

האמת שידוע שהישרדות אוהבים להגזים עם הפרומואים, אבל מראים יותר מדי בוודאות את נועם בסירה של סבאנה, ואת "בשיאה של הדרמה", ואז רואים את המצלמה כאילו נתקעת בשיחים ומשהו קורה במים. יכול להיות שסתם מנסים להגזים ולגרום לנו לחשוב שיקרה משהו בסגנון, אבל יכול להיות שיקרה עוד משהו חוץ מהמעבר לקבוצה אחרת? (אני מציעה לכם לראות את "הקטעים מהפרק הבא" כדי להבין על מה אני מדברת.

נועם לא עבר שבט!!!

קרה לו משהו אחר.. וזה ממש לא קשור לזה שהוא עבר שבט.. זה שרואים אותו בסירה האדומה, זה תראו ביום רביעי למה הוא שם - אבל אין קשר בין לזה לבין מה שכולם מפיצים שהוא עבר שבט!!! אני לא רוצה לספר מה קרה לו כדי לא להרוס לאחרים.. אבל אני יודעת ממקורות מוסמכים שזה לא בגלל זה [דודה שלי עבדה בהפקה].

אוהד 49

New member
בואנ'ה ממש טלנובלה פתחנו פה, הא???../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

כולם מכירים את כולם בהפקה!! אה ואם שחכתי לציין, אז דוד של אח של אבא שלי, שהוא בעצם חבר קרוב של החבר של מי שהפיק את התוכנית, הוא סיפר לי שבכלל אבא של אח של אחד המתמודדים הוא ממש דומה לחבר שקרוב לאמא של עידן, מה שממש מזכיר את זה שסבא של אחות של חברה של אמא שלי היא המאפרת...
חחחח כל אחד פה: "הוא דוד שלי" , "זאת אחות שלי" ו:"היא הבת שלי"... אבל! מה זה עוזר אם אתם לא אומרים כלום....
חחח...

adiryosef

New member
את מוזמנת לרשום,כי יש אנשים שכן רוצים לדעת

פשוט תשימי ספוילר,ומי שלא רוצה לא יקרא את זה

אבל מה שקורה אח"כ, אנשים אחרים ירשמו בלי

ספוילר.. כמו שקרה עם זה שראו את נועם בסירה האדומה, היו כאלה שרשמו אח"כ בלי ספוילר.. עדיף שתחכו כולם ליום רביעי, כי באמת הולך להיות פרק מעניין!!

Jen74

New member
כולם יודעים שהולך להיות פרק מעניין!!!

ראינו בפרומו.

Fairywitch

New member
איזו באסה זאת תהיה אם בסוף זה יהיה סתם משהו..

ז"א- הלוואי ולא קרה משהו רע!! אבל אם זה יהיה באמת שנועם פשוט עבר קבוצה- אז הם מה זה הגזימו עם הפרומו...

עכבRון

New member
סוג של ספויילר..אולי

שלום, אני לא ממש משתתף פעיל פה אבל עוקב בקריאה. אני זוכר באופן מעורפל שבכתבות רקע בעיתון סוף שבוע לפני מספר חודשים היתה כתבה על הכנת התוכנית וסופר שם שבין הבעיות והקשיים שניצבו מולם היה מקרה אחד המשתתפים שבר רגל. (אני מסייג את עצמי כי זה מהזכרון). יתכן ובזה מדובר. הכל כמובן בגבולות הספק. יש לי עוד השערה שלא מבוססת על דבר, אבל אולי יתכן ועומר הוא פרס במשימת החסינות. כלומר שני השבטים צריכים לחתור ולהגיע אליו וכך מעבר לחסינות יש להם אפשרות לשמור עליו או להפסיד אותו. סתם רעיון מופרך.

למעלה