זהה את הסלב

../images/Emo35.gif../images/Emo191.gif זהה את הסלב ../images/Emo191.gif../images/Emo35.gif

~סורי שאני פותחת עכשיו, אתמול לא היה לי זמן=\~
הסבר:
כל שבוע אני אשים תמונה מעוותת של סלב כלשהו ואתם תצטרכו לגלות מי זה. אבל, את התשובה אתר תשלחו לי במסר. אחרי ששלחתם לי מסר אל תכתבו "עניתי" כי אז יבינו שיש אנשים שענו לפניהם. בשבוע הבא אני אגיד את הזוכה, הזוכה נקבע לפי מי שכתב ראשון וכמובן אם התשובה נכונה:) וכדיי שהפינה הזאת לא תהיה ריקה כל שבוע יהיה נושא חדש שנדבר עליו. ~הזוכים והנושא השבועי בהודעות הבאות~

../images/Emo27.gifהזוכות../images/Emo37.gif

בשבוע שעבר הסלב המעוות היה: אשטון קוצ'ר
כןכן, זה היה קל, כולכן צדקתן אבל רק אחת מכן שלחה ראשונה והיא: **תופים** **תופים**
adi love mcfly XDD - עדי
מקום שני: baril - אריאל מקום שלישי: DannyMcFly - ניצן

ווואי כל התמונות של החיות העציבו אותי \=

היה לי את כל סוגי החיות! חוץ מצינצילה . וסבתא שלי הרגה את כולם. ואני רציניתי את האוגרים העורב אכל את הדגים הנשר אכל את התוכים אותו נשר בא שוב ואת החתולה שלי הבני דודים שלי הרגו אבל אחרי הכל הגנים הם שלה אז היא אשמה. וכן אני צימחונים שאוכלת סטיייקי ם *_*

../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif../images/Emo19.gifנושא השבוע../images/Emo19.gif../images/Emo204.gif../images/Emo85.gif

בעליי חיים
יש לכן חיית מחמד? מהי החייה האהובה עליכן? צמחוניות? וכו':)

polly88

New member
../images/Emo181.gif

ישלי צ'ינצי'לה (זכר) XD ואני אוהבת את כל החיות :)(גו'קים זאת לא חיה!!!!) ולא צמחונית לא יכולה להחזיק בלי בשר

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifממ אני D: -סיפור מצחיק בפנים-

לא, אין לי חיית מחמד אבל הייתה לי חתולה פרסית מדהימה שקראו לה צ'ופי ואין לי מושג למה מסרו אותה! גם היו לי אוגרים (שאכלו את הגורים של עצמם) ודגים . עם הדגים זה הסיפור הכי קורע בעולם! עברנו דירה וכשסידרנו הכל כבר אמא שלי אמרה שמרגיש לה שמשהו חסר והסתבר ששכחנו את הדגים בדירה הקודמת
נקרענו. החייה האהובה עליי היא כלב כמובן
אני מתה לכלב אבל אבא לא רוצה. ולא, אני לא צמחונית חח לא הייתי שורדת בלי בשר.

../images/Emo109.gifבוביקקקקקקקקקקקD:

יש לי כלב מהמם וקוראים לו לוקו (לוקו קמינו אם תרצו
) והוא מושלמי ואני מתה עליו
קטניייייייי הוא בן 5 וחצי כבר D: קולאז' בוביק
אה ויש לו פייסבוק אם תירצו אל תהססו לשלוח בקשה, הוא מאשר את כולם (חברותי כבר אמרתי?
) Loko Kamino

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif חח גמאני חשבתי

לפתוח לכלבה שלי פייסבוקXD

MadBerry

New member
יואו איזה עיניים! @___@

איזה בוביק הוא בתמונה השמאלית העליונה *_____*
~מוסיפה אותו לפייסבוק
~

../images/Emo109.gif../images/Emo27.gif

חחחחח ספיר אני אוסיף את הכלבה שלך <: מאי תודה אני אמסור לו D: וליאת לצערי העיניים המושלמות האלה היו לממש מעט זמן
זה אחר כך התחלף לירוק המגעיל הזה חחחח והוא היה כזה בובון שהוא היה קטן אבל מה הקטע המבאס? שפחדתי מכלבים לפני שהיה לנו אותו אז כשהוא היה גור לא התקרבתי אליו בכלל (לא החזקתי אותו!!!!!!!!!!!!!
) ורק כשהוא גדל הפסקתי לפחד XD פשוט מפגרת הוא כבר רץ לאשר אותך

למעלה