זהה את הסלב

StarStavGirl

New member
../images/Emo174.gif יואאאאאוו איזה כלב מושלםםם../images/Emo70.gif !@#$%^&

אני מוסיפה אותו חח

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif לוליטה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הכלבה הכי מדהימה בעולם@!#$& כמו הבת שלי
היא דיי טיפשה ומשוגעתXD קוראים לה לולה ויש לי שלל כינויים: פליצה פוצקע לוליטה לולו צ'וקית ועודD: והייתי צמחונית חצי שנה ולצערי לא החזקתי מעמד=\

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif לולה../images/Emo27.gif

קצת חופר אבל הסיפור שקיבלתי אותה: הייתי באמצע הלימודים ואבא שלי הלך להיפגש עם האיש שהוא היה אמור לקנות אותה ממנו. הוא שלח לי את התמונה הזאת לפלאפון ושאל אם לקנות או לא. כמובן שאמרתי כןןןןןןן@#!%#$%. הוא אמר לי שהוא יבוא לקחת אותי מבית הספר ויקח אותי לאיש כדי שאני אראה אותה ואז נחליט אם לקנות או לא. בקיצור, יצאתי מבית הספר, נכנסתי לאוטו ופתאום אבא שלי מרים אותה ממתחת לכיסא@#$#@%#$ D:

StarStavGirl

New member
../images/Emo174.gif יואוווווו איזה מאמייייי ../images/Emo99.gif

חחחחחח איזה סיפור חמודדד ומאגניב

../images/Emo34.gifמכבייייייי 3>

בגיל 9 היה לי תוכי ושמו מכבי
חחח המצחיק הוא שכולו היה ירוק והאף(מקור או וואטבר) בצבע אדום XD אבל נסענו לאילת אותה שנה והשארנו אותו אצל בת דודה שלי . והוא ברח \: כמה בכיתי |: הייתי קשורה אליו מאד. עכשיו אין לי D: דג זהב פעם ב.. ? ולכולם אני קוראת אוצר

butbut

New member
../images/Emo126.gifלי יש כלב- קוראים לו טוי-טוי ויש לו פייס

בוק. חחח:] ^^

../images/Emo146.gifD:

כןן כלבה ואני מאוהבת בה למרות שהיא לא סובלת אותי ורק רוצה שאני ילטף אותה כל החיים :) ולא , אני אוהבת בשר ועוף וכל אלה D:

Ms Brightside D

New member
החתול השמיין שלי ../images/Emo54.gif

אז לי יש חתול, הוא בן ארבע וחצי, קואים לו תול (או צ'וצ'ו, פוצ'קי, תולי, שמן, אפצ'י ותו ) והוא שמיין
הוא החתול הכי חתיך בעולם והוא ישן בצורות הכי מתוקות שיכולות להיות
אימצנו אותו כשעבדתי (בהתנדבות
) אצל וטרינרית, ובאו חמישה גורי חתולים מתוקים ופשושיים כאלו
והייתה להם דלקת בעיניים, בקיצור שמרנו קשר עם הבעלים של הגורים, ואחרי כמה שבועות (כשהגורים היו בוגרים מספיק) באנו אליהם ובחרנו אותו, קוראים לו תול בגלל שלא ידענו איזה שם לקרוא לו וזה היה שם זמני שהוא בסוף נשאר איתו
בנוסף הוא גם חתול מוכשר, שמילל כשמישהו מתעטש, הוא בא כשקוראים לו, יעשה הכל בשביל אוכל, וכשאנחנו חוזרים מחופשה או חג הוא מחכה בכניסה לבית עד שנחזור וכשאנחנו חוזרים הוא מילל מאושר ומגרגר ומתפנק כל היום
(בנוסף בבית השני שלי בבית-ים יש לי אוגר, שכמה מפתיע קוראים לו.. אוגי
והוא סתם שמן.) אני חולה על חתולים ועל בעלי חיים בכללי, אין חיה שאני הכי אוהבת אבל אני מאוד מאוד אוהבת חתולים, כלבים וסוסים.
ואני צמחונית מכיתה ה' בערך. לא מסוגלת להתקרב לבשר, ודווקא מה שקשה לי הוא להיות ליד אנשים שאוכים בשר כי הריח עושה לי בחילה וכבר יצא לי כמה פעמים להקיא מלהריח ריח של מנגל. (זה למה את יום העצמאות העדפתי להעביר במקומות מרוחקים ממנגל.) חפרתי

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif איזה חמודיD:

גם לי היה פעם חתול פרסי ג'ינג'י:) וגנבו לנו אותו
הלוואי והייתי מצליחה להיות צמחונית=\

MadBerry

New member
זואי D: ../images/Emo23.gif

כלב (זכר!) מתוק ביותר, עם זנב קצת עקום והרבה שמחת חיים ^^ הוא אצלנו כבר בסביבות ה-5 שנים, וכבר הספיק להתחתן עם רוב החברות שלי (ולהתגרש מחלקן O:). כלב הוא כמובן החיה האהובה עליי, ולא אני לא צמחונית :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחיוווות. D:

יש לי 2 חיות מחמד, כלב - עוגי .
יש לי אותו כבר מכיתה ב', ואני חולה עליו, ולא יכולה בלעדיו.XD והוא הכלב הכי מתוק בעולם. :) וישלו קולר של גאווה וזה מאוד מאוד מאגניב.
וחתול שקוראים לו מצק. :) שהוא חתול מנשיר מאוד, ונעים מאוד, ומגרגר בלי סוף. *~*
אני פשוט מתה על שניהם.XD ~הוספתי תמונה, קצת עקומה, אבל לא מצאתי תמונה יותר טובה.XD~ החיה האהובה עלי זה כלבים, ואחרי כלבים חתולים. D:
כמעט תמיד היה לי כלב , הייתה לי כלבה עד איזה גיל 5 או משהו כזה, שמתה מרעל
\: ואז היה לי כלב שהיה נושך, כלבת נקניקייה שעשתה צרות, וכלב שהיה נובח הרבה.XD ועכשיו ישלי את עוגי .
ואני לא צמחונית, אבל אני בדרך לשם -.-" דגים אני לא נוגעת בכלל , ולאחרונה אני בקושי נוגעת בבשר -.-"

../images/Emo26.gif הא, והתמונה המעוותת לשבוע../images/Emo6.gif

מי מסתתר\ת בתמונה
**במסרים ושוב, לא לכתוב שעניתן בבקשה:)**

למעלה