זהה את הסלב

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifברמות!!!../images/Emo58.gif

בסצנה שבה כמעט שורפים אותו אני הייתי ממש בפאניקה! וכשאבא שלה נשרף זה היה פשוט דוחה!!! הייתי בטוחה שאני לא אצליח להירדם בלילה אחריי...

m o r 1 0 2

New member
שייקספיר מאוהב מדהים.../images/Emo168.gif

מאוד אהבתי את גוז'ף פיינס וגווינת פלטרו-שחקנים מעולים.

../images/Emo34.gifאני אוהבת את כל הסוגי סרטים .

אז אני פשוט אפרט בכל ז'אנר את המוצלחים ביותר שראיתי . קומדיה-ברוס הגדול מכולם , יס מן , מלחמת הכלות וכו' אני והמזל שלי , וידוייה של שופוהוליק , יום האהבה , נערה בהפרעה. דרמה-טיטאניק
, נ.ב אני אוהב אותך , חלון פנורמי ועוד. אימה-הטינה 1+2 , מגרש השדים 1+2 , בלאדי ולנטיין
הצלצול 1+2 למרות שהוא לא ממש מפחיד חח . יעד סופי 1+2+3 מחכה לראות את 4
, שחר המתים , צ'אקייייייייי . קומדיות נעורים-אמריקן פאי 1+2+3+4+5+6 , שיגעון של בנות , שיגעון בקולג' , פריס הילטון מלכת הקולג' ( סוטה חחח ) ועוד ועוד. ו ...
מצויירים-תזיזו תרגליים , מדגסקר1+2 , עידן הקרח . זה על הסרטים האהובים
סרט הכי משעמם
לא זוכרת אחד כזה . סרט עם הכי הרבה חתיכים .. האמ אני והמזל שלי חחחח וטווילייט D: סרט מומלץ בחוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום רב זה טיטאניק ( כןכן יש כאלה שעוד לא ראו ) ואת הפארודיות המוכרות של מת לצעוק 1+2+3+4 סורי על החפירה

sweet shir

New member
על איזה נערה בהפרעה את מדברת? ../images/Emo12.gif

כי הסרט שאני מכירה רחוק מקומדיה חח זה סרט שהשאיר בי צלקות טראומטיות חח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבקשר לוידויה של שופהוליק

בדיוק סיימתי את הספר והוא כזה מצחיק ומהמם! איך הסרט? אמרו לי שהוא די קקה S:

sweet shir

New member
הסרט אחד החמודים! אבל בטוח לא לעומת הספר,

כי סופי קינסלה פשוט מלכתתתתת העולם
וגם העלילה של הסרט הבנתי ממש שונה מהעלילה של הספר. בכל מקרה אני וחברות שלי נקרענו מצחוק בקולנוע וממש נהנו חחח (לא קראתי כי לא היה לי כוח ללכת לספריה ולקחת באנגלית / לקרוא על המחשב.XD)

sweet shir

New member
עונה:)

אז אני אעתיק את איך ששני עשתה חח קומדיה- ילדות רעות, אמריקן פאי 4 ויורו טריפ. כל אחד יותר אדיר מהשני
אה וגם קלולס! דרמה- נערה בהפרעה, באנג באנג יור דד, התפוז המכני, אפקט הפרפר ו-13. הכי הרבה חתיכים? מסכימה על שודדי הקריביים חח. ושר מלחמה! למרות שג'ארד ליטו היחידי שנראה שם טוב בכל הקאסט (ניקולס קייג'
), אבל הוא נראה שם -כ"כ- מדהים. *-*

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבאנג באנג יור דד../images/Emo99.gif

Serena16

New member
עונה ^^

סרט אהוב?
טיטאניק
, דמדומים
סרט הכי משעמם?נער קריאה שעמם אותי למוות, אבל כנראה שאני לא מספיק חכמה בשביל להבין אותו
סרט עם הכי הרבה חתיכים?שודדי הקאריביים
סרט ממולץ?אוואטאר , חובה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo58.gifנער הקריאה מדהים../images/Emo70.gifגיטרה|

למרות שהוא מלא בעירום ומין חחחח מאוד אהבתי את הרעיון מאחורי זה, ואיזה עצוב זה שהיא הייתה בSS,הייתי בשוק. והוא עוד ראה את המשפט. ואחרי זה בא אליה וביקר אותה כל הזמן-ובסוף היא התאבדה זה היה צפוי:(

m o r 1 0 2

New member
הסרטים שלי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

טוב,בתור אחת שראתה מעל 400 סרטים וקולנוע זה אחד מהאהבות שלי, זה קשה בטירוף לבחור מ'ס סרטים שאהבתי. אבל ננסה בכלזאת:p סרט אהוב?טיטאינק,רומיאו ויוליה,אליס בארץ הפלאות, אוואטר,מלאכים ושדים אחי,איפה האוטו שלי
,הסנדק. סרט הכי משעמם?נ.ב אוהב אותך (הגרסא עם טופר גרייס-החדש) סרט עם הכי הרבה חתיכים?אמריקן פאיXDDDD שודדי הקאריבים,כל סרטי הנעורים למיניהם. סרט ממולץ?כל הסרטים של ליאו וג'וני

למעלה