../images/Emo123.gif../images/Emo189.gif
מנשמע? סבבה... למה? כי עדיין לא היה משהו שידכדך אותי היום. איך החיים? מושלמים. למה? כי כשיש קשתות ורודות- החיים יכולים להיות לא מושלמים? נכון שרגל כואבת זה לא כיף? ממש לא כיף
למה? כי כשחסר סחוס בברך זה מסוכן- היא יכולה להישבר. ואסור לרוץ! מתי סער יביא לך ענבים? תמיד
למה? כי הוא הביצ' שלי... דה! מתי את מכינה לי טביט? אני לא יודעת להכין טביט. למה? כי לא ניסיתי ללמוד אף פעם, וגם מגעיל אותי לדחוף יד לתוך עוף...
מה עשית בצבא? הייתי תצפיתנית
יצאתי מהתפקיד (בריאותית)
מש"קית קורסים של לוחמי חי"ר. למה? כי בצבא זה לא תיקני לשים קשת ורודה. מה היה הפרופיל שלך? 97. למה? כי לא הייתה לי קשת ורודה. השתכרת פעם? ברור! למה? כי אי אפשר ללכת למוסד בלי להשתכר... זה פשוט לא כיף. (כשתהיה בן 18 תבין
) את אוהבת אבסנט? לא... אבל זה דופק ת'ראש. למה? כי יש לזה טעם של ארק- רק מרוכז פי כמה. (70% אלכוהול שעשוי מאניס) מה דעתך על רמת חן? שכונה של סנובים. למה? כי אתה לומד שם. היית פעם בחו"ל? כן. כמה פעמים אפילו. למה? כי יש שם קשתות ורודות מגניבות. אם כן, איפה? טורקיה-יוון (הפלגה), פולין (מסע), צרפת. למה? יש שם פריקים אמיתיים, לא כמו פה בארץ- הומואיות ערביות עם קשתות ורודות. מתי את קונה לסער קולר? ביומולדת.
למה? כי כשכלבים מסתובבים בלי קולר עלולים לקחת אותם לכלבייה בעירייה ולהרוג אותם!
את אוהבת סאדו-מאזו? אמ... בתאוריה כן.
בת'כלס- אם מישהו יכאיב לי הוא יכול לשכוח מכמה איברים שלו. למה? כי זה מגניב ^^ איך באשקלון? שקט וכיפי. למה? כי אתה לא פה... דה! הלסבית ההיא עדיין עם התמונה שלך במסן שלה? כן
למה? כי היא לסבית. נכון Feel For You שיר מדהים? כן
למה? (ככה! ) -> ככה! מתי תעקפי את אלונה במציפנים? (אותי כבר עקפת..) זה בלתי אפשרי ואתה יודע את זה. למה? כי היא תגיב לכל הודעה שאני אכתוב
מתי את באה לר"ג? ביום מן הימים... למה מה קרה? |ערס| איך אני בתור מנהל? (הכל נרשם) אין תגובה
סתם... כפרעליך
למה מי מת?
נכון שאני סתם מכוער? לא!!!!!!!!!!!!!!!!
למה אני הומו?
נכון שאת ממש ממש ממש רוצה להרביץ לי עכשיו? לא
למה? כי אתה חמוד! את מי את שונאת יותר כרגע- אותי או את הרמת חני? תמיד את הרמת-חני. למה? כי הוא הומו!