הכה את הנייט-אימו-פינת הפתעה

Super Alonit

New member
גם אני מסוגלת להיות אכזרית../images/Emo123.gif

איתי, תגיד תודה שהיית הראשון לסקילה, כל פעם יש לי עוד כמה רעיונות לשאלות, ומ-40 זה הפך ל-70.
1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? 3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשי לי "אני פריקית אעאע בלעעע ראררר!!~") 4. אי פעם פינטזת על נקבה? 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחור\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? 7. והכי גבוה? 8. אי פעם היית מכורה\אובסיסיבית למשהו? 9. אתה עכשיו מכורה\אובסיסיבית למשהו? 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראית, לאן היית הולכת\מה היית עושה? 12. " " " " " " " ולהיות מסוגלת לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחרת ולמה? 13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרטת על זה? אם כן, תפרטי. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? 16. אתה ממש שונאת אותי עכשיו נכון? 17. נכון שאת לא באמת אוהבת את סונטה ואת רק מעמידה פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה) 18. האם אי פעם רצית להיות צמחונית? 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? 20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טובה בו? 22. ו- " " " " " " " רעה " ? 23. אם היו אומרים לך "קארין, קחי את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכלי אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבלי מיליון דולר" היית אוכלת אותם? אם כן, למההההה חולת נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ 24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך? 25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה? 26. אי פעם רצית להיות בלשית? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! 27. מה הפחד הכי גדול שלך? 28. את יודעת לבשל? מה? 29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בתאדם?! 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? 32. יופי חיצוני או פנימי? 33. את מאמינה שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~) 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' (
)? 39. אי פעם ברחת מהבית? 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית? 41. יש לך חפציאדה של נייטוויש\להקות אחרות? אם כן, מה? 42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון? 43. את חוסכת כרגע כסף למשהו מסויים? 44. את אוהבת אותי? 45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? (יענו מע' יחסים, בן זוג...- קארין לא הבינה את השאלה כששאלתי אותה
) 46. והכי קצר? 47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאת זוכרת...) 48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך? 49. מה הספר האהוב עלייך? 50. מה הסרט האהוב עלייך? 51. כמה שעות ביום בממוצע את על המחשב? 52. ועל הטלויזיה? 53. יש לך רישיון? 54. את משחקת בסימס? 55. משהו שאת יכולה להעיד על עצמך שבחיים לא תעשי: 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול? 57. אי פעם היית בהופעה? של מי? 58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות? 59. כשאת עצובה את...(תשלימי) 60. כשאת שמחה את...(כנ"ל) 61. את עוסקת באומנות? :] 62. נכון שהקשת הורודה של איתי ממש מצחיקה ולא יעזור לו כלום, אבל כלום, ואנחנו נמשיך לצחוק על זה לנצח נצחים?
63. אי פעם היית מאוהבת? אם כן, מי הוא בר המזל? 64. באיזה חוגים היית במהלך חייך? 65. מי היא גיבורת העל האהובה עלייך? (נו, זה הניק שלך, אבל אין לי רעיון לשאלה) 66. וגיבור העל? (אין מצב שסופרמן, הוא כזה הומו) 67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~) 68. החיה האהובה עלייך? 69. הדבר הכי מגעיל בעולם כולו? 70. מאיפה לך כל הרוע הזה?

dralan

New member
אהההההההההההה

עד שזה יגיע לאחרון יהיה לו 2000 שאלות לענות אליהן!!!!! ועוד אומרים שאני מרושע X_X

dralan

New member
אבל את יודעת שממני תקבלי איומים ועינויים

כמספר השאלות, נכון?

Super Alonit

New member
איומים לא מפחידים אותי../images/Emo123.gif

בכל מקרה תחטוף שבץ כשתראה את השאלות, ככה שלא תוכל להתנקם

Super Alonit

New member
שקט! גם אתה כותב לא מעט../images/Emo11.gif

וכנ"ל לגבי ענבר! היא עוד מעט עוקפת אותי, לא?

Super Alonit

New member
כתבתי במקור לאיתי כמה שאלות וכל פעם שהייתה

את הפינה הזאת הוספתי עוד כמה והצטבר
(אני עושה העתק הדבק מהשבוע הקודם כל פעם).

The Cat Woman

New member
פיףףףףף

1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה?
לא. יש לי אופי חזק. 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה?
לא. 3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה?
כן.. אני פריקית אעאע בלעעע ראררר!!!!!
סתם. האמת שלא. 4. אי פעם פינטזת על נקבה?
איכס
לא! 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחור\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)?
נמנמ....
אני אחראית לזה שג'ים וסער לא בתולים
(סתם! נראה לך!?) 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה?
48
בגרות באזרחות... אבל כל הכיתה שלי נכשלה, בטוח היה שם משו דפוק... 7. והכי גבוה?
100. ובכיתות יותר נמוכות שהיו את הבונוסים אז גם 120.
8. אי פעם היית מכורה\אובסיסיבית למשהו?
כן...
נמנמנמ... 9. אתה עכשיו מכורה\אובסיסיבית למשהו?
כן...
תמיד! 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא?
אמ... כן. רציתי ללמוד צילום סטילס ולמדתי לפני הצבא.
11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראית, לאן היית הולכת\מה היית עושה?
אוי סתמי כבר!!! סתם....
אמ... לבית של האקס שלי, מחריבה לו את החדר, שוברת לו את הנרגילה וגונבת לו את הדיסקים של נייטוויש ואת הפוסטר
12. " " " " " " " ולהיות מסוגלת לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחרת ולמה?
זה בעיה כי אני רוצה לקרוא מחשבות של אנשים שמתו כבר... וזה לא ממש אפשרי... 13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה?
לא זכור לי שישנתי עם בובות בכלל. 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרטת על זה? אם כן, תפרטי.
אני לא יכולה לפרט כי היו יותר מדי דברים שיכלתי לעשות ולא עשיתי... 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה?
לא הייתי משנה כלום. אם כל מה שקרה הוביל אותי למקום בו אני נמצאת עכשיו- אני מרוצה! 16. אתה ממש שונאת אותי עכשיו נכון?
כן... קצת.... ורק שאלה 16
17. נכון שאת לא באמת אוהבת את סונטה ואת רק מעמידה פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה)
הם לא נוראיים אבל הם לא מהאהובים עלי... 18. האם אי פעם רצית להיות צמחונית?
הייתי כמעט צמחונית
חזרתי בי מהר מאוד... 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך?
היו לי כמה כאלה... לכל אחת מהן יש סיבה אחרת לכך שהיא "קסומה ובלתי נשכחת" 20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.)
יש לי פאטיש אנטי-כפות רגליים
והפאטיש שלי זה S&M כנראה כי זה עולם "קסום ומופלא"... 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טובה בו?
כתיבה 22. ו- " " " " " " " רעה " ?
מספרים- מתמטיקה, פיזיקה וכאלה...
23. אם היו אומרים לך "קארין, קחי את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכלי אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבלי מיליון דולר" היית אוכלת אותם? אם כן, למההההה חולת נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~
לא, כי לא קוראים לי קארין... סורי... 24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך?
אבירי האור הקסום! 25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה?
אמא שלי... אבל לא בהכל, היא אישה חזקה אבל יש הרבה דברים שהיא לוקחת יותר מדי קשה. 26. אי פעם רצית להיות בלשית? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים!
כן. אמא שלי תמיד אומרת שאני צריכה להיות עורכת דין או כמו החוקרים של CSI (כי אני ערמומית ומפולפלת) 27. מה הפחד הכי גדול שלך?
להגיע לגיל 50, להסתכל אחורה ולגלות שלא הגשמתי אפילו חצי מעצמי. בקיצור- חוסר הגשמה עצמית. (וזה כולל גם צרכים לא אגואיסטים, אז שלא תחשבו שאני איזה אגוצנטרית...) 28. את יודעת לבשל? מה?
כן. כל מני דברים- מוקפצים, פסטות... אני בד"כ ממציאה מאכלים. וזה יוצא סבבה האמת. 29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בתאדם?!
יומיים או שלושה... בצבא. נראה אותך מתקלחת בגבעות גורל בעיצומם של ניווטים!!!
30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי?
כן. כשחבר שלי אמר לי שהוא אוהב אותי במוצ"ש האחרון. 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם?
כנות. 32. יופי חיצוני או פנימי?
יופי פנימי, חיצוני- חובה שתהיה משיכה. בשביל משיכה- לא צריכים להיות יפים מבחוץ. לפעמים הבפנים מקרין כלפי חוץ... 33. את מאמינה שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן)
אם היה מדובר באדם אחר- לא.. אבל מאחר וזו את- כן. אין לך גבולות!
(
) 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)?
כן... ועכשיו הכל נהרס לי כי צמחו לי שיני בינה בזמן הצבא
35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך?
שעה וחצי
קבעתי עם חברים בפאב במרינה אצלנו ב11 והגעתי ב12 וחצי.... חחחח 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~)
אני אתעלם מהמילה "דייט" כי אני לא יוצאת לדייטים... אבל הנה סיפור- החבר הנוכחי שלי- הלכנו לאכול ואז בספונטניות שאלתי אם בא לו לטייל קצת בים. אז הלכנו לטייל על החוף ואז הגענו למבנה ישן כזה (קבר השיח'- לאלה שמכירים את אשקלון) וישבנו שם והייתה שקיעה יפה
... הדברים הכי טובים וכיפים קורים בגלל ספונטניות. באמת! 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז)
כן. 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' ()?
לא
39. אי פעם ברחת מהבית?
כן... אבל רק לכמה שעות. איזה גרועה אני! 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית?
כן, אפילו כמה פעמים. ואת? 41. יש לך חפציאדה ש

The Cat Woman

New member
ועוד.... כי חפרת לי בצורה רצינית.....

45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? (יענו מע' יחסים, בן זוג...- קארין לא הבינה את השאלה כששאלתי אותה)
שנתיים וחצי 46. והכי קצר?
שבועיים-שלושה... 47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאת זוכרת...)
מאיפה אני יודעת?! 48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך?
כן. יש לי תת-פריקה בכתף או משהו כזה
כשעשיתי קורס תצפיתניות- הסמלת נתנה לי אגרוף, רק שבמקום לתת אותו בשקע הכתף, היא דפקה לי את החיבור של עצם הבריח ומפרק הכתף
49. מה הספר האהוב עלייך?
"זיכרונותיה של גיישה" וספרים של אורי אדלמן- "שעות מתות" ו"משוואה עם נעלם". 50. מה הסרט האהוב עלייך?
יש יותר מדי.... Fight Club למשל.... 51. כמה שעות ביום בממוצע את על המחשב?
בזמן האחרון יותר מדי. 52. ועל הטלויזיה?
בקושי. רק אם יש בנות גילמור/ סיינפלד. 53. יש לך רישיון?
כן. 3 שנים וחודש (ושבועיים)! 54. את משחקת בסימס?
כבר מזמן לא... 55. משהו שאת יכולה להעיד על עצמך שבחיים לא תעשי:
כן... אבל זה לא לפורום הזה. 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול?
כן... נרגילה. 57. אי פעם היית בהופעה? של מי?
כן. של הרבה להקות ישראליות.... 58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות?
קוראים עליך 59. כשאת עצובה את...(תשלימי)
מגעילה לכולם בלי יוצאים מן הכלל 60. כשאת שמחה את...(כנ"ל)
מרעיפה אהבה על אנשים 61. את עוסקת באומנות? :]
כן 62. נכון שהקשת הורודה של איתי ממש מצחיקה ולא יעזור לו כלום, אבל כלום, ואנחנו נמשיך לצחוק על זה לנצח נצחים?
כאילו דה... 63. אי פעם היית מאוהבת? אם כן, מי הוא בר המזל?
כן. לפני איזה 3 שנים- באקס #1 שלי- שנתיים וחצי... ועכשיו בחבר שלי
. 64. באיזה חוגים היית במהלך חייך?
פסנתר, התעמלות קרקע, 65. מי היא גיבורת העל האהובה עלייך? (נו, זה הניק שלך, אבל אין לי רעיון לשאלה)
אשת החתול
66. וגיבור העל? (אין מצב שסופרמן, הוא כזה הומו)
איכ סופרמן. קארין אמרה וולברין וזה היה נכון אם הוא היה גיבור על באמת ולא סתם מוטנט... וגם האקס שלי התחפש לוולברין והוא היה כ"כ סקסי ככה
שאין מצב שאני לא חושבת שוולברין הוא האהוב עלי... אבל עדיין זה מוטנט וגיבור העל האהוב עלי... הואאא.... קפטן אמריקה!!! סתם. נראה לך? אני אוהבת את פריקזויד
67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~)
ברור שנייטוויש, אבל חוץ מנייט גם Shinedown ו- Kamelot 68. החיה האהובה עלייך?
חתולי שלי כפרעליו
69. הדבר הכי מגעיל בעולם כולו?
אביעד שיכור
סתם.... הרמת-חני כמובן... יש דבר יותר מבחיל ממנו? לא נראה לי. 70. מאיפה לך כל הרוע הזה?
את בטוחה שאת רוצה לדעת? אם אספר לך, אני אצטרך להרוג אותך ע"י כך שאני אשלח בך את דניאל....

dralan

New member
היי!

מה זאת אומרת תשלחי אותי? אם כבר את יכולה לשלח מישו זה את סער XD

dralan

New member
היי!

מה זאת אומרת תשלחי אותי? אם כבר את יכולה לשלח מישו זה את סער XD

למעלה