הכה את הנייט-אימו!!

The Cat Woman

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo216.gifהכה את הנייט-אימו!!../images/Emo216.gif../images/Emo35.gif

הפעם הפינה נפתחת מאוחר מאחר ולצערי היו לי קצת בעיות אישיות היום (ולכן גם לא הגעתי למפגש למקרה ומישהו מכם תהה)...
תזכורת למקרה ששכחתם- זה הזמן לשלוף |לום|, |נבוט|, |אגד-ארטילרי|, זמן טוב לגייס כוחות גרילה, להצטרף לג'יהאד או לפחות לכת של גלוחי ראש ו- להכות את האימו! כן, כן... זה זמן טוב להתנקם! בכל פעם נתנקם במישהו אחר ע"י הצבת שאלות נוראיות מאין כמוהן, מביכות, מציקות ובעיקר.... מאתגרות! וכמובן- איך לא- אחרי כל ההשתעשעות על חשבון הקורבן, גם שאלות שבאמת מעניינות אתכם, דברים שהייתם רוצים לדעת על הקורבן השבועי.
קורבן השבוע שלנו, למעשה- קורבנית, היא לא אחרת מאשר |תופים| אלונה! |סתופים| המציפה הרשמית, זהירות, לא בריא לאנשים שלא יודעים לשחות...
אז קדימה, להתחיל לשרשר שאלות ל Super Alonit !
יאללהההה לסקוללללל!!!

Itay Simons

New member
אני אטפל בך בקרוב ../images/Emo3.gif

כלומר, עם הצפה של שאלות
רק ברגע שיהיה לי כוח...|-)

The Cat Woman

New member
טוב אני אשאל ראשונה... ../images/Emo9.gif

איך היה במפגש? נהנית? ספרי חוויות!
צייני את דבר אחד שאת מתגאה בו ודבר אחד שאת מתביישת בו.
איך יש לך זמן להציף את הפורום...?
האם אי פעם: *היה לך חבר לתקופה ארוכה? ואם לא- לתקופה קצרה? *ביקשת סליחה בלי להתכוון לזה? או החמאת בלי להתכוון? *שתית עד אובדן הכרה? *עשית משהו מאחורי הגב של ההורים שלך והצטערת על זה? *חשבת למכור את נשמתך לשטן?
*מישהו פגע/ אכזב אותך עד כדי כך שלקח לך משהו כמו חודש לצאת מזה? *מישהו קנה לך מתנה וביקש אותה בחזרה?
זהו בינתיים, אם יהיו עוד שאלות תסמכי עלי שאני אשאל! יאללה תעני...

Super Alonit

New member
תכיני את עצמך, יש לי נטיה לחפור:X

איך היה במפגש? נהנית? ספרי חוויות! היה נפלא!
ממש נהניתי! וואי, איזה אנשים נפלאים יש כאן בפורום, אחד אחד! כולם כאלה מתוקים ונפלאים! ועוד חיכיתם לי שאני אגיע לעזריאלי
(ובינתיים סיימתם חצי מאספקת המזון
) בכל מקרה, היה פיקניק קסום! והכרתי יותר טוב אנשים, ופשוט... היה נפלא. באמת. צריך לעשות את זה לעיתים קרובות יותר.
וענבר, פעם הבאה את באה! מה זה מבריזה לנו בדקה ה-90?!
צייני את דבר אחד שאת מתגאה בו ודבר אחד שאת מתביישת בו. בעצמי?
הממ... אני מתגאה בעובדה שאני ממש אופטימית ומלאת שמחת חיים, חוץ מאשר בפעמים שבהם אני בוכיה ומיוסרת. :X אה, ואני גם אומנותית כזאת. כן.
ואני מתביישת בכ"כ הרבה דברים:X... אבל משהו שאני ממש מתביישת בו זה בתמונות הממש(!) מכוערות שלי שאמא תלתה על המקרר. פויה! כל פעם שבאים אליי אנשים אני צריכה להוליך אותם לחדר שלי עם הגב למקרר כדי שלא יראו את הזוועות ויברחו. :X איך יש לך זמן להציף את הפורום...? אני מאוד שימושית, אני מסוגלת לעשות המון דברים בו זמנית. למשל עכשיו, אני שומעת מוזיקה, מתכתבת עם 5 אנשים, מדברת בטלפון ומקלידה כמה שאני שימושית. אני פשוט דוחפת את הפורום בין המון דברים אחרים שאני עושה, וזה גם הפורום היחידי שלי, אל תשכחי
האם אי פעם: *היה לך חבר לתקופה ארוכה? ואם לא- לתקופה קצרה? לא, או שאני לא טיפוס של קשר או שפשוט עוד לא מצאתי את אהבת חיי.
*ביקשת סליחה בלי להתכוון לזה? או החמאת בלי להתכוון? כן, המון פעמים.
בד"כ אמא מכריחה אותי להתנצל על דברים שאחותי עשתה, כמו זה שהיא סיימה את אספקת המזון בבית או הכניסה פנימה את הכלב שאכל את הספה. כל מיני. אבל כשאני מחמיאה אני מתכוונת לזה, אולי אני טיפה מגזימה אבל אני מתכוונת לזה.
*שתית עד אובדן הכרה? לא, אבל עד שהקאתי את נשמתי.
*עשית משהו מאחורי הגב של ההורים שלך והצטערת על זה? עשיתי דברים מאחורי הגב של אמא שלי ואני מתחרטת על זה כי היא כבר לא סומכת עליי יותר (ועושה מעקב על המחשב שלי!
) *חשבת למכור את נשמתך לשטן? אממ... לא, לא ממש. למה? כמה הוא מציע?
*מישהו פגע/ אכזב אותך עד כדי כך שלקח לך משהו כמו חודש לצאת מזה? אוהו. המון פעמים. גם כי אני כזאת ריגשי ונפגעת מכל דבר. *מישהו קנה לך מתנה וביקש אותה בחזרה? לא, אין לי חברים מטורפים כמו שלך.

The Cat Woman

New member
סורי ../images/Emo4.gif

ידיד שלי- סוג של "נעדר"... אז הייתי עם אמא שלו כל היום. *אל דאגה, את עוד תמצאי... אני הייתי גלמודה עד כיתה י"ב
ולא היה לי רע עם זה! זה היה סוג של בחירה, אני בררנית. *אחים קטנים זה סיוט. *הורים תמיד נותנים את ההרגשה שהם לא סומכים עליך, אל תתרגשי מזה. פשוט קשה להם לקלוט שאת כבר גדולה וזה... תאמיני לי, עברתי את זה. עד עכשיו יש להורים שלי נטייה לגונן עלי יתר על המידה. אבל מעקב על המחשב- זה פשוט יותר מדי
איזה נוראי זה! *השטן- הוא מציע לך לפגוש את נייטוויש ללילה אחד בלבד, מסכימה? *גם אני ריגשי קצת... אנשים ממש מאכזבים אותי המון פעמים. אולי זה בגלל שאני מצפה מהם ליותר מדי.

אלונה!

~את גאה בעצמך על הפצת תורת הפוצי?
~מה הצבע השולט בארון שלך? ~פעם גידלת קקטוס? D: ~את רואה/ראית בנות גילמור? ~ראית מכושפות? (
) ~את רוצה לעשות פעם קעקוע? ~את אוהבת פסלונים של פיות? ^^ *מוח מרוקן* מספיק לבינתיים ^^"

Super Alonit

New member
D:

~את גאה בעצמך על הפצת תורת הפוצי? בהחלט, וזו עוד רק ההתחלה.
~מה הצבע השולט בארון שלך? המממ... ~הולכת לבדוק~ צבעוני?
~פעם גידלת קקטוס? D: כןכןכן!^^ ~את רואה/ראית בנות גילמור? רק קצת, אבל אפילו פחות קצת מאשר מכושפות. ~ראית מכושפות? רק קצת.
~את רוצה לעשות פעם קעקוע? כן, אפילו היו לי כמה רעיונות. ^^ ~את אוהבת פסלונים של פיות? ^^ הם נפלאים, יש לי מבחר עצום!

היי ס"א ../images/Emo122.gif

אממ... מה את מעדיפה, גלידה בקניון הראל או קרפ בקניון הראל? ומצאת כבר את הנזם דובדבן ההוא שרצית?

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

אני חושבת שאני אוותר על נזם, לא כזה מתאים לי (וחוצמזה כבר קנו אותו
) ואני אמצא לי איזה דודבן פוצי לאוזן או לגבה.
קרפפפפפפ!!!!!!!!!1
או מנה ספיישל כזאת של גלידה וקרפ. אוווו

Super Alonit

New member
כל מיני חיות בלתי מזוהות...

סטייל שרימפסים ותמנונים, וגם גפילטפיש, כל מיני סוגי חסות, דברים כאלה...

ש נ י1

New member
יש לי קושייה../images/Emo11.gif

מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?
סתם
טוב, בגלל שאין לי משהו יותר טוב לשאול... מה הסיפור מאחורי הכינוי שלך?(אבל שיהיה מעניין
)

Super Alonit

New member
אבל זה לא מעניין:X

כשהייתי בכיתה ח' בדרך באוטובוס לבי"ס עברנו ליד 'סופר אלונית' (נו, אלה שמוכרים מזון) בנס ציונה וחברה שלי ראתה את זה וקראה לי סופר אלונית. זהו, מאז זה נתפס וכל מיני אנשים התחילו לקרוא לי ככה. אבל כבר שיניתי את המשמעות ועכשיו זה סופר אלונית סטייל סופרמן, כלומר שאני גיבורת על ולא סוג של מכולת, כי זה לא מגניב בכלל.

The Cat Woman

New member
אחחח נס ציונה....

בפעם הבאה שאני הולכת לחבר שלי, אני אגיד לך ואנחנו נפגשות והולכות לקנות מסטיק בסופר אלונית... טוב?

למעלה