טוב נו,אני עונה בכל זאת כי משעמם לי
1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? שיקרתי לאמא שלי.
2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאת לא? אם כן, לֶמה ולָמה? לא!
3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? חס וחסה.
4. אי פעם פינטזת על נקבה? יאפ (וגם מימשתי את זה
)
5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחורה\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? לא עניינך!
6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? 25 במת'.
7. והכי גבוה? 100
8. אי פעם היית מכורה\אובסיסיבית למשהו? שוקולד, פסטה, אומנות, לשים מלח בכל דבר, סימס2, נייטוויש
9. את עכשיו מכורה\אובסיסיבית למשהו? אותו הדבר.
10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? אממ החלום שלי זה להיות אומנית דגולה ולגור בבית עץ קסום בתוך יער ליד אגם, עם בעלי (המושי מושלם) ושלושת ילדיי הקוקים
. אה, וגם יהיה לנו כדור פורח.
11. אם היית יכולה לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראית, לאן היית הולכת\מה היית עושה? אוווו שאלה כלבבי! (אין פלא, אני חיברתי אותה
) אממ... הייתי עושה כל מה שבא לי! ובעיקר הולכת למקומות בלי לשלם
12. " " " " " " " ולהיות מסוגלת לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחרת ולמה? של מישהו שתמיד רציתי לדעת מה הוא חושב עליי... ונו, לא יכולה להסביר:X
13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? אני עדיין ישנה איתן... נו, קשה לי להפרד מהן
14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור את מתחרטת על זה? אם כן, תפרטי. כן, הזדמנויות להנות ולהכיר אנשים ולא עשיתי את זה כי הביטחון העצמי שלי היה כ"כ מועט ככה שהוא היה בסכנת הכחדה.
15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? לא הייתי משנה...
16. את ממש שונאת אותי עכשיו נכון? אין לך מושג כמה
17. נהנית לשמש לי כמיטה? סופסוף הייתה תועלת מעטה בגושי השומן שהצטברו לי ברגליים...
18. כמה את מתגעגעת לחמץ מ1 עד 10 כש7 זה הכי הרבה? זה לא הולך ככה! אם זה מאחד עד עשר אז עשר זה הכי הרבה! לא 7!!!!!!! ואני מתגעגעת 1,000,011 ואין דבר שתוכל לעשות בנידון.
19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? אממ... אה... שכחתי
20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? אין לי כאלה!
21. מה הדבר שלפי חוות דעתך את הכי טובה בו? לדבר שטויות ולהציף את הפורום?
אולי דברים שקשורים באומנות או להיות הפסיכולוגית של החברים שלי... לא יודעת, אני לא ממש טובה בדברים:X
22. ו- " " " " " " " רעה " ? עמידה בלוחות זמנים:X
23. אם היו אומרים לך "אלונה, קח את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכלי אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבלי מיליון דולר" היית אוכלת אותם? לא!!!!!!!!11
24. אי פעם מדדת בסתר פריט לבוש גברי? מ.. מה? איתי, השאלה הזאת לא עובדת טוב כ"כ בכיוון ההפוך
אבל כן, כשהייתי בכיתה ב' התחפשתי לאבא שלי כדי שאף אחד לא ישים לב שאני אוכלת ממתקים לפני ארוחת הערב ויחשבו שזה הוא. לא הלך לי כ"כ טוב...
25. נכון שאני מנהל טוב? (הכל נרשם!) איתי, אתה מודע לכך שבלעדיי הפורום יכחד מעל פני האדמה, נכון?
אתה לא תעז לחסום אותי גם אם אני אגיד "לא"
(אבל נו, אתה מנהל בסדר, איכשהו... למרות כל הפאשלות והקשתות המשפילות שלך...
)
26. אי פעם רצית להיות בלש? (איך אומרים בלש ממין נקבה? XD) בלשית
וכן, אני עדיין רוצה
27. מה הפחד הכי גדול שלך? לגלות שאני כמו טרומן מהסרט 'המופע של טרומן' ושהחיים שלי לא אמיתיים!
28. עד לאן תרחיקי וכמה תציפי את הפורום הזה? עד שאני אמצא לי עוד כמה תחומי עניין להעסיק את עצמי בהם.
29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בת אדם?! יומיים, טיול סיירות בנגב של ארבעה ימים- התקלחתי בבוקר של הטיול וביום שחזרתי. ולך היו הרבה יותר ימים ואתה בכלל היית בבית ילד מטונף שכמותך!!!!
30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? כן, פעם אחת... לא זוכרת מתי אבל אני זוכרת שזה קרה.
31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? שיהיה נפלא
זה שילוב של כמה תכונות כמו כנות, חום, רגישות, סובלנות, שיהיה חכם, שיצחיק אותי, שיהיה לו הרבה כסף ושיראה טוב.
32. יופי חיצוני או פנימי? פנימי. בהחלט.
33. את מאמינה שאני יכול להיות יותר מרושע ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) נההההה...
34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? כן~חיוך עם שיניים ישרות~
35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? 4 שעות, לחברה שלי... פשוט לא היה לי כוח לקום וללכת אליה אז דחיתי את הקץ בעשיית שטויות:X
36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? הוא לא היה קסום בכלל!
37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) כן, עם המון אנשים:X
38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות'? שיט, כן. כשהייתי בכיתה ט' הלכתי עם צמיד ניטים אחד(!) בלבד (נו, חשבתי שזה יפה
), ואז ראיתי וואנהבי פריקון עם ניטים, נגעלתי ומאז לא נגעתי בו יותר.
39. אי פעם ברחת מהבית? לא...
40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית? לא:X מאיפה השאלות החולניות האלה איתי?!