הכה את הנייט-אימו

The Cat Woman

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo216.gifהכה את הנייט-אימו../images/Emo70.gif../images/Emo216.gif../images/Emo35.gif

תזכורת למקרה ששכחתם- זה הזמן לשלוף |לום|, |נבוט|, |אגד-ארטילרי|, |קשת ורודה|, |חוטיני|, |דחפור|, |צונאמי|, |הרפס|, |גליוטינה|, |גרזן| וכו'.... זמן טוב לגייס כוחות גרילה, להצטרף לג'יהאד או לפחות לכת של גלוחי ראש ו- להכות את הנייט-אימו! כן, כן... זה זמן טוב להתנקם!
בכל פעם נתנקם במישהו אחר ע"י הצבת שאלות נוראיות מאין כמוהן, מביכות, מציקות ובעיקר.... מאתגרות! וכמובן- איך לא- אחרי כל ההשתעשעות על חשבון הקורבן, גם שאלות שבאמת מעניינות אתכם, דברים שהייתם רוצים לדעת על הקורבן השבועי.
קורבן השבוע שלנו הוא....|תופים| רועי! |סתופים| הוא קוטל את כולם, הנה הזדמנות לקטול קצת אותו...
אז קדימה, להתחיל לשרשר שאלות ל Freedom Shepherd !

lacrimosa girl

New member
המממ, רועי....

*קול סקסי* מה אתה לובש?
ועכשיו ברצינות. 1. למה לעזאזל נטשת??? >< 2. ואיתך הועזבה גם פינת הנמו.
אתה מתכנן קאמבק?
3. מה דעתך על מצב הפליטים מסודן, ואיך זה ישפיע לדעתך על כלכלת 2008?
4. היית פעם בפורום פאנפיקים, נכון? אני לא הופכת לסנילית? ~זקנה מואצת~ נמנמ זהו בינתיים. אני עייפה מדי בשביל לחשוב על דברים מעניינים ><

שוואקי פאקי?

*קול סקסי* אה, אין לי כזה. *קול רגיל* בגדים! סטגדיש. נטשתי את מי? אה אני שוכח לפרסם אותה, זרמו תפרסמו אתם :p לדעתי באסה להם, לא כי הם פליטים, כי הם סודנים וזה. זה לא כזה ישפיע, לישראל אין באמת כלכלה, ואני יודע, אני עובד במכולת :p כה הייתי, אני יודע למה את הופכת? לפאנקייק סיני.

יופי:) שאלה לי אליך

לפני כמה זמן כתבת על הדיוידי של הלהקה דף לפארד, אפשר להשיג את זה בדיוידיאומט הקרוב לביתי או שזה רק באינטרנט?

קשה לי להאמין שזה יהיה בוידאומאטים.

אולי בספריות וידאו או משהו כזה, אבל למה לא להביא מהאינטרנט?

יותר קל לי ללכת לדיוידיאומט,

יש לי מנוי, למה לא לנצל אותו? :) [כשאני אומרת דיוידיאומט אני כמובן מתכוונת לספריית דיוידי, לא האלה שכוחי אל שליד הסופרפארם]

PerfectSP

New member
נייט-אימו../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

lacrimosa girl

New member
תודה על ההרשאה/tapuzforum/images/emo3.gif

הי,אני בוגרת קורס 60,עוד חודש i will say it to the new guys from Sucot curs.[how to spell it?>

למעלה