בויאקה!
1-בועז מעודה ומארינה מקסימיליאן פבלוב (?!) הזאת איך שלא קוראים לה... מכוכב נולד (נו.. הוא תימני והיא סתם ענקית ומרגיזה!)!@%$#^$#@^#$^&@$^@#^%#@!^% היא דומה לגמל! ועוד גמל מכוער! ופיכסה פיכסה3%@#^ 2-מליון זוגות שבאים עם התינוקות נטולי השיניים בני החצי שנה שלהם למסעדה למרות שהתינוקות לא אוכלים כלום וכל תכליתם מסתכמת בליצור עיסת במבה ש10% ממנה נכנסת לגופם ואילו 90% נמצאת מרוחה על השולחן/ הרצפה (ואז נחש מי צריך לנקות את זה?) אבל אני אשנה את זה טיפה, לאנשים שבאים עם ילדים קטנים ואומרים להם במכולת "קח תשלם לו" והילד שעעעעעעעעעעעעעעעעעעה עד שהוא נותן לך ת'כסף. 3-צרפתים שלא מבינים מילה בשום שפה אחרת, יש להם תמיד מליון תלונות ובסוף הם גם לא משאירים טיפ. לא בגלל מה שרשמת, אלא כי הם צרפתים. 4-רוסים שמחליטים להשמיע ממיטב להיטי רדיו בלרוסיה בפול ווליום באחורה של האוטובוס. ותמיד יש להם קטע כזה, שהם לובשים מין שרשר מזוייף כזה עם חי או משו ויש להם סווטשירט עם סמל של ברית המועצות ובא לך לצעוק לו "יא סובייטי ארור!". 5-תימנים בריח עמבה שיש להם מבטא עם ח' וע' אבל כשהם אומרים "מכולה" פתאום הם יכולים להגות ח'. זה יחסית בסוף, כי סך הכל, הבאנו את כל האתיופים האלה, אם לא יהיה תימנים, האתיופים יהיו תימנים, ואנחנו לא רוצים להיות עדים לזה.. 6-אתיופים עם ריח של בישול אתיופי וזיעה. הרשי לי שוב לשנות, לזקנות אתיופיות שמתמרמרות עלייך למה הסולת עולה 4.20 כי לפני חצי שנה זה עלה 3.50 ואז הם צועקות מילים קצרות וזה נשמע כמו צפצופים והם מתעצבנות ומקללות אותך כלכך הרבה שאפילו השטן מתבלבל ולא זוכר מה הוא אמור לעשות לך, וכל זה בלי שהם יודעות מילה בעברית. 7- האחרון שלי? ילדים קטנים@!?%#@?^$#@?^@#?^#!@?^@?^@?^ רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר פיכסה פיכסה, מעצבנים אותי כשהם רוסים, דוסים, אתיופים, ישראלים, בוכרים, קווקזים, ג'ינג'ים ובעיקר אבל בעיקר, החוקרים. מזה חוקרים? זה כאלה שעל מסטיק מלון שמיוצר בעזה, ועולה חצי שקל, דופקים לך תחקיר שעה וחצי על כל מרכיב ומרכיב כאילו שיש להם מושג במשהו. עד לפה תוכניתנו "גזענות למתקדמים", נתראה בפרק הבא!