פינה חדשה

The Cat Woman

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo216.gifפינה חדשה../images/Emo67.gif../images/Emo216.gif../images/Emo35.gif

להלן פינה חדשה בפורומינו המגניב: "הכה את הנייט-אימו"
יש לנו הרבה פינות בנושאים שקשורים ללהקה, מוזיקה, ביוגרפיות וכיוצא בהן... אך אין לנו פינה בשבילנו, הרוח החיה של הפורום. אי לכך ובהתאם לזאת- בכל יום רביעי החל מהיום תפתח הפינה החדשה- פינת "הכה את הנייט-אימו".
הסבר קצרצר לשם הפינה לפני שאני מסבירה מה זו הפינה בכלל: השם נגזר מ"הכה את המומחה".
מאחר ואין לנו רצון ולא חשק להכות מומחים, ובעיקר כי אין לנו יותר כאלה אדמדמים מאז שאיתי נהיה כחול, אנו נקרא לקורבן שלנו- פשוט- "אימו". כמסורת הפורום
, וגם כי אחרי הפינה הזו לקורבן לא ישאר הרבה מה לעשות חוץ מרצון עז לחתוך ורידים... נייט-אימו זה נייטוויש+אימו פשוט... למקרה ותהיתם
מהות הפינה: זה הזמן לשלוף |לום|, |נבוט|, |אגד-ארטילרי|, זמן טוב לגייס כוחות גרילה, להצטרף לג'יהאד או לפחות לכת של גלוחי ראש ו- להכות את האימו! כן, כן... זה זמן טוב להתנקם! בכל פעם נתנקם במישהו אחר ע"י הצבת שאלות נוראיות מאין כמוהן, מביכות, מציקות ובעיקר.... מאתגרות! וכמובן- איך לא- אחרי כל ההשתעשעות על חשבון הקורבן, גם שאלות שבאמת מעניינות אתכם, דברים שהייתם רוצים לדעת על הקורבן השבועי. אני מאמינה שרובכם כבר מכירים את הפינה בנוסחים אחרים שלה
הקורבן הראשון שלנו הוא לא אחר מאשר |תופים| איתי, מנהלנו הטרי! |סתופים|
אז קדימה, להתחיל לשרשר שאלות ל Itay Simons !

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

גדול!
כמה מתאים לך לפתוח פינה כזאת... אני אחשוב על שאלות.

danduuu

New member
../images/Emo6.gifאני רציתי לפתוח פינה כזאת! P:

טוב איתי! אין לי כוח לחבר שאלות בעצמי, אז העתקתי לך שאלון
יאללה תתכבד
כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

Itay Simons

New member
../images/Emo122.gif

כללי: מהו שמך? איתי תאריך לידה: 22.4.89 *אהם*שיעול*אהם* מקום מגורים: רמת גן כמה אחים/אחיות? אח אחד צבע עיניים? כחול/ירוק צבע שיער? בלונדיני כהה משקל: עד כאן!
גובה: 1.76 אני חושב...או 77 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא ממש... על מה היית רוצה לנגן? רוצה לחזור ללמוד פיתוח קול אתה אוהב לרקוד? תלוי כמה אלכוהול זורם לי בדם
השחתה עצמית: אה? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אממ לא יודע.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? ערבית...והלוואי "הייתי"
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות זמר יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אמממ לא שידוע לי קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נמ פסיכולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה שאני הולך לעשות בצבא
נחייה את הרגע? עדיף מה מתנגן עכשיו? Nightwish-Forever Yours עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 כשאחד מהם ברגע זה פרש למקלחת
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי? מה הספקת כבר לעשות היום? כלום חח מה עוד תספיק לעשות היום? לנקות את החדר :( ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? מקווה חח כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מה יש לי, כאילו? אמממ זה בין רגילה לוחצי עונה אהובה של השנה: אביב. מעניין,תמיד זה היה חורף. מיציתי
צבע אהוב: לבן תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח במה שאני אוהב ורוצה להצליח בו? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בחו"ל. אבל בתנאי שאהנשים שאני אוהב יבואו איתי :) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אמש אכלת? מקודם התנשקת? ... התאהבת? לא חושב שהתאהבתי נשבר לך הלב? ... צחקת? היום בכית? ביום שישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? נמ
לא זוכר XD בטוח אמרתי לא מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שבועיים? חיבקת מישהו/י? נמנמנמ אתמול נראה לי עישנת? לפני שנתיים? שתית משקה אלכוהולי? לפני אממ.....כמה שבועות חח השתכרת? כנ"ל. לשתות אלכוהול בלי להשתכר?! אנייי??
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? ע"ע "מתי השתכרת" לבשת חצאית? עכשיו!
קנית בגד? לפני כמה חודשים חח הקדישו לך שיר? פייי...אף פעם XD שיפרו לך את המצברוח? אתמול :) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? ידידה התקשרת אליו? ידידה התקשר אלייך? אבא פגע בך? אח שלי שימח אותך? ידידה
היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד ^^ מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה, בוקר?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? טלויזיה מהסלון מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? אגס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שכואבת לי הבטן מיקום כרגע: בחדר של אחי חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: ביפ! מילה אהובה: "פוסטמה"
להקה אהובה: נייטוויש איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: היו המון הבנאדם הכי יפה שראית: היו כמה
הפאדיחה הכי גדולה שלך: שנסעתי עם בלם יד מורם? הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודע חח הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כנ"ל את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית? בזבזן >< בנאדם ש: שונא/ת: אין :] באמת! אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: הרבה חסר לך: הרבה עושה לך טוב להיות איתו: הרבה
הכי מצחיק: אמממממ....הרבה
הכי דפוק: חח לאדע הכי מוזר: איזה חבר חח הכי כיף לדבר איתו: יש הרבה.. איפה היית רוצה לגור בארץ? בשרון איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? דרדסים :) יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לידידה שלי איזה צלצול יש לך? נימו :) הקול הכי יפה ששמעת? טאריה, דה? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כרגע של שועל מגניב ושומר מסך? סתם קווים כאלה את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? היליקס אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לא יודע.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא ממש האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא זוכר.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? :X אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי צוחק
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא (מחקתי את החפירה על זה כי הכל זה"לא"
) אקסים: כמה אקסים יש לכם? 0 ככה דנה??? הנקמה תגיע!

Super Alonit

New member
איזו חצאית? ~מתעניינת~

סקוטית\ טוטו\ מתנפחת כזאת (כמו בסינדרלה למשל
)\ מיני\ אחר?

The Cat Woman

New member
עוד שאלות בהמשך לזה...../images/Emo216.gif

למה בכית ביום שישי? ואיך אתה לא יודע מהי השחתה עצמית? כאילו דה, אתה |אימו|! אגב- אתה יודע שבפירות יש הרבה סוכרים וכשעושים דיאטה עדיף להימנע מפירות ואם אתה כבר אוכל פירות, אז לפני הארוחה ולא אחריה?

Itay Simons

New member
../images/Emo152.gif

למה בכית ביום שישי? מה אכפת לך?
ואיך אתה לא יודע מהי השחתה עצמית? כאילו דה, אתה |אימו|! קורה
אגב- אתה יודע שבפירות יש הרבה סוכרים וכשעושים דיאטה עדיף להימנע מפירות ואם אתה כבר אוכל פירות, אז לפני הארוחה ולא אחריה? חח כן

The Cat Woman

New member
שליט רודן, מגלומן יקר...../images/Emo47.gif

תגיד דבר אחד שאתה מתבייש להודות בו מחשש שיסקלו אותך. (להלן: "אני אוהב את בריטני ספירס!" זה משהו שעדיף לא להגיד...
)

Brombit

New member
השני יותר נחמד ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

מה לעשות, בכיתות ד'-ו' היתה לי חברה שמעריצה אותה, אז התחלתי לאהוב את השירים שלה ואני לא מתביישת בזה
אני אוהבת גם הרבה דברים אחרים שאתם לא תעלו על דעתכם להתקרב אליהם בכל...

למעלה