פינה חדשה

הממ...

אתה כותב בעפרון או עט? ואם זה עט אז איזה צבע
פעם לבשת חולצה ורודה עם צווארון V? (כל מיני ערסים מהחטיבה שלי מתלבשים ככה, מזעזע
) איזה מגמות אתה חושב שכדאי לי לקחת בכיתה י'? XD באילו מגמות אתה היית בכיתה י'? מה המקצוע האהוב עליך בבי"ס? טוב די

Itay Simons

New member
נמנמ

אתה כותב בעפרון או עט? ואם זה עט אז איזה צבע: עט, שחור/כחול פעם לבשת חולצה ורודה עם צווארון V? (כל מיני ערסים מהחטיבה שלי מתלבשים ככה, מזעזע ) לא >< איזה מגמות אתה חושב שכדאי לי לקחת בכיתה י'? XD הכל, רק לא ערבית באילו מגמות אתה היית בכיתה י'? בכיתה י' לא הייתי במגמה.. מה המקצוע האהוב עליך בבי"ס? לא יודע :X אולי ספרות

Super Alonit

New member
~מנסה בכוח לדלות קצת שאלות~

אממ... 1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? 3. אתה משייך את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשה לי "אני פריקק אעאע בלעעע ראררר!!~") 4. אי פעם פינטזת על זכר?
5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחורה\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? 7. והכי גבוה? 8. אי פעם היית מכור\אובסיסיבי למשהו? 9. אתה עכשיו מכור\אובסיסיבי למשהו? 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראה, לאן היית הולך\מה היית עושה? 12. " " " " " " " ולהיות מסוגל לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחר ולמה? 13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה?
14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרט על זה? אם כן, תפרט. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? 16. אתה ממש שונא אותי עכשיו נכון?
17. נכון שאתה לא באמת אוהב את סונטה ואתה רק מעמיד פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה) 18. ווינטרז טיר של סיילם זה אחד השירים הקסומים אוור, נכון?
(זאת שאלת כן\לא. תשמע את השיר ותענה
) 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? 20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.
) 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טוב בו? 22. ו- " " " " " " " רע " ? 23. אם היו אומרים לך "איתי, קח את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכל אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבל מיליון דולר" היית אוכל אותם? אם כן, למההההה חולה נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~
24. אי פעם מדדת בסתר פריט לבוש נשי? אם כן, ידעתי!!1 25. מה אתה מביא לפיקניק?
26. אי פעם רצית להיות בלש? אם כן, גם אני
, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים!
27. מה הפחד הכי גדול שלך? 28. אי פעם שמת לק? 29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בנאדם?! 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? 32. יופי חיצוני או פנימי? 33. אתה מאמין שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן
) 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~
) 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' (
)? 39. אי פעם ברחת מהבית? 40. אי פעם הית חולה במחלה סופנית?
טוב אני מאחרת להופעה של סיילם בגללך!
(לאוטובוס יותר נכון
) אז תענה על הכל ואל תכעס על חטטנות היתר שלי

Itay Simons

New member
../images/Emo3.gif

1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? אמממ לא שזכור לי 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? לא 3. אתה משייך את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשה לי "אני פריקק אעאע בלעעע ראררר!!~") חחח ממש לא 4. אי פעם פינטזת על זכר? לא 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחורה\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? לא רחוק במיוחד.. 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה?: במבחן? אמממ.....30 במתמטיקה? 7. והכי גבוה? 100
8. אי פעם היית מכור\אובסיסיבי למשהו? שוקולד
9. אתה עכשיו מכור\אובסיסיבי למשהו? שוקולד
ופסטות, נמ. 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? לא, עוד לא יצא 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראה, לאן היית הולך\מה היית עושה? הייתי בא למפגש ומציק לך
ולא היית יודעת מי זה |רשע| 12. " " " " " " " ולהיות מסוגל לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחר ולמה? אין לי מושג, האמת 13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? 6? 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרט על זה? אם כן, תפרט. לא שזכור לי 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? את ביה"ס היסודי שהלכתי אליו 16. אתה ממש שונא אותי עכשיו נכון? את זה תראי במפגש
17. נכון שאתה לא באמת אוהב את סונטה ואתה רק מעמיד פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה) אני לא סוגד להם או משהו אבל הם לא רעים בכלל 18. ווינטרז טיר של סיילם זה אחד השירים הקסומים אוור, נכון? (זאת שאלת כן\לא. תשמע את השיר ותענה) אין לי כוח
19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? לא יודע
20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) שיער? 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טוב בו? לזיין את השכל?
22. ו- " " " " " " " רע " ? מתמטיקה חח 23. אם היו אומרים לך "איתי, קח את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכל אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבל מיליון דולר" היית אוכל אותם? אם כן, למההההה חולה נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ כן
24. אי פעם מדדת בסתר פריט לבוש נשי? אם כן, ידעתי!!1 לא. האהא נדפקת
25. מה אתה מביא לפיקניק? עוגיות? 26. אי פעם רצית להיות בלש? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! אה? XD 27. מה הפחד הכי גדול שלך? גבהים 28. אי פעם שמת לק? בפורים לק שחור XD 29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בנאדם?! אולי 3, וזה היה בחורף פעם כשהייתי חולה חח 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? כן, לא זוכר חח 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? כנות 32. יופי חיצוני או פנימי? שילוב 33. אתה מאמין שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) כן 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? לא 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? חחחח אני לא מאחר, אני מקדים כרוני! 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~) לא היה דייט :) 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) לא 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' ()? פורים 39. אי פעם ברחת מהבית? לא 40. אי פעם הית חולה במחלה סופנית? אם תמשיכי לשאול שאלות מוזרות קרוב לוודאי שאהיה

Super Alonit

New member
ישנת עם בובות עד גיל 6../images/Emo9.gif...

איזה קוקי!
(ולמה הפסקת?!
) פאטיש לשיער? איפה?

../images/Emo13.gif

מה שלומך,מנהל יקר? שיר אהוב של נייטוויש? שיר אהוב בכללי? מהו הצבע האהוב עליך? סרט אהוב? (השאלות לא מקוריות,אני יודעת!
)

Itay Simons

New member
../images/Emo152.gif

מה שלומך,מנהל יקר? אחלה :) שיר אהוב של נייטוויש? כרגע....אמממ...פלאנט הל? שיר אהוב בכללי? יש המון >< מהו הצבע האהוב עליך? לבן סרט אהוב? להרוג את המזל

Itay Simons

New member
אמממ 3 ../images/Emo9.gif

זה היה קצר ולעניין! אלונה ודניאל, תלמדו ממנה

למעלה