שאלון!

inbal287

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo27.gifשאלון!

שכמובן, נגנב באכזריות רבה מפורום סקרים ושאלונים. מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? 2. פנים יפות או גוף יפה? 3. חכם או יפה? 4. ספר או סרט? 5. רעש או שקט? 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 8. רומנטי או שרמנטי? 9.פרח אחד או זר פרחים? 10. הרבה לישון או כמעט ולא? 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 14. שעווה או גילוח? 15. ריצה או הליכה? 16. חום או קור? 17. דוש או אמבטיה? 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? 19. קיץ או חורף? בעד/נגד: 1. הומואים/לסביות? 2. סקס בשירותים? 3. קשר בשלט רחוק? 4. יום האהבה/ולנטיינס? 5. לחגוג סילבסטר? 6. צמחונות? 7. מותגים? 8. כפכפי אצבע? 9. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 11. טלפוניים סלולריים? 12. סקס לפני החתונה? 13. סמים? 14. שתיה ונהיגה? 15. עישון בקרב בני נוער? 16. שלטון דמוקרטי? 17. סקס במקומות ציבוריים? 18. אורגיות? האם אי פעם: 1. נסית סמים? 2. עישנת סיגריה? 3. השתכרת? 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 5. היה לך סטוץ? 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 8. כססת ציפורניים? 9. התנשקת עם בת? 10. בכית על בן? 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 13. הפסקת ספר באמצע? 14. התפטרת מהעבודה? 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 16. שברת אחת מהגפיים? 17. אכלת גולאש? כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? 2. נשבר לך הלב? 3. היית בבית חולים? 4. התחרטת על דבר שעשית? 5. בכית בגלל ביצפר? 6. בילית בלילות לבנים? 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? 9. קיבלתי זימונים מהצבא? 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? 12. נכשלת בבגרות? 13. נהרס לך הפלאפון? 14. איבדת מפתחות לבית? 15. ברחת מהבית? 16. טסת לחו"ל? מידע כללי: 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. עיר מגורים: 4. בית ספר: 5. צבע שיער: 6. צבע עיניים: 7. גובה: 8. משקפיים: 9. הורים נשואים או גרושים? 10. רווקה/חבר? 11. תלמידה טובה? 12. רגישה? 13. סטרייטית/דו/לסבית? 14. בתולה? 15. ביישנית? האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 4.הנשיקה האחרונה? 5. החיבוק האחרון? 6. הספר האחרון? 7.הסרט האחרון? 8. החבר האחרון שראית? 9. הנסיעה האחרונה באוטו? 10. המבחן האחרון? 11. הדבר האחרון שקנית? 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 13. השיר האחרון ששמעת? 14. הדבר האחרון שלבשת? הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל? 2. פתחת את הראש? 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? 4. עברת ניתוח? 5. שברת מראה? 6. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 8. גילית ששיקרו לך? 9. בגדו באמונך? 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? 11. הלכת מכות? 12. כמעט טבעת? 13. כרתו לך איבר? הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה? 2. האהבה הראשונה? 3. הצו הראשון? 4. הדייט הראשון? 5. הפעם הראשונה בחו"ל? 6. הטסט הראשון? 7. הבגרות הראשונה? 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? 10. האכזבה הראשונה? 11. שברון הלב הראשון? 12. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? 3. החבר הכי שקט? 4. החבר הכי עצבני? 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 7. החבר הכי קשוב? 8. מכיר אותך הכי טוב? 9. החבר הכי עצלן? 10. החבר הכי רגשן? 11. החבר הכי חכם? 10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? 2. שעירות יתר? 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? 4. כפות רגליים גדולות מדי? 5. ציצי קטן? 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אה? 7. אקנה? 8. עור רגיש? 9. גשר? 10. אלרגיות? התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 6. פרצת למקום כלשהו? 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 3. הספר האהוב עלייך? 4. חנות הבגדים האהובה עליך? 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? 6. חברת התיקים האהובה עלייך? 7. הסרט האהוב עליך? 8. המשקה האהוב עליך? 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? 3. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 5. הספר הכי קרוב? 6. החלון פתוח או סגור? 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מדגישומטיק

inbal287

New member
זה היה מתיש../images/Emo178.gif אבל אני אוהבת שאלונים../images/Emo9.gif

מה עדיף:
1. גבר שעיר או חלק? פשוט שזה לא יהיה קיצוני לאף אחד משני הכיוונים. אמצע. 2. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 3. חכם או יפה?
4. ספר או סרט? ספר
5. רעש או שקט? תלוי איזה רעש. אם זה מוזיקה אז בטח שעדיף על שקט. 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? תלוי לאיזה סיטואציה. 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי במלא דברים. 8. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי
. 9.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד. 10. הרבה לישון או כמעט ולא? אני שונאת לישון, אני מרגישה שאני מבזבזת זמן שיכולתי לעשות בו מלא דברים. אבל אם אני כבר נרדמת אז אני מעדיפה שיתנו לי לישון כמה שארצה. 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? לא ארוכות מדי... אבל לכל אחת מתאים משהו אחר. אני אישית לא מסתדרת עם ציפורניים לצערי
. 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תכלס תלוי באיזה תקופה נמצאים, אבל באופן כללי קשר רציני. 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? מוזיקה חזקה
14. שעווה או גילוח? אני שונאת שעווה
גילוח הרבה יותר פשוט
15. ריצה או הליכה? הליכה 16. חום או קור? חום 17. דוש או אמבטיה? אמבטיה 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? ברור שכן, זה כיף 19. קיץ או חורף? חורף
בעד/נגד:
1. הומואים/לסביות? אני בכלל לא חושבת שצריכה להיות קיימת האופציה של נגד. מה הם תופעה? הם בני אדם כמו כולם. 2. סקס בשירותים?
. זה דוחה. 3. קשר בשלט רחוק? תלוי כמה רחוק. בואו נגיד שלא יצא מגבולות הארץ כי אז זה סתם מטריף. 4. יום האהבה/ולנטיינס?
. יום מטומטם. לא צריכה יום ספציפי בשביל שמישהו ידע שאני אוהבת אותו. 5. לחגוג סילבסטר?
. כי אני אישית חוגגת את ערב השנה החדשה. 6. צמחונות? ברור
7. מותגים? צריך להרוג את מי שהמציא את השטויות האלה. 8. כפכפי אצבע? שונאת 9. שיחות מלב אל לב? אין דבר יותר טוב מזה 10. הפגנת אהבה בציבור? עד לגבול מסויים
11. טלפוניים סלולריים? זה הדבר הכי מעצבן שקיים, אבל אני לא מצליחה להסתדר בלי זה 12. סקס לפני החתונה? למי יש כוח לחכות עד החתונה? ומה אם אני אתחתן בגיל 30? לא באסה לחכות עד אז? 13. סמים? 14. שתיה ונהיגה?
15. עישון בקרב בני נוער?
16. שלטון דמוקרטי?
17. סקס במקומות ציבוריים?
... זה מגניב. אבל המ, מלחיץ לדעת שכל שניה יכול לצוץ מישהו. אז רק בגלל הלחץ אני נגד. 18. אורגיות? שכל אחד יעשה מה שטוב לו
האם אי פעם:
1. נסית סמים? 2. עישנת סיגריה? כן 3. השתכרת? כן 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 5. היה לך סטוץ? 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 8. כססת ציפורניים? לא 9. התנשקת עם בת? 10. בכית על בן? כן. ואף אחד מהם לא שווה את זה. 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? ישנתי פעם 20 שעות... 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 13. הפסקת ספר באמצע? כן. שר הטבעות. מה אני אעשה, הספר חופר אפילו אני לא הצלחתי להתגבר על זה. 14. התפטרת מהעבודה? כן
15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 16. שברת אחת מהגפיים? נופ 17. אכלת גולאש? נופ
כמה פעמים:
1. היית מאוהבת? פעמיים 2. נשבר לך הלב? פעמיים 3. היית בבית חולים? הרבה פעמים
4. התחרטת על דבר שעשית? אוי. יותר מדי פעמים. 5. בכית בגלל ביצפר? נראה לי רוב י"א בכיתי בגלל בי"ס. המורה הסתומה למתמטיקה$^#&$^&*$^*& 6. בילית בלילות לבנים? לא ספרתי 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? יותר מדי פעמים. תכונה שאני שונאת אצלי. 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? לא קרה 9. קיבלתי זימונים מהצבא? לא יודעת... כמה פעמים טובות 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? אין לי למה לקנות דלק
11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? בערך כל השנים של בבי"ס 12. נכשלת בבגרות? פעם אחת. מתמטיקה. למרות שזה נחשב עובר. 13. נהרס לך הפלאפון? פעם אחת... נפל לשירותים
14. איבדת מפתחות לבית? פעמיים 15. ברחת מהבית? פעם אחת. אבל נו, מהבית של אבא. ומאז אני לא שם אז אני לא מתחרטת על זה. 16. טסת לחו"ל? 7 פעמים
מידע כללי:
1. שם: ענבלירון 2. תאריך לידה: 2/8/89 3. עיר מגורים: ירושלים 4. בית ספר: כבר לא בבי"ס אבל הייתי בגימנסיה 5. צבע שיער: לא מוגדר... כי כשמסתכלים עליו באור יש לפחות ארבעה גוונים [אדום/כתום, שחור, טיפה שטני וחום] 6. צבע עיניים: חום 7. גובה: 1.65 8. משקפיים: אין 9. הורים נשואים או גרושים? גרושים 10. רווקה/חבר? רווקה זה מילה של זקנים. אז בואו נתפשר על זה שאני נטולת חבר. 11. תלמידה טובה? הייתי. 12. רגישה? כן 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטרייטית 14. בתולה? לא עניינכם
15. ביישנית? כן

inbal287

New member
החלק השני...

האחרונים ש:
1.השיחה האחרונה בטלפון? ריטה 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? ריטה 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אופק 4.הנשיקה האחרונה? 5. החיבוק האחרון? ויק 6. הספר האחרון? 1984 7.הסרט האחרון? השטן לובשת פראדה...
[למרות שהספר כמובן יותר טוב] 8. החבר האחרון שראית? ויק 9. הנסיעה האחרונה באוטו? יום חמישי 10. המבחן האחרון? איזה בגרות בטח 11. הדבר האחרון שקנית? אלכוהול? סתם. אממ דיסק. 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנה שעברה 13. השיר האחרון ששמעת? Sonata Arctica - Champagne bath 14. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה. ואני עדיין לובשת אותה.
הדברים הרעים שקרו:
1. שברת רגל? אף פעם 2. פתחת את הראש? אף פעם 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? פעם אחת כשהייתי קטנה. אבל לא נגרם לי שום נזק רציני. חוץ מהנזק למוח כמובן
. 4. עברת ניתוח? שלושה בבת אחת, כשהייתי קטנה 5. שברת מראה? שנה שעברה 6. היית בפיגוע טרור? הייתי בקרבת שלושה מהם. באחד מהם הייתי יכולה ל... יו נואו. אבל בגלל ששכחתי משהו התחלתי לחזור הביתה וניצלתי. 7. ראית מישהו נהרג? לא 8. גילית ששיקרו לך? ברור. שאני אבין, יש בנאדם שלא משקרים לו? 9. בגדו באמונך? קרה 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא בכוונה תחילה 11. הלכת מכות? כן
12. כמעט טבעת? נופ 13. כרתו לך איבר? אומייגאד לא
הראשונים:
1. הנשיקה הראשונה? הייתה מתישהו 2. האהבה הראשונה? י' 3. הצו הראשון? 5/7/06 [אל תשאלו למה אני זוכרת את התאריך
] 4. הדייט הראשון? ליודעת. נו מזמן. 5. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל שנתיים 6. הטסט הראשון? לא היה עדיין
7. הבגרות הראשונה? היסטוריה א' 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? - 9. המילה הראשונה? למפה [זה בשוויצרית], בגיל 9 חודשים 10. האכזבה הראשונה? מרוב שהיו הרבה כאלה קשה לי לזכור את הראשונה 11. שברון הלב הראשון? י"א 12. ההתאהבות הראשונה? י'
החבר הכי:
1. החברה הכי מוזרה? 2. החברה שאת מכירה הכי מעט זמן? שני 3. החברה הכי שקטה? לא יודעת 4. החברה הכי עצבנית?
... אממ אין מישהו כזה 5. החברה שאת מכירה הכי הרבה זמן? ויקה 6. החברה הכי מצחיקה? נועה
7. החברה הכי קשובה? גלי, ויקה, עינב 8. מכירה אותך הכי טוב? ויקה, עינב 9. החברה הכי עצלנית? ויקה
10. החברה הכי רגשנית? נירית 11. החברה הכי חכמה? כולן חכמות בדרכן המיוחדת
10 המכות!!
1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? גאד. זה מזה לא עניינכם. 2. שעירות יתר? למזלי לא 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? כן
... אתם לא יודעים כמה קשרים יש בו, זה סיוט להסתרק 4. כפות רגליים גדולות מדי? לא 5. ציצי קטן? לא נראה לי 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אה? לא 7. אקנה? לא 8. עור רגיש? לא 9. גשר? לא 10. אלרגיות? לאיזה סוג של פרחים רק שעוד לא הצלחתי לפענח איזה בדיוק
התרמיות הגדולות!
1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא 5. גנבת מחנות? לא 6. פרצת למקום כלשהו? לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? בחיים לא 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא
8 עובדות:
1. התחביבים שלך? לשיר, לצלם, לצייר, לשמוע מוזיקה, לקרוא ולראות הרבה ערוץ 8 ונשיונל 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? רוזוול
, חברים, האוס 3. הספר האהוב עלייך? Heavy Metal And You/Chris Krovatin, צלה של הרוח/קרלוס רואיס סאפון, זה/סטיבן קינג, East/Edith Pattou 4. חנות הבגדים האהובה עליך? אין משהו ספציפי. אבל אני אוהבת לקנות בציפי ובנוקס. 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר? 6. חברת התיקים האהובה עלייך? לא יודעת נו. מה זה השטויות האלה. אני אוספת תיקים מכלמיני חברות. 7. הסרט האהוב עליך? רקוויאם לחלום [הכי בעולם
], Finding Neverland, שוקולד, דומינו, אמריקה X 8. המשקה האהוב עליך? מים. ואם הכוונה למשהו עם אלכוהול אז אין משהו ספציפי, אני אוהבת לנסות מלא דברים חדשים.
7 דברים בחדר שלך:
1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הספר של הפסיכומטרי
2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? נעלי בית 3. החולצה האהובה עלייך? זו לא אחת שאני יכולה ללבוש... זו חולצה מכיתה ג' שהכי אהבתי בעולם אז שמרתי אותה באחת המגירות בארון 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת השירים שלי 5. הספר הכי קרוב? כמה טוב להיות פרח קיר 6. החלון פתוח או סגור? סגור. קפוא בחוץ! 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? פקק של בקבוק הודגש באמצעות מדגישומטיק

את לא רצינית O.ם;../images/Emo18.gif

כלכך חופר.
מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? חלק!
2. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות עם גוף סביר. 3. חכם או יפה? ביחד. 4. ספר או סרט? ספר!@$% 5. רעש או שקט? רעש. 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם. 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ. ככה שלא יהיה מביך. 8. רומנטי או שרמנטי? רומנטי. 9.פרח אחד או זר פרחים? אחד. הרבה יותר אישי. 10. הרבה לישון או כמעט ולא? כמה שיותר
11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות. 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלוי מתי. 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקהחזקה. D: 14. שעווה או גילוח? שעווה. 15. ריצה או הליכה? הליכה. 16. חום או קור? קור.
17. דוש או אמבטיה? אמבטיה. 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? גבול. D: 19. קיץ או חורף? חורף.
בעד/נגד: 1. הומואים/לסביות?
כן|
2. סקס בשירותים?
3. קשר בשלט רחוק?
4. יום האהבה/ולנטיינס?
!!!11 ניסיון נואש למסחר דבר כלכך פשוט. 5. לחגוג סילבסטר?
. D: 6. צמחונות?
!!1 ^^ 7. מותגים?
לא| 8. כפכפי אצבע?
!
9. שיחות מלב אל לב?
. 10. הפגנת אהבה בציבור? רק אם יש לי גם חבר באותו רגע. D: 11. טלפוניים סלולריים?
12. סקס לפני החתונה?
!!!11 13. סמים?
14. שתיה ונהיגה?
15. עישון בקרב בני נוער?
16. שלטון דמוקרטי?
18. אורגיות?
האם אי פעם: 1. נסית סמים?
2. עישנת סיגריה?
3. השתכרת?
4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
5. היה לך סטוץ?
6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
7. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
8. כססת ציפורניים?
9. התנשקת עם בת?
10. בכית על בן?
11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
13. הפסקת ספר באמצע?
14. התפטרת מהעבודה?
15. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
16. שברת אחת מהגפיים?
17. אכלת גולאש?
כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? 3. 2. נשבר לך הלב? יותר מדי.
3. היית בבית חולים? 4. 4. התחרטת על דבר שעשית?1000000. 5. בכית בגלל ביצפר?1. 6. בילית בלילות לבנים?5. 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? שוב, יותר מדי. 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער?2. 9. קיבלתי זימונים מהצבא?0. 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף?0. 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת?2! D:: 12. נכשלת בבגרות?0. 13. נהרס לך הפלאפון?חח שיו, פלאפונים שונאים אותי. כל פלאפון שהיה לי נשבר/עף/טבע/התאבד/חומם/קורר וכד'. 14. איבדת מפתחות לבית?2. 15. ברחת מהבית?1. 16. טסת לחו"ל?הרבה, תכלס.

חלק ב'../images/Emo178.gif../images/Emo18.gif

מידע כללי: 1. שם: חן. 2. תאריך לידה: 12.6 3. עיר מגורים: ת"אD::: 4. בית ספר: עירוני ד'. 5. צבע שיער: חום-בהיר-ככה. בקרוב צבעוני. 6. צבע עיניים:חום. 7. גובה: 80. 8. משקפיים:
9. הורים נשואים או גרושים? גרושים. ^^ 10. רווקה/חבר? רווקה. ;_; 11. תלמידה טובה? סוגשל. 12. רגישה?
13. סטרייטית/דו/לסבית? דו
14. בתולה?
15. ביישנית?
|:
האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? מיכלקי3> 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? המ, אינלי סמסים. X_X אבל האחרונה, אני חושבת, הייתה לליאורקי. D: 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? ממנה בחזרה. ואז עוד אחת כי היא לא הבינה למה לא עניתי לה. ^^ 4.הנשיקה האחרונה? מזמן מדי. ;_; חודשיים בערך. אוף אני צריכה חבר. 5. החיבוק האחרון? לא מזמן לשני שראיתיבדרך הביתה. D: 6. הספר האחרון? ועדיין: השטו לובשת פראדה. דאם, הרבה יותר איכותי מהסרט [שאני טמורפת עליו D:] 7.הסרט האחרון? המממ, לא יודעת. X_X אני חושבת שזה היה צ'אק ולרי, אתמול. 8. החבר האחרון שראית? שני.
9. הנסיעה האחרונה באוטו? הבוקר לבי"ס. רגע, ואוטובוס - עכשיו הביתה. D: 10. המבחן האחרון? מלפני השביתה, יש זמן. 11. הדבר האחרון שקנית? אתמולD: ז'קט-מעילD: מדהיםD:
12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? די מזמן האמת, לאילת. 13. השיר האחרון ששמעת? סקוטי דאסנ'ט נאו, נו, מיורוטריפ. יש לנו אחלה רדיו בבי"ס. D: 14. הדבר האחרון שלבשת? את הג'קט, עם גופיה לבנה מתחת, שורטסשלפרחות, טייץ'צמר כזה, בפסים של שחוראפור ומגפיים אדומות. היה יפה. ^^
הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל?אפעם. D: 2. פתחת את הראש? כנ"ל. 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? כשהייתי בת 8. בערך. לא יודעת, אני זוכרת שרציתי כבר ללכת הביתה לראות המורדים. 4. עברת ניתוח? שקדים. 5. שברת מראה?
6. היית בפיגוע טרור?
חס וחלילה. D: 7. ראית מישהו נהרג?
. 8. גילית ששיקרו לך?
9. בגדו באמונך?
10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?
11. הלכת מכות?
12. כמעט טבעת?
13. כרתו לך איבר?
[נו, שקדים.>>]
הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה? 11 וחצי, 12. X_X אני יודעת, מוקדם. 2. האהבה הראשונה? 12 וחצי, 13. 3. הצו הראשון? ;_; 4. הדייט הראשון? 13 וחצי. 5. הפעם הראשונה בחו"ל? כשהייתי בת שנה בערך. XD 6. הטסט הראשון? ;_; 7. הבגרות הראשונה? ;___________; 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? 12 בערך. 9. המילה הראשונה? לא יודעת, תוך כמה זמן מדברים בערך? 3 חודשים עד חצי שנה כזה? X_X לא הייתי סופרבייבי, אז בטח משו כזה. 10. האכזבה הראשונה? כיתה א'. 11. שברון הלב הראשון? אני מניחה שאיפשהו מסביב ל12. -.- 12. ההתאהבות הראשונה? כבר שאלתם$%$# 12 וחצי, 13.
החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? המ, סשה. D: 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? המ, אתמול הכרתי מישו חדש, והוא חמוד כזה. אז, כן. 3. החבר הכי שקט? גל/דניאל. 4. החבר הכי עצבני? רועי/אביב. XD 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? אני חושבת שאניטה, או נופר, או..בעצם..הא! ירון. D: מגיל 4. D: 6. החבר הכי מצחיק? יש טונה. XD 7. החבר הכי קשוב? יובלקי~3> 8. מכיר אותך הכי טוב? אין כזה. 9. החבר הכי עצלן? אורי סטלנ>: 10. החבר הכי רגשן? דור. ^^ 11. החבר הכי חכם? מממ.. לא יודעת.
10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? שעווה. ;________________; 2. שעירות יתר?
3. שיער קשה לטיפול (על הראש)?
4. כפות רגליים גדולות מדי?
;; 5. ציצי קטן?
6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אה?הלוואי.
7. אקנה? לפעמים. 8. עור רגיש?
9. גשר?
;_; אבל יורד ברביעי הקרוב, כנראה. 10. אלרגיות? לגיואבה ומיץ פטל.

ו.... כן, חלק ג'.|מתה|../images/Emo18.gif

התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
2. שיקרת כדי להתחמק משיעור?
3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?
4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?
5. גנבת מחנות?
6. פרצת למקום כלשהו?
7. התחמקת מדו"ח משטרתי?
8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?
9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?
[ג'יז, יצאתי מזה ביצ'. X_X]
8 עובדות: 1. התחביבים שלך? לישון, סנטר, לקרוא, מחשב, מוזיקה, סודה. 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? יש כמה.. בעיקר מה שנמצא ביסטארס1/2, וקצת מהתוכניות הנוסטלגיות של ניק [חוץ מדני פנטום
] 3. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר. D::::ף [וגם דור הפרוזק כשאני עצבנית וזה] 4. חנות הבגדים האהובה עליך? נוקס? ;_; 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? ואנס.
6. חברת התיקים האהובה עלייך? טופשופ
7. הסרט האהוב עליך? אין כזה. 8. המשקה האהוב עליך? סססססססווווווווווודדדדדדדדדדההההההההההה
7 דברים בחדר שלך: טלוויזיה, מחשב, מיטה, ארון, שידה, מתלה, אותי. 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? פוסטר של סקספיסטולז
2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? המגפיים האדומות. 3. החולצה האהובה עלייך? הממ... לא יודעת. X_X 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת לשון.
5. הספר הכי קרוב? השטן לובשת פראדה וספר לשון ["חוברת זו מהווה נכס רוחני של המחברת". מורים הזווים.
] 6. החלון פתוח או סגור? סגור. ^^ 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?מוח שלי. כחכחכח. המ, סתם, סודה. D:
10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? שעווה. ;________________; 2. שעירות יתר?
3. שיער קשה לטיפול (על הראש)?
4. כפות רגליים גדולות מדי?
;; 5. ציצי קטן?
6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אה?הלוואי.
7. אקנה? לפעמים. 8. עור רגיש?
9. גשר?
;_; אבל יורד ברביעי הקרוב, כנראה. 10. אלרגיות? לגיואבה ומיץ פטל.
התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
5. גנבת מחנות?
6. פרצת למקום כלשהו?
7. התחמקת מדו"ח משטרתי?
[ג'יז, יצאתי מזה ביצ'. X_X]
8 עובדות: 1. התחביבים שלך? לישון, סנטר, לקרוא, מחשב, מוזיקה, סודה. 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? יש כמה.. בעיקר מה שנמצא ביסטארס1/2, וקצת מהתוכניות הנוסטלגיות של ניק [חוץ מדני פנטום
] 3. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר. D::::ף [וגם דור הפרוזק כשאני עצבנית וזה] 4. חנות הבגדים האהובה עליך? נוקס? ;_; 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? ואנס.
6. חברת התיקים האהובה עלייך? טופשופ
7. הסרט האהוב עליך? אין כזה. 8. המשקה האהוב עליך? סססססססווווווווווודדדדדדדדדדההההההההההה
7 דברים בחדר שלך: טלוויזיה, מחשב, מיטה, ארון, שידה, מתלה, אותי. 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? פוסטר של סקספיסטולז
2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? המגפיים האדומות. 3. החולצה האהובה עלייך? הממ... לא יודעת. X_X 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת לשון.
5. הספר הכי קרוב? השטן לובשת פראדה וספר לשון ["חוברת זו מהווה נכס רוחני של המחברת". מורים הזווים.
] 6. החלון פתוח או סגור? סגור. ^^ 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?מוח שלי. כחכחכח. המ, סתם, החרא הזה שמסביב לבקבוק ורשום עליו סודה. D:

מדHIMה

New member
כל כך עושה את זה !!!!

מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק?חלק 2. פנים יפות או גוף יפה?פנים 3. חכם או יפה?45%+65% 4. ספר או סרט?סרט 5. רעש או שקט?רעש 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בחוץ 8. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 9.פרח אחד או זר פרחים?פרח 10. הרבה לישון או כמעט ולא?הרבה 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?אררם לא יודעת באמצע כזה 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?סולידי 14. שעווה או גילוח?שעווה 15. ריצה או הליכה?הליכה 16. חום או קור?קור 17. דוש או אמבטיה?אמבטיה 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול?לכל דבר יש גבול 19. קיץ או חורף?חורף בעד/נגד: 1. הומואים/לסביות?בעד 2. סקס בשירותים?נגד !!! 3. קשר בשלט רחוק?נגד 4. יום האהבה/ולנטיינס?נגד ! 5. לחגוג סילבסטר?בעד !!! זה עוד מעט יאייי 6. צמחונות?בעד 7. מותגים?נגד 8. כפכפי אצבע?בעד 9. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור?בעד 11. טלפוניים סלולריים?בעד 12. סקס לפני החתונה?בעד 13. סמים?בעד 14. שתיה ונהיגה?נגד 15. עישון בקרב בני נוער?נגד 16. שלטון דמוקרטי?לא יודעת תלוי מה היתרונות 17. סקס במקומות ציבוריים?נגד 18. אורגיות?נגד משולש האם אי פעם: 1. נסית סמים?לא 2. עישנת סיגריה?לא 3. השתכרת?בערך 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?ממש לא 5. היה לך סטוץ?לא 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים?כן 8. כססת ציפורניים?לא 9. התנשקת עם בת?כן 10. בכית על בן?לא בכיתי יותר סיפרתי בעיות 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?לא 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?בערך 13. הפסקת ספר באמצע?כן כי נירדמתי ממנו 14. התפטרת מהעבודה?לא הייתה לי 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 16. שברת אחת מהגפיים?מה זה? 17. אכלת גולאש?מה זה ? כמה פעמים: 1. היית מאוהבת?... -___-: 2. נשבר לך הלב?:_// 3. היית בבית חולים?יופ 4. התחרטת על דבר שעשית?מלא 5. בכית בגלל ביצפר?יאפ 6. בילית בלילות לבנים?אררם בקיץ 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך?כה 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער?כה 9. קיבלתי זימונים מהצבא?לא 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף?לא 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת?לא 12. נכשלת בבגרות?עוד לא היה 13. נהרס לך הפלאפון?לא 14. איבדת מפתחות לבית?לא 15. ברחת מהבית?לא 16. טסת לחו"ל?כן מידע כללי: 1. שם:יטהההה 2. תאריך לידה:30.11 3. עיר מגורים:ת"א 4. בית ספר:עזבו 5. צבע שיער:בלונד 6. צבע עיניים:חום 7. גובה:... 8. משקפיים:לא 9. הורים נשואים או גרושים?זה באמת משנה? 10. רווקה/חבר?-____- 11. תלמידה טובה?אולי 12. רגישה?לא 13. סטרייטית/דו/לסבית?סטרייטית 14. בתולה?.......-____- 15. ביישנית?ליד מבוגרים האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון?מאמא 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי?לוס 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי?לוס 4.הנשיקה האחרונה?ארררררררםםםם 5. החיבוק האחרון?היום 6. הספר האחרון? טרידינג אפ 7.הסרט האחרון?משהו סטייל מת ליצעוק 8. החבר האחרון שראית?לא זוכרת... 9. הנסיעה האחרונה באוטו?אתמול 10. המבחן האחרון?ל"ז 11. הדבר האחרון שקנית?מסטיק 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס?כש הייתי בת 12 13. השיר האחרון ששמעת?.... 14. הדבר האחרון שלבשת?חולצת בצפר הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל?לא 2. פתחת את הראש?לא 3. היית מעורבת בתאונת דרכים?לא 4. עברת ניתוח?כן 5. שברת מראה?לא 6. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג?לא 8. גילית ששיקרו לך?לא 9. בגדו באמונך?כן 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?כן 11. הלכת מכות?לא 12. כמעט טבעת?כן 13. כרתו לך איבר?כן הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה?חחח 3 שנים לפני 2. האהבה הראשונה?3 שנים לפני (לא קשור לנשיקה) 3. הצו הראשון?לא היה 4. הדייט הראשון?לא היה 5. הפעם הראשונה בחו"ל?1996 6. הטסט הראשון?לא היה 7. הבגרות הראשונה?שנה הבאה 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? ..... 10. האכזבה הראשונה?....... 11. שברון הלב הראשון?-___- 12. ההתאהבות הראשונה?-____-- החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר?יאנה 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן?דניאל 3. החבר הכי שקט?אין 4. החבר הכי עצבני?אקה 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?לוס ופריאל ויאנה 6. החבר הכי מצחיק? אין 7. החבר הכי קשוב?כולם 8. מכיר אותך הכי טוב?אליס ולוס 9. החבר הכי עצלן?אין 10. החבר הכי רגשן?אקה 11. החבר הכי חכם?אין 10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח?......................................................................................... 2. שעירות יתר?לא 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)?לא 4. כפות רגליים גדולות מדי?לא 5. ציצי קטן?הלוואי 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אה?בערך 7. אקנה?-____- 8. עור רגיש?לא 9. גשר?לא 10. אלרגיות?כן =(( התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?כן 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור?כן 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות?לא 6. פרצת למקום כלשהו?לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי?לא היה 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?כן 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך?הרבה 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?על טיבעי 3. הספר האהוב עלייך?ה"פ 4. חנות הבגדים האהובה עליך?P&B 5. חברת הנעליים האהובה עלייך?ואנס,פומה,סקצ'רס 6. חברת התיקים האהובה עלייך?אוניל 7. הסרט האהוב עליך?הרבה 8. המשקה האהוב עליך?מיץ דובדבנים 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה?אין 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך?נ"ב 3. החולצה האהובה עלייך?המוןןןןןןןןן 4. המחברת הראשונה שאת רואה?מדעים 5. הספר הכי קרוב?מדעים 6. החלון פתוח או סגור?סגור 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?סווצ'ר

איזה שאלון חופר../images/Emo178.gif../images/Emo14.gif

מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? חלק 2. פנים יפות או גוף יפה? פנים 3. חכם או יפה? תלוי 4. ספר או סרט? סרט 5. רעש או שקט? שקט 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם^^ 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי בבית 8. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי 9.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 10. הרבה לישון או כמעט ולא? ברור שהרבה לישון
11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי, מוזיקה במכונית יכולה להוציא אותי מריכוז >< 14. שעווה או גילוח? גילוח [שעווה זה נוראי
] 15. ריצה או הליכה? הליכה, למרות שמדי פעם זה ממש כיף לרוץ
16. חום או קור? קור 17. דוש או אמבטיה? דוש 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? הממ למה לא? 19. קיץ או חורף? חורף
2. סקס בשירותים?
3. קשר בשלט רחוק?
4. יום האהבה/ולנטיינס?
5. לחגוג סילבסטר?
6. צמחונות?
אני גאה להגיד שאני צמחונית כבר 3 שנים
7. מותגים? תלוי איזה 8. כפכפי אצבע?
9. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
11. טלפוניים סלולריים?
12. סקס לפני החתונה?
13. סמים?
14. שתיה ונהיגה?
15. עישון בקרב בני נוער? אין תגובה.
16. שלטון דמוקרטי?
17. סקס במקומות ציבוריים? חחחחחחח תלוי איפה 18. אורגיות? איכ לא האם אי פעם: 1. נסית סמים? לא 2. עישנת סיגריה? כן 3. השתכרת? בערך 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 5. היה לך סטוץ? לא 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא
8. כססת ציפורניים? כן
9. התנשקת עם בת? לא 10. בכית על בן? כן 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 13. הפסקת ספר באמצע? חחח אני עושה את זה כל הזמן 14. התפטרת מהעבודה? כן 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 16. שברת אחת מהגפיים? לא 17. אכלת גולאש? מזה?
כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? לא זוכרת כמה פעמים 2. נשבר לך הלב? פעמיים 3. היית בבית חולים? פעם אחת, כשהייתי קטנה בלעתי מטבע ואישפזו אותי
4. התחרטת על דבר שעשית? כל הזמן >< 5. בכית בגלל ביצפר? בכיתה י"א במיוחד, זאת הייתה שנה נוראית וטוב שהיא עברה. 6. בילית בלילות לבנים? הרבה פעמים 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? לצערי אני עושה את זה יותר מידי \: 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? אולי פעמיים 9. קיבלתי זימונים מהצבא? 2-3 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? קודם שיהיה לי רישיון אח"כ נדבר.. 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? פעמים מעטות
12. נכשלת בבגרות?
13. נהרס לך הפלאפון? פעם אחת 14. איבדת מפתחות לבית? אולי פעם אחת 15. ברחת מהבית?
16. טסת לחו"ל? 5 פעמים מידע כללי: 1. שם: בר 2. תאריך לידה: 25.7.90 3. עיר מגורים: רמת גן 4. בית ספר: מזה משנה? 5. צבע שיער: חום שחור כזה 6. צבע עיניים:חום 7. גובה: 1.63 בערך 8. משקפיים:רק לרחוק 9. הורים נשואים או גרושים? גרושים 10. רווקה/חבר?
11. תלמידה טובה? לא
12. רגישה? מאוד 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטרייטית 14. בתולה?
15. ביישנית? כן

חלק 2../images/Emo69.gif../images/Emo14.gif

האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? כרמל 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? אבא נראה לי 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? כרמל 4.הנשיקה האחרונה? אלי 5. החיבוק האחרון? אלי 6. הספר האחרון? הארי פוטר ואוצרות המוות
7.הסרט האחרון? חופשיות על הבר 8. החבר האחרון שראית? כרמל ואנאי 9. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול 10. המבחן האחרון? חחחחחח כבר כמה חודשים טובים לא היה לי מבחן
11. הדבר האחרון שקנית? הממ לא זוכרת 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני שנה, לפולין 13. השיר האחרון ששמעת? Right Side Of The Bed של אטריו 14. הדבר האחרון שלבשת? חולצת בצפר
וג'ינס הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל?לא 2. פתחת את הראש? לא 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 4. עברת ניתוח? לא שידוע לי
5. שברת מראה? כן 6. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 8. גילית ששיקרו לך?כן 9. בגדו באמונך? כן 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?לא 11. הלכת מכות? חחח כן 12. כמעט טבעת? לא 13. כרתו לך איבר? לא הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה? כיתה ח' נראה לי 2. האהבה הראשונה? י' 3. הצו הראשון? 11.7.07 אני זוכרת את זה כי זה היה יום אחרי שאח שלי נולד
4. הדייט הראשון? לא זוכרת 5. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 10 6. הטסט הראשון? עוד לא היה...עוד מעט
7. הבגרות הראשונה? או מתמתיקה או ערבית, אני לא זוכרת 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? לא זוכרת בדיוק...מתישהו בכיתה י"א 9. המילה הראשונה? חחחחחחחח אני גם ממש זוכרת את זה 10. האכזבה הראשונה? לא זוכרת 11. שברון הלב הראשון? י' 12. ההתאהבות הראשונה? ט' החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? חחחח יש יותר מידי כאלו 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? לירז 3. החבר הכי שקט? דניאל 4. החבר הכי עצבני? כרמל
5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? אלינור 6. החבר הכי מצחיק? כרמל 7. החבר הכי קשוב? אלינור 8. מכיר אותך הכי טוב? כרמל ואלינור 9. החבר הכי עצלן? כרמל 10. החבר הכי רגשן? כרמל 11. החבר הכי חכם? לא יודעת
10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? WTF?! 2. שעירות יתר? לא 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)?לא, הוא חלק מידי
4. כפות רגליים גדולות מדי?לא 5. ציצי קטן? לא
6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אה?לא 7. אקנה? לא 8. עור רגיש? לא 9. גשר?;; 10. אלרגיות? יש כמה התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן
4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?חחחחחחחחחחחחח כן 5. גנבת מחנות? לא 6. פרצת למקום כלשהו? לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? לצלם, לראות סרטים, לשמוע מוזיקה ולהסתובב עם חברים. 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? גיבורים!@# ,נמלטים, הישרדות, מחשבות פליליות ועוד מלא.. 3. הספר האהוב עלייך? כל סדרת הארי פוטר ו"מלך החומוס ומלכת האמבטיה"
4. חנות הבגדים האהובה עליך? הממ אולי פול אנד בר 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? ואנס ואולסטאר 6. חברת התיקים האהובה עלייך? לא יודעת 7. הסרט האהוב עליך? ארמגדון, עלובי החיים, מועדון קרב, רקוויאם לחלום, התפוז המכני, שודדי הקאריביים, הארי פוטר, פרל הארבור וכל הסרטים של ג'וני דפ
8. המשקה האהוב עליך? דיאט קולה, ורד בול 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? ספר עם כריכה אדומה שמונח על השולחן
2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? ואנס 3. החולצה האהובה עלייך? יש מלא 4. המחברת הראשונה שאת רואה? משו של הצבא.. 5. הספר הכי קרוב? הארי פוטר 7 6. החלון פתוח או סגור? פתוח 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? איזשהו כבל שנמצא ליד המחשב XD

inbal287

New member
כולכם מתלוננים שזה שאלון ממש חופר

אבל תודו שנהנתם לענות עליו

changonator

New member
עניתי,למרות שהשאלון הזה הוא אפלייה אחת גדולה!

רוב הקטגוריות פה הן לבנות.... מה עדיף: 2.פנים יפות או גוף יפה?פנים 4. ספר או סרט?סרט 5. רעש או שקט?שקט 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מצומצם 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בחוץ 12.קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 15. ריצה או הליכה?הליכה 16. חום או קור?חום 17. דוש או אמבטיה?דוש 19. קיץ או חורף?קיץ בעד/נגד: 1. הומואים/לסביות?נגד,אבל בתכלס לא מענין אותי הם לא מפריעים לי אז למי אכפת.... 2. סקס בשירותים?בעד 3. קשר בשלט רחוק?נגד 4. יום האהבה/ולנטיינס?בעד 5. לחגוג סילבסטר?בעד 6. צמחונות?בעד 7. מותגים?נגד 8. כפכפי אצבע?נגד 9. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור?בעד 11. טלפוניים סלולריים?בעד 12. סקס לפני החתונה?בעד 13. סמים?נגד 14. שתיה ונהיגה?נגד 15. עישון בקרב בני נוער?נגד 16. שלטון דמוקרטי?בעד 17. סקס במקומות ציבוריים?נגד 18. אורגיות?בעד האם אי פעם: 1. נסית סמים?לא....עדיין לא. 2. עישנת סיגריה?כן 3. השתכרת?כן,יותר מדיי פעמים. 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 5. היה לך סטוץ?כן 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?כן 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?לא 13. הפסקת ספר באמצע?כן 14. התפטרת מהעבודה?כן 17. אכלת גולאש?לא כמה פעמים: 1. היית מאוהב?פעם אחת.... 2. נשבר לך הלב?פעם אחת. 3. היית בבית חולים?3 פעמים 4. התחרטת על דבר שעשית?המון פעמים 5. בכית בגלל ביצפר?אף פעם 6. בילית בלילות לבנים?מלא....כבר לא סופר. 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך?הרבה פעמים 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער?פעם אחת 9. קיבלתי זימונים מהצבא?4 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף?אף פעם 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת?מספר פעמים... 12. נכשלת בבגרות?מספר פעמים 13. נהרס לך הפלאפון?5 פעמים 14. איבדת מפתחות לבית?אף פעם 15. ברחת מהבית?פעמיים 16. טסת לחו"ל?פעמיים מידע כללי: 1. שם:אוהד 2. תאריך לידה:19.9.88 3. עיר מגורים:יקנעם 4. בית ספר:כבר מאחורי.... 5. צבע שיער:כהה 6. צבע עיניים:חום,לפעמים קצת גוון ירוק...תלוי בעייפות ובאור. 7. גובה:1.70 8. משקפיים:לא 9. הורים נשואים או גרושים?גרושים 10. רווקה/חבר?רווק 11. תלמידה טובה?לא מדויק 12. רגישה?כשצריך. 13. סטרייטית/דו/לסבית?סטרייט 15. ביישנית?לפעמים האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון?חבר שככל הנראה הולך לשבת בכלא צבאי תקופה לא קצרה. 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי?ידידה טובה מהצבא. 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי?מאותה ידידה. 5. החיבוק האחרון?עם אותה ידידה. 6. הספר האחרון?אין 7.הסרט האחרון?Clerks 9. הנסיעה האחרונה באוטו?אתמול בלילה 10. המבחן האחרון?לפני שנה בקורס במסגרת הצבא. 11. הדבר האחרון שקנית?2 קילו טבק לנרגילה,2 פקטים של גחלים,ושישיית בירות. 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס?לפני 6-7 שנים 13. השיר האחרון ששמעת?James Blunt-Goodbye my lover 14. הדבר האחרון שלבשת?מדים. הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל?לא 2. פתחת את הראש?כן 3. היית מעורבת בתאונת דרכים?כן 4. עברת ניתוח?לא 5. שברת מראה?לא 6. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג?לא 8. גילית ששיקרו לך?כן 9. בגדו באמונך?כן 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?כן 11. הלכת מכות?כן 12. כמעט טבעת?כן 13. כרתו לך איבר?לא הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה?האמיתית...משהו כמו 13-14... 3. הצו הראשון?מתישהו בכיתה י"ב 4. הדייט הראשון?כיטה י' 5. הפעם הראשונה בחו"ל?גיל 10 6. הטסט הראשון?לפני שנה וחצי 7. הבגרות הראשונה?לפני 3 שנים 10. האכזבה הראשונה?לא זוכר... 12. ההתאהבות הראשונה?עכשיו התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?כן 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור?כן 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות?כן 6. פרצת למקום כלשהו?כן 7. התחמקת מדו"ח משטרתי?כן 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך?מוזיקה טלויזיה ובילוי עם חברים. 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?גיבורים,נמלטים,אבודים,jackass,viva la bam יש עוד מלא... 3. הספר האהוב עלייך?אין 4. חנות הבגדים האהובה עליך?TNT 5. חברת הנעליים האהובה עלייך?Vans 6. חברת התיקים האהובה עלייך?אין 7. הסרט האהוב עליך?הפריצה לאלקטרז 8. המשקה האהוב עליך?לונג איילנד 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה?חולצה 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך?נייק 3. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה?יש פה איזה מחברת של אחותי על השולחן....לא יודע מה זה 5. הספר הכי קרוב?אין 6. החלון פתוח או סגור?סגור 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?כרית

Wrath Within

New member
שמישו ילמד אותי להשתמש במדגישומטיק קודם.../images/Emo11.gif

פפפפפפלללללללללללללללייייייייזזזזזזזזזזז

Wrath Within

New member
זה מדגיש רק את השאלה האחרונה../images/Emo11.gif

ומוסיף "הודגש בעזרת מדגישומטיק" בן זונה. לעזור הוא לא יודע אבל לקחת קרדיט כן אה?

linkintrance

New member
נהנהנהנ שאלוןןן

מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק?שילוב של שניהם, גבר לא שעיר מדי כמו סוודר ולא חלק כמו תחת של תינוק. 2. פנים יפות או גוף יפה?פנים 3. חכם או יפה? 4. ספר או סרט?ספר 5. רעש או שקט?שקט 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מצומצם 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?דייט אינטימי 8. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 9.פרח אחד או זר פרחים?פרח אחד 10. הרבה לישון או כמעט ולא?הרבה,אפילו הרבה מאוד, כי לישון אין הרבה מדי חח 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?ארוכות ומטופחות 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?קשר רצני 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?מוזיקה חזקה 14. שעווה או גילוח?גילוחה. 15. ריצה או הליכה?הליכה 16. חום או קור?קור 17. דוש או אמבטיה?אמבטיה 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול?לכל דבר יש גבול. 19. קיץ או חורף?חורף. בעד/נגד:נגד. 1. הומואים/לסביות?בעד 2. סקס בשירותים?נגד 3. קשר בשלט רחוק?נגד 4. יום האהבה/ולנטיינס?בעד 5. לחגוג סילבסטר?בעד 6. צמחונות?בעד,מי שאוהב את זה. 7. מותגים?בעד 8. כפכפי אצבע?בעד 9. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור?נגד 11. טלפוניים סלולריים?בעד 12. סקס לפני החתונה?בעד 13. סמים?נגד 14. שתיה ונהיגה?נגד 15. עישון בקרב בני נוער?נגד 16. שלטון דמוקרטי?בעד 17. סקס במקומות ציבוריים?נגד 18. אורגיות?נגד האם אי פעם: 1. נסית סמים?לא 2. עישנת סיגריה?כן 3. השתכרת?כן 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 5. היה לך סטוץ?כן 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים?כן 8. כססת ציפורניים?כן 9. התנשקת עם בת?כן 10. בכית על בן?כן 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?כן 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?לא 13. הפסקת ספר באמצע?כן 14. התפטרת מהעבודה?כן 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 16. שברת אחת מהגפיים?לא 17. אכלת גולאש?כן כמה פעמים: 1. היית מאוהבת?2 2. נשבר לך הלב?פעם אחת 3. היית בבית חולים?כן 4. התחרטת על דבר שעשית?הרבה פעמים 5. בכית בגלל ביצפר?כן,מלאפעמים 6. בילית בלילות לבנים?לא 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך?כן,שוב מלא פעמים 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער?לא 9. קיבלתי זימונים מהצבא?עודלא 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף?אין לי אוטו? 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת?כן,קרהליפעם אחת או פעמייםץ.זה נדיר. 12. נכשלת בבגרות?לא,חייחי.אפילו לא בערבית*גאה בעצמי* 13. נהרס לך הפלאפון?כן 14. איבדת מפתחות לבית?קרה כמה פעמים... 15. ברחת מהבית?לא 16. טסת לחו"ל?כן,נו אני לא אתחיל לספור. מידע כללי: 1. שם: קטיה 2. תאריך לידה: 30.10 3. עיר מגורים: חיפה'לה 4. בית ספר: עירוני ה''(ידוע גם בתור עירוני גיייי) 5. צבע שיער: שחור-חום 6. צבע עיניים:חום 7. גובה: 1.65 נראהלי 8. משקפיים:לא 9. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 10. רווקה/חבר? מחר אהיה רווקה כנראה.יאי! 11. תלמידה טובה? נראהלי שכן 12. רגישה? כן,תלוי באיזה מצב. 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטרייטית 14. בתולה? למה תוקעים ת'שאלה הזאת.חחח נו בתולה בתולה בלאט. 15. ביישנית? לא תמיד. האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? מורה פרטית במתמטיקה 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? לקוסטה,מתי רואיםאותו 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מקוסטה,שבקרוב. 4.הנשיקה האחרונה? היום בבי"ס 5. החיבוק האחרון? היום בבי"ס 6. הספר האחרון? הארי פוטר האחרון שאני קוראת גם 7.הסרט האחרון? המממ... 8. החבר האחרון שראית? ליזה 9. הנסיעה האחרונה באוטו? יום שישי 10. המבחן האחרון? חחחחח מבחן בגרות בלשון בקיץ חחחחח 11. הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני 3 שנים 13. השיר האחרון ששמעת? 14. הדבר האחרון שלבשת? הדברים הרעים שקרו:rule the world-take that 1. שברת רגל?לא 2. פתחת את הראש? לא 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 4. עברת ניתוח? לא 5. שברת מראה? כן 6. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 8. גילית ששיקרו לך?כן 9. בגדו באמונך? כן 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?כן 11. הלכת מכות? כן 12. כמעט טבעת? לא 13. כרתו לך איבר? לא

linkintrance

New member
חלק ב'

למה בהודעה הקודמת כתבתי שם של שיר בדברים הרעים שקרו.המממ=/ הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה? סשה.אח היו זמנים. 2. האהבה הראשונה? ניקיטה
3. הצו הראשון? עוד לא היה כזה חיחיח 4. הדייט הראשון? הממ... 5. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל 3 6. הטסט הראשון? עוד לא היה 7. הבגרות הראשונה? ערבית. 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? sama-ברוסית שזה לבד. טענתי שאני אעשה הכל לבד. 10. האכזבה הראשונה? המ.. 11. שברון הלב הראשון? ניקיטה 12. ההתאהבות הראשונה? ניקיטה החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? ליזה 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? ליזה 3. החבר הכי שקט? אסתי 4. החבר הכי עצבני? כריסטינה 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? כריסטינה,אירה. 6. החבר הכי מצחיק? כריסטינה,ליזה 7. החבר הכי קשוב? ליזה,כריסטינהואסתי. 8. מכיר אותך הכי טוב? כולן נו 9. החבר הכי עצלן? ליזההה 10. החבר הכי רגשן? המממ... 11. החבר הכי חכם? אסתי 10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? 2. שעירות יתר? 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? 4. כפות רגליים גדולות מדי?=(דיי לזרוע מלח על הפצעים. 5. ציצי קטן? 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אה? 7. אקנה? 8. עור רגיש? 9. גשר?פעם היה,ומשום מה אני מתגעגעת אליו. 10. אלרגיות? התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות? כן 6. פרצת למקום כלשהו? לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? ספרים,סרטים וסדרות 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? יש יותר מדי. 3. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר.נומה לעשות. 4. חנות הבגדים האהובה עליך? הממממ.זארה. 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? אדידם וואנס 6. חברת התיקים האהובה עלייך? 7. הסרט האהוב עליך? אבק כוכבים,רקוויאם לחלום,טיטאניק,יורוטריפ,רשית שינדלר,מולין רוז' ועוד הרבה 8. המשקה האהוב עליך? קולה 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה?סוווטשרט בי"ס 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? הנעלי בית שעלי? 3. החולצה האהובה עלייך? בארון 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מתמטיקה
5. הספר הכי קרוב? הארי פוטר האירון 6. החלון פתוח או סגור? סגור 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?דאודורנט של FA הודגש באמצעות מדגישומטיק

little WhiSper

New member
יש להכניס נושא להודעה. - 1

מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? חלק 2. פנים יפות או גוף יפה? פנים.. 3. חכם או יפה? שילוב מנצח 4. ספר או סרט? סרט (לפעמים ספר) 5. רעש או שקט? רעש שקט, או שקט רועש 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 8. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 9.פרח אחד או זר פרחים? 10. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה לישון
11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך מסודרות 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני. 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי במצברוח 14. שעווה או גילוח? 15. ריצה או הליכה? 16. חום או קור? חום בפנים, קור במזגאוויר 17. דוש או אמבטיה? 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? תלוי מה הגבול 19. קיץ או חורף? חורף
2. סקס בשירותים?
3. קשר בשלט רחוק?
4. יום האהבה/ולנטיינס?
5. לחגוג סילבסטר?
6. צמחונות? 7. מותגים? 8. כפכפי אצבע?
9. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
11. טלפוניים סלולריים?
12. סקס לפני החתונה?
13. סמים?
14. שתיה ונהיגה?
15. עישון בקרב בני נוער?
16. שלטון דמוקרטי?
18. אורגיות? האם אי פעם: 1. נסית סמים?
2. עישנת סיגריה?
3. השתכרת?
4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
5. היה לך סטוץ?
6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
7. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
8. כססת ציפורניים?
9. התנשקת עם בת?
10. בכית על בן?
11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
13. הפסקת ספר באמצע?
14. התפטרת מהעבודה?
15. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
16. שברת אחת מהגפיים?
17. אכלת גולאש? כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? ההממ.. 2. נשבר לך הלב? יותר מדיי 3. היית בבית חולים? לא הרבה 4. התחרטת על דבר שעשית? תמיד 5. בכית בגלל ביצפר? חחח לא מעט... 6. בילית בלילות לבנים? בכמות סבירה 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? תמיד 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? כלמיני פעמים, על כלמיני צבעים 9. קיבלתי זימונים מהצבא? וואי זה ישן 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? פחח 12. נכשלת בבגרות? פחחחח 13. נהרס לך הפלאפון? לא הרבה 14. איבדת מפתחות לבית? לא הרבה 15. ברחת מהבית? עדיין לא קרה 16. טסת לחו"ל? פעמיים

little WhiSper

New member
יש להכניס נושא להודעה. -2

מידע כללי: טוב שנזכרת 1. שם: אדווה 2. תאריך לידה: 20.1 3. עיר מגורים: ת"א 4. בית ספר: כבר אין 5. צבע שיער: אדמדם 6. צבע עיניים: חום 7. גובה: אין 8. משקפיים: אין 9. הורים נשואים או גרושים? גרושים 10. רווקה/חבר? לא ברור 11. תלמידה טובה? לא תלמידה 12. רגישה? יותר מדיי 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטרייט 14. בתולה? כן 15. ביישנית? כן האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? הוא 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? חברה 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חברה 4.הנשיקה האחרונה? אמא 5. החיבוק האחרון? אמא 6. הספר האחרון? צלה של הרוח 7.הסרט האחרון? 8. החבר האחרון שראית? חברה שלי.. 9. הנסיעה האחרונה באוטו? טרמפ מהבסיס 10. המבחן האחרון? הבגרות בספרות
11. הדבר האחרון שקנית? עגילים 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני שנה 13. השיר האחרון ששמעת? אביתר ומאיר בנאי- תני לי יד, תני לי מקום 14. הדבר האחרון שלבשת? מדים הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל?
2. פתחת את הראש?
3. היית מעורבת בתאונת דרכים?
4. עברת ניתוח?
5. שברת מראה?
6. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג?
8. גילית ששיקרו לך?
9. בגדו באמונך?
10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?|כן 11. הלכת מכות?
12. כמעט טבעת?
13. כרתו לך איבר?
הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה? הממ הוא 2. האהבה הראשונה? אמיתית עדיין לא היתה 3. הצו הראשון? בצו ראשון.. לפני שנים 4. הדייט הראשון? הממ 5. הפעם הראשונה בחו"ל? המסע לפולין 6. הטסט הראשון? עדיין לא היה 7. הבגרות הראשונה? בגרות בתושב"ע 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? בצבא 9. המילה הראשונה? 10. האכזבה הראשונה? הממ 11. שברון הלב הראשון? 12. ההתאהבות הראשונה? כיתה ז',ח',ט' החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? הבנות מהצבא 3. החבר הכי שקט? 4. החבר הכי עצבני? 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? החברות שלי
6. החבר הכי מצחיק? 7. החבר הכי קשוב? 8. מכיר אותך הכי טוב?
9. החבר הכי עצלן? 10. החבר הכי רגשן? 11. החבר הכי חכם? 10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? 2. שעירות יתר?
3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? כבר פחות 4. כפות רגליים גדולות מדי? לא, סתם רחבות 5. ציצי קטן? חחח לא, תודהלאל 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אה? כן- אה? 7. אקנה? כבר לא 8. עור רגיש? קצת 9. גשר? לא 10. אלרגיות? קצת התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
5. גנבת מחנות?
6. פרצת למקום כלשהו?
7. התחמקת מדו"ח משטרתי?
8 עובדות: 1. התחביבים שלך? צילום, לנסות לחיות 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים 3. הספר האהוב עלייך? 4. חנות הבגדים האהובה עליך? 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? וואנס, אולסטאר 6. חברת התיקים האהובה עלייך? 7. הסרט האהוב עליך? 8. המשקה האהוב עליך? קוקה קולה, אייסקפה, תותבננה 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מראה, דובי 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? דר' מרטינס 3. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? פחח 5. הספר הכי קרוב? 6. החלון פתוח או סגור? חצי חצי 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? דובי זהו?

למעלה