חלק ב'.
מידע כללי: 1. שם: דנה 2. תאריך לידה: 26.3.89 3. עיר מגורים: קרית אתא 4. בית ספר: רוגוזין. [אבל סיימתי לפני חצי שנה] 5. צבע שיער: חום כהה 6. צבע עיניים:כנ"ל 7. גובה: 1.67 או משהו כזה 8. משקפיים:יאפ 9. הורים נשואים או גרושים? נשואים 10. רווקה/חבר? סינגל 11. תלמידה טובה? הייתי ממוצעת 12. רגישה? כן 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטרייט 14. בתולה? כן 15. ביישנית? בדר"כ כן, אחרי שמכירים אותי אז לא האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? מה איתה? 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? רשימת מוזמנים לאור. 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מפלאפון נראה לי. 4.הנשיקה האחרונה? 5. החיבוק האחרון? אמא 6. הספר האחרון? הבושם. שגם אותו הפסקתי באמצע משום מה 7.הסרט האחרון? הבית באגם. 8. החבר האחרון שראית? מיי. 9. הנסיעה האחרונה באוטו? ביום שבת 10. המבחן האחרון? שבוע שעבר. כן אני בצבא ויש לי מבחנים :/ 11. הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת. נראה לי אוכל. 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני כמה שנים 13. השיר האחרון ששמעת? לא יודעת משהו שיש עכשיו בטלוויזיה 14. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל?לא 2. פתחת את הראש? לא 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 4. עברת ניתוח? כן 5. שברת מראה? כן 6. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 8. גילית ששיקרו לך?כן 9. בגדו באמונך? כן 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?לא נראה לי אבל יכול להיות שאני לא זוכרת 11. הלכת מכות? כן 12. כמעט טבעת? כן 13. כרתו לך איבר? לא הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה? 2. האהבה הראשונה? 3. הצו הראשון? לפני שנתיים. 4. הדייט הראשון? 5. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל כמה חודשים. 6. הטסט הראשון? לפני שנה. 7. הבגרות הראשונה? כיתה י'. לפני שנתיים וחצי. 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? נראה לי אבא. 10. האכזבה הראשונה? 11. שברון הלב הראשון? 12. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? המ 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? החברות מהצבא. 3. החבר הכי שקט? לא נראה לי שקיים חח 4. החבר הכי עצבני? קטיה ומיי. 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? דניאל. 6. החבר הכי מצחיק? יש כמה 7. החבר הכי קשוב? גם 8. מכיר אותך הכי טוב? נראה לי דניאל ומור 9. החבר הכי עצלן? אני חחח 10. החבר הכי רגשן? 11. החבר הכי חכם? 10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? עוד לא הורדתי במפשעה. 2. שעירות יתר? לא 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)?לא 4. כפות רגליים גדולות מדי?חחח לא 5. ציצי קטן? לא 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אה?לא 7. אקנה? לא 8. עור רגיש? לא 9. גשר?היה. 10. אלרגיות? לא התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? המ לא זכור לי 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? יש מצב 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?לא חושבת 5. גנבת מחנות? לא 6. פרצת למקום כלשהו? לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? יש סיכוי שכן 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? מוזיקה 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? יש המון 3. הספר האהוב עלייך? אחת עשרה דקות של פאולו קואלו 4. חנות הבגדים האהובה עליך? אין 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? קונברס 6. חברת התיקים האהובה עלייך? 7. הסרט האהוב עליך? יש גם המון 8. המשקה האהוב עליך? שוקו 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה?אני לא בחדר, אבל נזרום. כוס חד פעמית. 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? נעלי בית 3. החולצה האהובה עלייך? המ 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין פה מחברת 5. הספר הכי קרוב? גם אין 6. החלון פתוח או סגור? סגור 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?מלחייה