שרשור שאלות

s h e y g e t s

New member
איך אתה יודע??

אתה יודע בוודאות או שאתה מנחש?? ואם אתה יודע בוודאות אז אתה יכול להגיד איך אתה יודע??

רותם ע

New member
אוהו../images/Emo142.gif

מה זאת אומרת איך הוא יודע? מה חשבת, שמצלמים את הסידרה בשידור חי? את הסדרה צילמו ושידרו בארה"ב לפני זמן רב, ובאתרים רבים כתוב בדיוק מי ניצחה [כנ"ל לגבי העונה השניה אם איני טועה].

אני לא מבינה מה כולם אוהבים את

אדריאן? נכון שהיא חמודה, אבל היא ממש לא יפה, ויש לה מבטא מעצבן. אליס הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי יפה, חכמה חמודה ושווה!!! די כבר עם האדריאן המעצבנת הזאת. אם הם מעיפים את איליס אני שאנת את הסדרה באופן רשמי!!! ואני בטוחה שיש עוד המון ילדים שחושבים כמוני. קבלו קולאז' (אם זה יעלה) של איליס. אני יודעת שלא יצא מיוחד אין לי מושג קלוש איך משתמשים בפוטו-שופ אז עשיתי בצייר. יפה קצת לפחות?

בתאלוש2

New member
גם אני חושבת ש..

איליס יפה ממש היא מהממת!!! וגם אדריאן יפיופה בכלל כל ה-3 האחרונות יפיות! ולא רק הם גם את מי שהוציאו חוץ מרובין המכוערת המגעילה הזאת יש לה אישיות דוחה כל פרק הייתי מתחננת שיזרקו אותה כבר עד שסוף סוף זרקו תקרציה הייתי מאושרת!!! עם מי שאני רוצה לא תזכה אני לא חושבת שאני לא המשיך לראות את העונה הבאה..

רותם ע

New member
זה עניין של דעה.../images/Emo142.gif

את צריכה להבין, שלא תמיד יהיו אנשים עם דעות זהות לשלך, ואת לא צריכה להכפיש דעה ששונה לך, או לנסות להטיף נגדה.

shtootit

New member
אין לי אוף..../images/Emo7.gif

כבר נמאס לי מכל התוכנות האלה אולי מישהי תוכל לשלוח לי במסנג'ר או משהו כזה

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשרשור שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כל השאלות לכאן..

למעלה