בהתחלה שחבתי שזה היד האפלה... אבל אח"כ בילבלת אותי לגמרי
נ ניקולס©ƒ¥¢°•°§¡ New member 28/12/02 #41 אנייודע את 1 ו-2 הראשון זה המכשיר שיומא משנדו שמוצא את הקמעות (תמונה מצורפת) והשני זה ג´ייד בגימטריה
N nadiwainer New member 28/12/02 #45 ../images/Emo127.gif../images/Emo26.gif 1) המכשיר שמוצא את הקמעות 2) ג´ייד 3) היד האפלה תפרסמו גם אתם
../images/Emo127.gif../images/Emo26.gif 1) המכשיר שמוצא את הקמעות 2) ג´ייד 3) היד האפלה תפרסמו גם אתם
נ ניקולס©ƒ¥¢°•°§¡ New member 29/12/02 #46 חידת הקמעות (הן יהיו קלות מאוד) בשביל הכיף שהפורום לא יהיה יבש אז הנה לכם: 1) אני הייתי תקוע בתוך החייה שהכי פחות מתאימה לתכונותיי 2) אני נגנבתי עלידי האחת שקרוייה של שמי באנגלית בנתיים זה מה שיש לי תפרסמו גם אתם
חידת הקמעות (הן יהיו קלות מאוד) בשביל הכיף שהפורום לא יהיה יבש אז הנה לכם: 1) אני הייתי תקוע בתוך החייה שהכי פחות מתאימה לתכונותיי 2) אני נגנבתי עלידי האחת שקרוייה של שמי באנגלית בנתיים זה מה שיש לי תפרסמו גם אתם
נ ניקולס©ƒ¥¢°•°§¡ New member 29/12/02 #48 ../images/Emo127.gifכן ומה עם השני../images/Emo35.gifהוא מאוד קל../images/Emo140.gif
נ ניקולס©ƒ¥¢°•°§¡ New member 30/12/02 #51 נכון מאוד ויש לי רמז לחידה הקודמת למי שיש עיתונים זה יהיה קל מאוד... "בעוד יומיים תתחיל שנתי" זה קל מאוד למי שיש עיתונים
נכון מאוד ויש לי רמז לחידה הקודמת למי שיש עיתונים זה יהיה קל מאוד... "בעוד יומיים תתחיל שנתי" זה קל מאוד למי שיש עיתונים