שאלון השבוע!!!

advasoly

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שאלון השבוע!!!../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

כמו בכל שבוע, הגיע אליכם גם הפעם שאלון השבוע!!!
1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום? 4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...? 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? 7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך? 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? 10. האם זה מפריע לך? 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? 14. למה לחיות? 15. למה למות? 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת? 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? 22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? 23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? שיהיה לכולם סופ"ש נעים. ואוליי כדאי שכל אחד יעשה לעיתים לעצמו את החשבון נפש שלו, זה יעזור לנו להיות אנשים שלמים וטובים יותר! :)
. Solyland!

advasoly

New member
ראשונה!

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? המורה לשעבר שלי להיסטוריה. (הוא למד כל כך הרבה מקצועות ועשה בהם תואר ראשון, אדם שחושב המון ופילוסוף.) וגם ישעיהו לייבוביץ'. 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה?יאפ! המון! 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום?כן , משהו מסובך לגביי איך היקום בכלל מורכב והעובדה שיש עולם תאום לשלנו, הכל בעצם מעיין משחק מחשב ולמרות שאנחנו דורשים שליטה על החיים שלנו, אנחנו בעצם בובות במשחק אחר לחלוטין הרבה יותר גדול ממה שאנחנו יכולים לשער לעצמנו. 4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...?לא, לא מאמינה להרבה חוקרים. 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? ממ.. מעט מאד, בערך 2. 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? לעיתים. מחפשת משמעות. 7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך?כן, הכל נראה פשוט מרוחק מאד ומאבד משמעות. 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? ככה-ככה. דיי אוהבת. 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? לעיתים. תלוי מי. 10. האם זה מפריע לך?לעיתים כן. 11. כמה פעמים העתקת במבחנים?מעולם לא העתקתי. 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים?_ 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? כמעט תמיד, אבל בגלל התפיסה שאני אכן מסוגלת ליותר. בדוגרי המוח שלי מנצל רק 15% 14. למה לחיות? כי זה מה שיש עכשיו. 15. למה למות? פותר בעיות ואפשר לגלות מה יש אח"כ. 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? אני?!?!?.. 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא?כן, לפחות ניסינו להגן על המדינה הדפוקה הזו שתנסה בזמן הזה להתעשת על עצמה ולהיות קצת יותר נורמלית. 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת?ממ.. אני דיי באמצע. 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? ממ.. החלטה קשה מאד. אני נוטה לגיהינום. נראה מעניין יותר. 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? מממ.. גם כן קשה מאד. 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? לאכול בשביל לשרוד. 22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? לומר מה מפריע ולהיענש. 23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות?למרוד כשמציק. 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? ממ... משהו באמצע, אבל זה ממש תלוי. 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? כן... מאד.

the last anigma

New member
ישעיהו ליבוביץ'... הידעתם שבנו

אליה ליבוביץ' מרצה לפיזיקה באת"א. (ומרצה זוועתי אם יורשה לי לציין, ז'תומרת, הוא גאון, בזה אין ספק, אבל הוא ממש לא יודע להעביר את זה הלאה)

noname202

New member
נמנמנמ

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"?איינשטיין
2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה?ברור 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום?לא משהו שלא חשבו עליו קודם
4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...?להקשיב, ברור
אין מצב שאדם יספיק בשנות חיו המעטות לחקור הכל..חייבים להסתמך על חוקרים. 5.כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)?2 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה?לא
7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך?
מה אתם רוצים ממני?? 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך?לא
9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך?כן
10. האם זה מפריע לך?כן, לא שבפנים הם ימצאו משהו יותר טוב
11. כמה פעמים העתקת במבחנים?1
אבל אל תגלו.. 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים?0 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר?לא אומרים לי את זה
14. למה לחיות?בשביל למות בסוף
15. למה למות?בשביל להרגיש שמיצית את מטרת החיים?
16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר?אף אחד 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא?למה לא
18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת?שמאל מגניב
19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? לא סגורה על זה
כשיצא לי לבדוק, מבטיחה לחזור עם תשובה 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב?לחיות את מה שאתה אוהב 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול?לחיות בשביל לאכול, ברור
22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש?תלוי מה המצב 23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות?כנ"ל 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 7.5 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה?בד"כ כן

noname202

New member
בוריסצ'קה, תיזהר

או שאני מפיצה בשבט שאתה בפורום הזה

שלוקמן

New member
כן, רק היום צעקתי לכולם שאני

בפורום הזה חחח, את לא יכולה להרתיע אותי...

שלוקמן

New member
מה אצל קורמן?

אגב איך היה הטיול? נהנת? אגב יש לכם חולצות מהממות!!!!

noname202

New member
ש-ו-ל-ט! והן באמת מדהימות../images/Emo13.gif

הטיול היה מדהים והכי כיף בעולם
והתמונה אצל קורמן

ofirule

New member
שאלון בומבום

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? כן מאוד 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום? חברתי
4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים?כן בינתיים הם עוד לא שיקרו לי 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? 1.7 ונראה לי שזה גם פחות מזה 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? לא 7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך? לא 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? כןן
9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? לא אבל אני מכיר הרבה אנשים שכן עושים להם את זה וזה גרוע משתי הבחינות גם אם אתה נראה טוב וגם אם אתה נראה רע 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? 0 לא מעתיק פעם עשיתי לעצמי שליפים קטנים 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? פעם תפסו אותי עם שליף אבל קיבלתי 100 במועד ב' בלי שליף 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? עדיין לא שמעתי את זה 14. למה לחיות? כדי שאחר כך זה לא יגרום סבל למי שבאמת איכפט לו ממך 15. למה למות? הרבה יותר קל 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? מי אמר שיש חיים אחרי המוות 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? מה?? נשמע כמו סרט מוזר 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת? ימין קיצוני 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? מדור 2 בגיהנום לא בגלל שאני אדם רע בגלל שסיפרו לי כל הדתיים בכיתה מה התנאים לגן עדן ואני לא שם 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? בעד 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? התנגדות חריפה 22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? תלוי עד כמה זה מפריע 23. למרות שמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? בדר"כ נגד 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 2 מדבר הרבה 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? בכלל לא כי הסיכוי שיעשה משהו בנידון ממש נמוך

שלי

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? אני לא חושב שאני מכיר מישהו שראוי לתואר. 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? כן 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום? שום תאוריה מא' ועד ת', מתדיינים על כל נושא מתחת לשמש. 4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...? לא תמיד אפשר לחקור נושא מסויים, מבחינת זמן וכסף. חלוקת העבודה. 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? אף אחד, כלומר 0, כולנו חיים בתרבות מסויימת. 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? לא 7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך? אי אפשר ממש לענות על זה, אמור להיות 6א או משהו בסגנון. 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? כן ולא 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? לא 10. האם זה מפריע לך? שוב, 9א 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? זכור לי במיוחד איזה מבחן בערבית... תמיד השתדלתי שלא להעתיק 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? אף פעם 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? לא אומרים לי זאת... 14. למה לחיות? בשביל האושר והקידמה 15. למה למות? כי נולדנו, כל דבר שמתחיל נגמר. משעמם אחרת 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? מי אמר שיש חיים אחרי המוות? 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? כן, אחרת למות בגלל אויב? 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת? בדיעה שלי... קפיטליסטית קרה. (האם זאת הדעה -שלי-?) 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? מה השאלה פה? כנראה שלא. 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? נשמע טוב. 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? הראשון 22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? השני 23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? הראשון 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 10 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? מאמין שכן משתדל שהעקרונות שלי יהיו בראש אבל העקרונות שלי נזילים. אדם

עונה

2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? כן. אבל כשיש יותר מדי מזה מתחילים להשתגע ונמאס. 4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...? אני מסכימה מאוד שזו טיפשות, אבל גם להאמין רק למה שראיתי בעצמי זו טיפשות. בעצם אנחנו כל החיים שלנו צריכים להתבסס על אמונה עיוורת ברמות שונות, מה שלא נחמד, אבל לא תמיד יש לנו ברירה. מה שכן זה תמיד לקחת הכל בערבון מוגבל. 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם(בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? דווקא הרבה, אומרים ש"במקום עם שני יהודים יש 3 בתי כנסת" או משהו כזה. השאלה עד כמה הדיעה תהיה מרדנית. 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? במובן של תדירות לא. אבל כשמשעמם לי לפעמים אני עושה פרצופים וזה יכול להמשך הרבה זמן. 7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך? המ, יכול להיות, אבל אני לא בטוחה למה אתה מתכוון. 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? אני לא חושבת שאצל אף אחד זה ככה, אלא זה לפי מידת ההיכרות של אנשים. 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? הלו...זה פורום חנונים
אולי איזה פעם-פעמיים בהכתבות באנגלית כשהייתי בכתה ז'. אני בעיקר עוזרת
12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? 0 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? זה עניין של הערכה עצמית וזה כל הזמן משתנה. 14. למה לחיות? אין סיבה 15. למה למות? אין סיבה 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? אופטימיסט 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? מה? סליחה? D: יש פה שני חסרונות, לא ממש הבנתי את המבנה של השאלה... 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? מה? 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? גם וגם 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? הראשון, אמרתי כבר קודם שאין סיבה לחיות 22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? תלוי במצב 23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? תלוי במצב, ואם הוא מציק או שאתה מקבל ממנו הטבות D:

הו - תשובות!

1. החכם באדם? אין כזה דבר. 2. מתעניין בפילוסופיה? קצת, אבל הבעיה היא שזה מייגע. גם כשזה מעניין. 3. המצאתי תאוריות? אוי, המון. אני לא אפרט כי אני לא רוצה לחזור לבית משוגעים. 4. להקשיב לחוקרים? תלוי לאיזה חוקרים - ומה הם אומרים. 5. עד כמה אנשים מנסים לבנות דעה ולא להסחף עם הזרם? איזה אנשים?
6. לבהות בעצמי במראה? לא. 7. האם כשאני בוהה בעצמי תווי פניי מאבדים משמעות? לעיתים נדירות אבל זה קרה 8. האם אני אוהב את האישיות שלי? אין תגובה 9. האם אני חושב שמייחסים יותר תשומת לב למראה החיצוני שלי? לא 10. האם זה מפריע לי? כן 11. כמה פעמים העתקתי במבחן? מי זוכר 12. כמה פעמים תפסו אותי מעתיק? אף פעם! 13. כמה אני מאמין כשאומרים לי שאני מסוגל יותר? לא מאמין בד"כ 14. למה לחיות? כי אין ברירה 15. למה למות? כי זה מגיע מתישהו, אז למה לתרוח בדרך 16. מי אמר שהחיים אחרי המוות טובים יותר? זאת סטירה פנימית 17. האם שווה לאבד שנתיים שלוש בשביל הסיכוי למות בצבא? בחייכם, יש יותר סיכוי למות בתאונת דרכים!!! וגם אם היה יותר סיכוי - עדיין תשובתי היא כן. 18. באיזה דעה פוליטית אני תומך? שקפיטליזם זו לא מילה גסה. 19. 7 מדורי גהנום ו- 7 מדורי גן עדן? על פי המיתולוגיה הנוצרית, יש גם את אלה וגם את אלה. 20. לאהוב את החיים או לחיות את האהבה? מה?! 21. לאכול בשביל לחיות או לחיות בשביל לאכול? מה זה משנה 22. לשתוק ולסבול או לומר מה מפריע ולהענש? למה להענש כשאפשר להשפיע?! 23. למרוד כשמציק או לשתוק ולקבל הטבות? תלוי מה הסיטואציה. 24. האם אני שקט? די, כן. 25. האם אני נלחם על העקרונות שלי? תמיד!

אבל אז יאשפזו אותי!

סתם כל מיני תאוריות שפיתחתי במשך השנים. אני כבר לא מאמין ברובן, למרות שהן עדיין נראות לי הגיוניות.

למעלה