שאלון השבוע!!!

Mr Pig

New member
אהוי מייטס!

1. מיהו "החכם באדם"? ליאונרדו דה וינצ'י, איינשטיין, סבתא שלי 8] 2.האם את מתעניינת בפילוסופיה? כן. מאוד. 3.המצאת תאוריות? לא.. לא ממש. בעצם, כן, אבל אני לא רוצה לחזור למקום האפל הזה. 4.צריך להקשיב לחוקרים? זה תלוי בחוקר, כמה הוכחות יש, האם הטענה שלהם מבוססת והגיונית. אם לא סביר להניח שלא. 5.כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם? 5. ממוצע כללי של מחצית מהאנשים. 6.האם את נוהגת לבהות בעצמך במראה? כשאני מחפשת פגמים. 7.כאשר את בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם? לא S: 8.האם את אוהבת את האישיות שלך? לפעמים. הייתי מוותרת על התלות וחוסר הביטחון העצמי. 9.האם את חושבת שמייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב? לפעמים. אני די מכוערת. 10.האם זה מפריע לך? לא ממש. רק כשנועצים בי מבטים מזלזלים. F them. 11.כמה פעמים העתקת במבחנים? ממש מעט, וזה היה צעדי ייאוש. 12.כמה פעמים תפסו אותך מעתיקה במבחנים? אפס =P. 13.כמה את מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת מסוגלת ליותר? הם לא אומרים =(. 14.למה לחיות? כי זה הזמן הקצר שמוקצב לנו כדי לעשות מה שאנחנו רוצים. 15.למה למות? כי אין ברירה. 16.מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? מישהו שלא אוהב לדבר בהיגיון. 17.האם שווה לאבד שנתיים שלוש בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? אם זה למטרה טובה, אם אין ברירה, ואם אין משהו יותר טוב לעשות במקום זה. 18.באיזה דעה פוליטית את תומכת? לא תומכת בפוליטיקה. 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? היהדות הרבה יותר שפויה מהבחינה הזאת. אם זה שאלה של לאן אני הייתי מעדיפה ללכת אז לשמיים. בעיקרון אחרי שמתים אז לא קורה כלום. 20.לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? WTF? אמ. הא? 21.לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? אותו דבר מבחינתי. 22.לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? לומר מה מפריע, בלי להענש. יש כזה דבר. 23.למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? אם זה מקרה קיצוני אז למרוד. שוב, זה מאוד תלוי. 24.את מגדירה את עצמך כבת אדם שקטה? כשאני לא עצמי. קשה להסביר. 25.האם את טיפוס שנלחמת על העקרונות שלה? [המשפט הזה בכלל הגיוני? O:] אמממ. בד"כ, כן.

L_O../images/Emo60.gif

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? מאיפה לי?
2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? לא במיוחד. 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום? כן, אני תמיד עושה את זה, אבל אני שוכחת אותן מהר מאוד. 4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...? אבל אם אני עיוורת? 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? רבע אדם 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? לא:p 7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך? אני לא יודעת אבל אני אבדוק בהזדמנות:O 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? לעתים 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? הממ תלוי באנשים, אבל כן לפעמים 10. האם זה מפריע לך? בטח
זה הורס קצת 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? הוו המ פעם אחת 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? 0, אבל תפסו מישהי מעתיקה ממני ואמרתי שאני העתקתי ממנה, נחשב?:X 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? לפעמים אני רוצה להכות אותם, לפעמים זה חביב, בחצי מהפעמים אני מאמינה 14. למה לחיות? כי לצחוק זה ממש מהנה 15. למה למות? כי להיות נצלן זה לא חביב 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? מי אמר שיש חיים אחרי המוות? 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאולי נמות בצבא? הא, האם שווה לחצות את הכביש בשביל הסיכוי שאולי נמות מתאונת דרכים? מה זה הקקע הזה? 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת? אני המ מצטערת אבל אני גרועה בנושא ובכלל לא בקיאה בו 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? אני לא רוצה לענות על זה 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? שילוב 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? שילוב?
22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? תלוי 23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? מספיק עם הדילמות 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 6 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? לרוב

גיל14

New member
ממממ

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? אברהם לינקולן, ריצ'רד פיינמן, פרדריק שופן, קארל פרידריך גאוס. כל אחד בתחומים שונים וחופפים במעט מאוד. 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? בעבר, היום פחות. 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום? התיאוריה שלי אומרת ששאלונים יכולים לומר הרבה על בן אדם. 4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הרי אולי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...? או שאולי לא צריך לשאול שאלות כאלה? תראה, יש מה שנקרא הצלבת מידע. חוץ מזה, לפעמים טוב לבריאות להאמין למה שחוקרים מצליחים לגלות, מאשר מה שאינטואיציה אומרת. 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? 4. אני או"פטימי. 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? לא
7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך? ע"ע 6. 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? לפעמים. טעון שיפור, אבל לפחות אני מודע לזה, נכון? 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? בוודאי. עד שהם מדברים איתי. 10. האם זה מפריע לך? זו דרכּה של הטבע. למה שזה יפריע? 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? 1. 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? 0. 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? הם לא ממש אומרים לי את זה. 14. למה לחיות? כדי להנות. בסופו של יום, אין לך כלום חוץ מזה. מה תביא איתך לגן עדן, את ההשגים? את הזכרון? 15. למה למות? למה לא? 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? הרבה. לא זוכר כרגע שמות. 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? שווה לאבד שנתיים שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאולי מדינת ישראל תצטרך אותנו להגן עליה, כדי שיהיה לילדים שלי גג מעל הראש ולא ירד עליהם הגשם השוטף שיורד עכשיו >_> 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת? שמאל, כי הימין נכשל רעיונית ומעשית. 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? שטו? 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? לחיות מה שאתה אוהב. 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? תלוי במצב רוח. 22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? תלוי במצב. 23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? מה ההבדל בין זה ל22? 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 5 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? כן.

noosh

New member
../images/Emo202.gif

. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? מישהוש היה פעם בחוליה שלי. גאון. 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? כשזה לא פלצני מדי 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום? כן. בנים מפותחים אבולוציונית שלב אחד פחות מבנות. 4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...? הא? מה טפשי בזה? זה כמו להגיד שטפשי להאמין שהעוגה מכילה קמח, כי לא אתה אפית אותה. 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? זה תלוי על אילו 10 אנשים אתה מסתכל. 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? מראות הן מהשטן
7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך? אינ שתדלת לא לבהות בעצמי, תודה. 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? לומדים לחיות איתה 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? תלוי אילו אנשים. אבל ברמה הראשונית - כן 10. האם זה מפריע לך? לעתים. 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? מעולם לא. 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? כנ"ל 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? תלוי באיזה תחום, אבל לרוב כן 14. למה לחיות? כי זה מרתק 15. למה למות? למה באמת? 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? מ אמר שיש חיים אחרי המוות? 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? כן. כי הסיכוי למות בצבא מועט מהסיכוי למות בתאונת דרכים, למשל. 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת? אני לא יודעת, למען האמת. וזה לא טוב. 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? 7 ימי שבתא 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? שניהם יחד, זה לא סותר 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? לאכול כי זה טעים 22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? לומר את מה שמפריע, תמיד. 23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? לא למרוד ולא לשתוק. ללכת באמצע. 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 2 נראה לי
אבל זה תלוי מתי ועם אילו אנשים וכמה אני עייפה באותו הרגע 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? תלוי כמה הם עקרוניים. אבל לרוב כן. מצד שני, אני גם ריאליסטית, או משתדלת להיות. הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? אין לי מושג 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? לפעמים, בד"כ לא 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום? כן, הרבה תחומים 4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...? צריך להקשיב, הם לא ישקרו, וגם דברים מתועדים ונבדקים שוב 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? 1 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? לא 7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך? כן 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? תלוי מתי 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? בד"כ לא, כי אני מכיר הרבה אנשים דרך האינטרנט, ובכלל החיצוניות שלי לא מושכת במיוחד 10. האם זה מפריע לך? לא 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? לא זוכר..;] 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? לא זכור לי שתפסו אותי 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? תלוי מי ומתי 14. למה לחיות? אין לי מושג 15. למה למות? כי משעמם לי 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? אלוהים (?!) 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? לא, אבל אני חייב, אז אני עושה את זה. לא אאבד את חיי, אבל אשרת כ-5 וחצי שנים 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת? אין דעה ברורה 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? רקיעים בשמיים 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? לאהוב את החיים שלך 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? לחיות בשביל לאכול 22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? תלוי 23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? בד"כ לשתוק 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 7 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? בד"כ

תשובות../images/Emo203.gif 1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"?... 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה?לא ממש 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום?ברור 4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...?תלוי,יש מחקרים שאני לא מקשיבה להם ויש כאלה שכן 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם(בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? 6 מתוך 10 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה?לרוב לא,זה די מגעיל 7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך?לאO__O 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? ככה ככה 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? כן,כולם חושבים שאני קטנה ולא לוקחים אותי ברצינות 10. האם זה מפריע לך? מאוווודדדד 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? לא ספרתי../images/Emo3.gif 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? אף פעם,או פעם-פעמיים 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? אני שונאת שאומרים לי את זה,אבל זה תלוי במצב רוח. 14. למה לחיות? כדי להנות ולעזור לאחרים 15. למה למות? כדי לדעת מה קורה אחרי המוות 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? אני מניחה שהיה מישהו כזה../images/Emo3.gif 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? לא הבנתי את השאלה>.> 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת? שמאל 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? מה זה אומר? 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? גם וגם../images/Emo3.gif 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? לאכול בשביל לחיות,אבל להנות מזה... 22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? פעם ככה ופעם ככה 23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? כנ"ל 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 5 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? כן,אבל לא על כל עיקרון

../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"?
לא, יותר מידי כוללני
2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה?
כן,פה ושם
3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום?
עבור
4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...?
אסור ללכת לשמה,אני כבר ראיתי מספיק חתולים וראיתי מה זה עשה להם
5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)?
אף אחד לא ממש יכול ואני לא חושב שזה בריא
6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה?
יותר מידי
7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך?
...אוקי
8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך?
ל-א
9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך?
כ-ן
10. האם זה מפריע לך?
כ---ן
11. כמה פעמים העתקת במבחנים?
0
12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים?
ראה שאלה 11
13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר?
תמיד גם לטוב וגם לרע
14. למה לחיות?
אני כבר הבנתי שאין טעם לשאול את השאלה הזאת ממזמן
15. למה למות?
ראה שאלה 14
16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר?
תראה לי את הבן אדם שאמר שהם קיימים ואני אוכל להגיד לך גם ביום מן הימים
17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא?
או בתאונת דרכים
18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת?
רק היום גיליתי ששרון כבר לא ראש הממשלה אם זה אומר לך משהו..
19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים?
7 שעות שינה
20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב?
לחיות את מה שאני אוהב
21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול?
לאכול בשביל לחיות
22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש?
להתעלם ולשכוח?
23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות?
למרוד
24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)?
3
25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה?
תלוי מי מתי ואיפה ומה סיכויי שיצא מזה משהו חיובי. נו... כמה קיבלתי?

מה ה מצב

New member
תשובות רק לחלק מהשאלות...

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? אני לא חושבת שאפשר לקבוע דבר כזה. מאד קשה לכמת חוכמה או כל תכונה אחרת כמו שלהבשיל אי אפשר לומר מי הכי נחמד וכולי. 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? השאלה מה הכוונה בפילוסופיה- אם אתם מתכוונים לתאורייה של כל מיני אנשים מפורסמים על החיים אז לא. 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? פעם אחת בכיתה ה' אבל הרבה פעמים העתיקו ממני... (חנונית אמיתית...) 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? אף פעם אבל כמה פעמים חשדו... 14. למה לחיות? כי אם נמות הרבה אנשים שאנחנו מכירים יהיו עצובים (לפחות ככה אני מקווה) 15. למה למות? בגלל הסקרנות לדעת מה קרוה אחרי המוות 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? אף אחד. אני שמעתי הפוך-שהעולם הבא זה כאן רק צריך לדעת איך להגיע אליו

EdisonGirl

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo153.gif../images/Emo222.gif

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? אני לא בטוחה שקיים אחד כזה.. 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? מאוד מאוד! אני מתעבת ויכוחים, אבל יכולה לשבת שעות על גבי שעות בדיונים, גם בנושאים טעונים, ואפילו סביב נושא פחות-ערך בעיני רבים ולחרוש אותו מכל הכיוונים! אני מתישה אנשים בלהט שלי בפילוסופיה.. מצד שני, אני מותשת ברגע מויכוחים, בייחוד כשנושא הויכוח נראה לי מגוחך.. 3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום? כן.. כל תחום שאני חורשת במחשבה- אני מסיימת אותו בד"כ עם תיאוריה וערימת סימני שאלה.. 4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...? קשה להאמין לחוקרים מסיבה אחרת- אני לא סומכת על האובייקטיביות שלהם. מטבעם, לבני-האדם ישנן סיבות רבות להטות תוצאות ומשתנים ולעוות ניסויים. איך אני יכולה לסמוך על תוצאות הניסוי אם אני לא יודעת מה עבר בראש של זה שתכנן וביצע אותו?! כשמדובר כבר בסידרה של ניסויים שהניבו תוצאות דומות, אני מתחילה להיות קצת פחות סקפטית.. 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם( בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? 1 מ-10? מעטים מאוד, מה שבטוח (לצערנו).. 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? לא הרבה. שנים בכלל לא היה לי ראי בחדר.. 7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך? יא!!! גם לך זה קרה? אני ניסיתי משהו אחר. בהיתי בעצמי בחושך בלי לעצום עיניים, ובאיזשהו שלב התחילו להיות הבהובי-אור, ופתאום ראיתי ת'שלד של עצמי, וראיתי את הפנים שלי זזות למרות שלא הנדתי עפעף.. זה היה מגניב, ומפחיד.. ולמשך כמה ימים התמכרתי לזה..|סגדש| 8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? כן, למרות הכל [מי ישמע.. האישיות שלי עכשיו מצליפה בי.. חחח] 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? תלוי מי.. רובם המוחלט לא.. וזה כנראה בגלל שגם אני לא.. 10. האם זה מפריע לך? היות ואני לא אוהבת להתעסק יותר מידי במראה החיצוני, די מרגיז שאנשים אחרים מאלצים אותך להתעסק בזה.. 11. כמה פעמים העתקת במבחנים? זכורות לי 2 פעמים. כנראה הפעמים היחידות.. 12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? מעולם לא.. 13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? הם לא צריכים להגיד לי את'זה..
בד"כ זה התפקיד שלי.. לי צריכים להגיד בדיוק להפך..
אבל..אבל.. אני לא ארשה להם!!
14. למה לחיות? כי אנחנו כבר כאן.. 15. למה למות? למה באמת? למה שלא נחיה לנצח, למשל?
16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? מי אמר שיש בכלל כאלה? אנשים מתייאשים מהחיים בעולם הזה ומרגישים צורך להגיד שאחרי המוות הם יעברו לעולם טוב יותר.. אם זה נכון? אנא ערפא.. 17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? צריך לזכור מה זה צבא כששואלים שאלה כזו.. בכל אופן, מוטב היה לו לא היו כלל מלחמות ולא היה צורך בצבא.. אבל..אממ... 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת? זו שעוד לא קיימת.. 19. 7 מדורי גיהינום/ 7 רקיעים בשמיים? וואט? 20. לאהוב את החיים שלך/ לחיות את מה שאתה אוהב? לחיות את מה שאני אוהבת.. 21. לאכול בשביל לחיות/ לחיות בשביל לאכול? לאכול בשביל לחיות.. 22. לשתוק ולסבול/ לומר מה מפריע ולהיענש? לומר מה מפריע, ולהימלט..
למישהו יש זכות להעניש אותי על משהו שמפריע לי? באיזו זכות?
23. למרוד כשמציק/ לשתוק ולקבל הטבות? תלוי.. בד"כ למרוד.. 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 7. לרוב שקטה, אבל שומרת את ה-3 לעובדה שאני יכולה להיות פטפטנית ומופרעת לא קטנה כשאני רוצה.. 25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? כן סקר מצויין! את שמה בכיס הקטן מאות (ואולי אלפי) סקרים אחרים..

תמיר1991

New member
../images/Emo203.gif *עונה*../images/Emo3.gif

1. מיהו האדם שאת/ה חושב/ת שבאמת ראוי לתואר "החכם באדם"? האדם עם מנת המשכל הגבוהה ביותר. 2. האם את/ה מתעניינ/ת בפילוסופיה? בהחלט
3. האם את/ה בנית לעצמך איזו תיאוריה לגביי איזה תחום? תיאוריה אחת?
נסי כמה עשרות
4. האם את/ה חושב/ת שבאמת צריך להקשיב לחוקרים? הריי אוליי זו בעצם סוג של טיפשות להאמין למה שאדם אחר חוקר ולא למה שאת/ה ראית בעצמך...? לטעמי, חובה להקשיב לחוקרים כי הם המוסמכים בתחומיהם, הם למדו אותם ועבדו קשה על מחקריהם, והם הצודקים. 5. כמה אנשים לדעתך באמת מנסים לבנות לעצמם דעה משל עצמם ולא להיסחף עם הזרם (בסדר גודל מתוך 10 אנשים)? אחד או שניים מתוך עשרה. 6. האם את/ה נוהג/ת לבהות הרבה בעצמך במראה? יוצא לי
7. האם את/ה שם לב לעיתים שכאשר את/ה בוהה בעצמך יותר מידי זמן תווי פנייך מאבדים ממשמעותם ואינך מזהה את עצמך? מעולם לא קרה לי
8. האם את/ה אוהב/ת את האישיות שלך? בהחלט, למרות שיש הרבה מקום לשיפור. 9. האם את/ה חושב/ת שאנשים מייחסים למראה החיצוני שלך יותר תשומת לב מאשר לפנימיות שלך? ממש לא. 10. האם זה מפריע לך? אמרתי שלא
11. כמה פעמים העתקת במבחנים? לא מעט
12. כמה פעמים תפסו אותך מעתיק/ה במבחנים? 0
13. כמה את/ה מאמינה לחברים שלך כשהם אומרים לך שאת/ה מסוגל/ת ליותר? תלוי מי אומר, ובאיזה תחום. 14. למה לחיות? "אני חושב משמע אני קיים"
15. למה למות? אין שום סיבה, את זה הגורל יקבע, לא אתה. 16. מי אמר שהחיים אחריי המוות טובים יותר? אין דבר כזה "חיים שלאחר המוות"
17. האם שווה לאבד שנתיים/שלוש מהחיים בשביל הסיכוי שאוליי נמות בצבא? לא. 18. באיזה דעה פוליטית את/ה תומכ/ת? אני שמאלני מתון מדינית, ימני קיצוני כלכלית. 19. 7 מדורי גיהינום / 7 רקיעים בשמיים? אני בעד 7 שנים באוניברסיטה
20. לאהוב את החיים שלך / לחיות את מה שאתה אוהב? שניהם, יותר השני
21. לאכול בשביל לחיות / לחיות בשביל לאכול? שניהם, יותר השני
22. לשתוק ולסבול / לאמר מה מפריע ולהיענש? לאמר מה מפריע ולהיענש, תמיד. 23. למרוד כשמציק / לשתוק ולקבל הטבות? למרוד כשמציק, בהחלט. 24. איך היית מגדיר/ה את עצמך כבן/כבת אדם שקט/ה מ1-10 (10=הכי שקט/ה)? 1
25. האם את/ה טיפוס שנלחמ/ת על העקרונות שלו/ה? בהחלט. תמיר.

למעלה