שאלות קטנות ונצל"שים

ולריה2006

New member
עיר סוסים וירטואלית!

שלום אני חולת סוסים ופתחתי עיר סוסים וירטואלית! אשמח עם תירשמו לעיר!!!

shirli0811

New member
ממ, צריכה עזרה....

א. מצטערת שפתחתי הודעהה..
ב. יש למישהו במקרה תקציר של הספר "הלוחש לסוסים"..? אניי צריכה להגיש על זה עבודהה ואין לי כ"כ זמן לסיים לקרוא תספר.....:|| תודהה מראש....

שירלי317

New member
לא עדיף אם ככה לראות את הסרט? ../images/Emo8.gif

http://dvd.walla.co.il/?w=/300/@movies לא יודעת אם זה עוזר לך.. חפשי בגוגל מקסימום..

shirli0811

New member
מממ,, תודה..:]]]

אבל אמרו לי שהסווף קצת שונה..... בכל מקרה אני נראה לי אקח מחברה של אחותי תסרט או משהו..:|||||||

ווינגז

New member
הוא מאוד שונה../images/Emo122.gif

לא הייתי מפספסת את הקריאה שלו, אגב, ספר מדהים... שווה לך לשבת ולהמשיך לקרוא עד שתסיימי, יש עוד זמן עד סוף החופש

shirli0811

New member
קראתי כבר קצת יותר מחצי ממנו..

אבל יש תחרות בשבת, שיעור יום חמישי ולהכין את הסוס יום שישי...:||| חוצמזה יש מבחן בהיסטוריה ותנ"ך [כ"כ מגעיל] ועוד לא מעט מקצועוות לסיים בהם דברים.. שונאאת לחץץ :||

ווינגז

New member
אבל דווקא הספר הזה

הוא אחד הדברים הכיפיים בלחץ הזה.
את לא חייבת לסיים את כולו באותו זמן, שבי ותקראי כל יום קצת, עד שימאס לך - ותעברי לדבר הבא.
היום קצת, חמישי אחרי/לפני השיעור, שישי אחרי/לפני ההכנה של הסוס והציוד או משהו, ושישי אחרי התחרות.
זה ספר שלא שווה להפסיד.

shirli0811

New member
מממ, מקווה לסיים אותו..

רררר יש עוד לסכם אותו ועוד שאלהה :|||||| יהיה טוב ב"ה נכוןן.?!

ווינגז

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifשאלות קטנות ונצל"שים

בבקשה לשרשר לפה את כל ההודעות שיש להן תשובה קצרה וברורה (לא דיונים
) ואת כל הנצל"שים למיניהם

החלטתי לנסות

את שני הסגנונות... לפני שבוע בכלל לא התעניינתי באינגליש (אני רוכבת ווסטן- רינינג כבר 7 שנים) אבל לאחרונה הבנתי שאני מאוד רוצה לנסות קפיצות ראווה אין לי מושג איך מגיעים לזה... כאילו צריך קודם דרסז' או משהו? ואם אנחנו כבר בעיניין אני מחפשת חווה מקצועית ביותר שאני הגיע רחוק (במידה שהמשיך) באזור קרית מלאכי, אשקלון, קרית גת.. משהו כזה... אני מקווה שהעובדה שאני רוצה לרכב גם ווסטרן באותו הזמן לא תפריע לי...

ש נ י ס

New member
חוות צח?!

הבנתי שאת רוכבת באמיר, לא? אז לצח את פשוט צריכה לקחת פניה אחת קודם. החווה ממוקמת בכפר וורבורג, שזה הישוב שצמוד לבאר טוביה. אם את רוצה עוד פרטים, תפני אליי במסרים.

אני יודעת שאמרת לי

לשלוח מסרים אבל אני לא יודעת איך...חחח אני ומחשב לא מסתדרים בכלל... אז יש לי כמה שאלות אם לא אכפת לך... עוד לא הספקת לענות לי על השאלה אבל לשם הרעיון... את רוכבת שם? ואם כן, את מתחרה? הרמה שם גבוהה ומגיעים להישיגים?את מרוצה להיות שם? אם את שם...חחח סליחה על החודרנות והחקירה...

ווינגז

New member
ובכל זאת, לא כאן../images/Emo13.gif

לשליחת מסר - פתחי את ההודעה שלה. מתחת ל"הוספת תגובה" ו"הוספת תגובה מהירה" ומתחת לכיתוב הקטנטן, יש שורה אפורה. האפשרות הראשונה בה נקראת "מסר למחבר/ת". לחצי על זה, זה יוביל אותך לעמוד שבו את יכולה לכתוב לה הודעה פרטית.

תודה

שמתי לב שאת מעירה לי הרבה..חחח טוב כבר ציינתי שאני והמחשב לא חברים טובים... אבל תודה את עוזרת לי מאוד..

ווינגז

New member
זה ממש לא משהו נגדך../images/Emo13.gif

ואני מצטערת אם זה נראה ככה.
אין בעד מה, בכל מקרה.

למעלה