חחח לא לזה התכוונתי אלא לזה שאת עוזרת לי
ש שירלי317 New member 23/12/06 #25 סתם משהו שמצאתי במקרה.. הנה ואם למישהו יש משחק מחשב של דרסז' (אונליין או להורדה) אני ממש ממש אשמח!!
L LordHorse New member 23/12/06 #29 XD תודה שירלי אמ.מצאתי עוד משחק קפיצות ממיני קליפ,אני חושבת שמישהו כבר העלה אותו מתישהו. http://www.miniclip.com/games/show-jumping/en/
XD תודה שירלי אמ.מצאתי עוד משחק קפיצות ממיני קליפ,אני חושבת שמישהו כבר העלה אותו מתישהו. http://www.miniclip.com/games/show-jumping/en/
ס סוסים רצים בנשמה New member 23/12/06 #31 תוכלי בבקשה לשים קישור? אני ומחשבים לא חברים וקשה לי למצוא את זה תודה מראש
Y yarden 1 2 3 New member 25/12/06 #33 עוד פעם אני../images/Emo3.gif התגעגעתיייי.....=) מישהו יכול להסביר לי מה זה all around? tnx
ה ה ד ר ו ס New member 23/12/06 #23 זה שטויות אני מציעה לך תיראי תסט קראתי תספר וראיתי את הסרט וזה אותו דבר תיראי את הסרט ותיכתבי תקציר זה ממש שטויות אהה וסורי אין לי תקציר אוו משהו כזה
זה שטויות אני מציעה לך תיראי תסט קראתי תספר וראיתי את הסרט וזה אותו דבר תיראי את הסרט ותיכתבי תקציר זה ממש שטויות אהה וסורי אין לי תקציר אוו משהו כזה
ע עדימ New member 27/12/06 #34 הספר והסרט שונים בספר אנני נכנסת להריון מטום ותחלס חיה בנפרד מבעלה. בחווה עם פילגרם וסיחה שמשפחתו של טום שלחה לגרייס. טום עצמו נהרג תוך שהוא מציל את פילגרם וגריס מהתקלות מסוכנת עם עדר סוסים וסטליון שהרג את טום. בסרט אין הריון ואין הרג. טום נשאר בחיים.
הספר והסרט שונים בספר אנני נכנסת להריון מטום ותחלס חיה בנפרד מבעלה. בחווה עם פילגרם וסיחה שמשפחתו של טום שלחה לגרייס. טום עצמו נהרג תוך שהוא מציל את פילגרם וגריס מהתקלות מסוכנת עם עדר סוסים וסטליון שהרג את טום. בסרט אין הריון ואין הרג. טום נשאר בחיים.
ש שירלי317 New member 28/12/06 #35 הסרט יותר ידידותי../images/Emo122.gif אני אהרוג את מי שיהרוג את טום ואורלי מסכימה איתי, האמת שהיה לנו דיון על זה איזה יום הצילו, החתולה שלי מתפסת לי על הראש בלי שום דרך לעצור אותה... מפחיד
הסרט יותר ידידותי../images/Emo122.gif אני אהרוג את מי שיהרוג את טום ואורלי מסכימה איתי, האמת שהיה לנו דיון על זה איזה יום הצילו, החתולה שלי מתפסת לי על הראש בלי שום דרך לעצור אותה... מפחיד
S shirli0811 New member 28/12/06 #36 סיימתי לקרוא בזממן והצלחתי להגיש את העבודה.. איזה עצוב שטום ממת ( בכיתי :'(