בוחן
פתע

freearth10

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

היי גילי פרי, קצת קשה לי עם התוצאות שלא לוקחות בחשבון עוד פרמטרים שחשובים לא פחות בהחלטת סדר העדיפות. לי בעיקר קשה עם הטלפון שמשוייך לעבודה. אני החלטתי לשים אותו כאפשרות האחרונה פשוט מתוך מחשבה שמי שבאמת רוצה לדבר איתי יתקשר עוד חמש דקות שוב, כי הרי היו שם עוד 4 דברים חשובים ובוערים יותר ולכן קשה לי לקבל את ההקשר הזה. גם עם הכביסה ההחלטה לא היתה כל כך פשוטה, כי לא ידעתי האם יש לי עוד בגדים בארון כך שזה ממש לא קריטי אם הכביסה תרטב. או שדווקא לא. מאיה

kung fu

New member
אני רצתי בסדר הזה

5. המים בכיור המטבח גולשים 2. התינוק בוכה 4. יש לך כביסה נקייה תלויה בחוץ ומתחיל לרדת גשם 3. מישהו מצלצל בדלת או בפעמון 1. הטלפון מצלצל

elylan

New member
הי! אני חדשה...

מקווה לבקר כאן הרבה!!!!!!! תשובות שלי: 1)מים בכיור 2)תינוק 3)דלת 4)כביסה 5)טלפון מה התוצאות?

אהלן אליאן../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif

מה זה מקווה, כאילו..
להתייצב ומייד
וואלה, נשמח לקרוא אותך ב
יש פה לפעמים מסיבת
ו
ועוגיות ואפילו תחרויות
אז לא להיעלם
כי את מוזמנת לסייע
בדמות הופעה של פעם ביום כזה, לרהט, ולסדר, שהכל יהיה במקום
ברוכים הבאים כבר אמרתי
גילי מאושרת

נירה63

New member
והנה תוצאותי...ובחירותי...

1. התינוק בוכה. 2. המים בכיור גולשים... 3. הטלפון מצלצל 4. משהו דופק בדלת. 5.יש לך כביסה נקייה ומתחיל לרדת גשם...

אהלנים נירה../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif

ו... וואלה, נשמח לקרוא אותך ב
יש פה לפעמים מסיבת
ו
ועוגיות ואפילו תחרויות
אז לא להיעלם
כי את מוזמנת לסייע
ברוכים הבאים כבר אמרתי
גילי מאושרת

The Charmed Boy

New member
יאללה ננסה ../images/Emo6.gif

קודם כל הייתי סוגר את המים בכיור כדי שלא תהיה הצפה. לאחר מכן הייתי רץ לטלפון ואומר למי שבדלת שימתין דקה. רץ לבגדים בחוץ שלא יתרטבו (אלא אם כן הם בכלל במייבש...
). ואז הולך לתינוק תופס את הקרץ הקטן ביד ופותח את הדלת.

יש לי פתרון מצוין

בדרכי אל הדלת אסגור את הברז לאיש בדלת אצעק עם שפורפרת ביד ,תוריד עכשיו את הכביסה!אין זמן!! עם השפורפרת ביד אחזיק את התינוק,אגיד להם שאני לא יכולה לדבר- את התינוק אני אניח ואעזור לאיש שהיה בדלת להוריד את הכביסה,נכנס שנינו ונשב עם התינוק יחד בסלון

אהלנים דוקרת../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

כמעט כמוני.... אבל רק כמעט
וואלה,,, נשמח לקרוא אותך ב
יש פה לפעמים מסיבת
ו
ועוגיות ואפילו תחרויות
אז לא להיעלם
כי את מוזמנת לסייע
ברוכים הבאים כבר אמרתי
גילי מאושרת

שלום גילי

תמיד אמרו לי משפטים כמו "יש לך כוחות חזקים" "יש לך אנרגיה" "מרגישים את האהבה שבך" כל חברי הקשורים במיסטיקה אני לעומת זאת לא נכנסתי לעולמו של המיסטיקה אני לא צריכה מחקר כדי לדעת אם אני מיוחדת או לא אני לא דואגת לעתיד כי אני יודעת שהוא יגיע אך אני אשמח לדעת, מה כל כך חזק בי, מה הם מרגישים? ומזה הצבעים שיש מסביב לאנשים? ראיתי דברים כאלו בציורים ,מסביב לישו ומריה מגדלנה בעיקר אבל להם יש צבעים צהובים לאנשים אחרים שאני רואה יש בצבעים אחרים ואני לא מבינה כלום לפעמים אנשים מרגישים רע ולא יודעים איך אני יודעת אך מה שחסר לי מכל זה האמונה שלי בעצמי סיפורים יש לי המון מסיבות ערכתי מליון לך אני להיות רוצה לעזור להיות המון המון המון!! אוהבת אוהבת הדר

מתוקה ../images/Emo43.gif

אהלנים הדר כל מה שאומר לך, הוא הבנתי בלבד, את מוזמנת לבחון בטרם תאמצי משהו. הצבעים שאת רואה מסביב לאנשים, הן כנראה ההילות הצבעוניות. לכל אחד מאיתנו יש את ההילה – גוף אנרגטי האופף אותו וצבעיו משתנים בהתאם למצב הבריאותי, למצב הרוח ועוד. כאשר אדם אומר לך שהוא "חש את האנרגייה שבך" אני מניחה שהוא מתכוון לכך שהוא מרגיש את רמת החיוניות שלך באותו רגע. באשר לצבעי ההילה, אני מציעה לך לפנות רגע לפורום "רוחני" פה בפרדס, ולשאול שם משתתפת קבועה בשם "אסתיה חוטר גזע" – עוסקת באורה סומא שתוכל לסייע לך הרבה יותר ממני. "מה שחסר לי מכל, זה האמונה שלי בעצמי"... מתוקה, נדמה לי שזה מתקשר לכל כך הרבה דברים, עד שאני חושבת לפתוח נושא חדש לדיון – ערך עצמי, אמונה בעצמי, אהבה עצמית... כל אלה חוברים יחד לתמונה שאת מציגה כלפי חוץ, ובעצם לאדם שאת. מכירה אישית את התחושה של לא פעם אחרים מאמינים בי יותר מאשר אני עצמי, א-ב-ל כאשר אני מחליטה לקפוץ למים, אני קופצת, ותוך כדי לומדת לשחות.. ואת? ממה את פוחדת, אם בכלל? או במילים אחרות, למה את לא מאמינה בעצמך, מה יש שם שחוסם אותך? והלא אמרת שאינך זקוקה למחקרים על מנת לדעת אם את מיוחדת או לא, כי ברור שאת מיוחדת
הנה ההצהרה שלך "אני יודעת שהוא יגיע"!!! ימבה חישוקים
גילי מאושרת

איך איבדתי?

השאלה היחידה ששאלתי במיסטיקה,הדבר היחיד שרציתי לדעת.. זה איך איבדתי את האמון אמרו לי את הדבר הבא "נולדת אצילית מעולם זה והעולם אילץ אותך להלחם כאשר לא רצית להלחם במשך השנים את נלחמת וזה מה שגרם לך בעצם לאבד את האמון בעצמך" שאני חושבת על כל מה שעברתי בחיים, אני רואה באמירה הזאת מדויקת לגבי ב100% .. איך מחזירים אני לא יודעת..
אני שמחה שאת מאושרת גילי מאושרת..

איך מחזירים../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אפשר להפנות אותך לקרוא משו
הנה לך סדרה בת ארבעה מאמרים קצרים על אמנות אהבת העצמי - כאן ב
.
גמני שמחה להיות מאושרת
גילי

../images/Emo132.gifהתוצאות שלי../images/Emo123.gif

חשבתי
לעצמי כשראיתי את השאלון הזה, שזה... מה זה ברור וזה מה שרשמתי לי:
קודם התינוק
ואז הדלת,
הטלפון
המים בכיור
והכביסה. כאילו זה אמור להיראות בערך ככה:-8 מרימה את התינוק על הידיים וצורחת לעבר הדלת "פתוחחחח" כשאני מרימה את האלחוטי, ובדרך לכביסה סוגרת את המים בכיור... אל תשאלו איזה בושות
ראו את התוצאות.... צוחקתתתת

קודם התינוק../images/Emo95.gif

עונית לטלפון מבקשים סליחה מתקשרים לאנסטלטור בדרך פותחים את הדלת ומבקשים ממי שגיע בהנחה שזה חברה \חבר\ בן זוג\ שכנה טובה\אמא להוריד את הכביסה או נעשה מחדש מה לעשות

מיבחן מעניין

קודם תינוק ואח'כ פתיחת דלת וריצה לכביסה מים בכיור ורק בסוף טלפון אם כך אני מבינה שקודם המישפחה בעדיפות וחברים והיתר לא בעדיפות.

למעלה