ג'סטין ב

../images/Emo36.gifג'סטין ב../images/Emo104.gif

שמעתם??????????!!!!!!!!!!!! איזה כיף, ועכשיו זה בטוח!!!!!!! יאו איזה כיף גם המורדים וגם ג'סטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל רק לפנים שבוע וחצי אישרו את זה! איך כולם היו במתח! יכול להיות פסח יותר מושלם מזה???!! אבל הוא לא יופיה רק ב"יד אליהו" כמו שאמרו וס"סינמרה" אלא באיזה 5 מקומות! אבל הביקור קצר
רק מה42 לאפריל עד ה-7!!!!

jenngirl

New member
אני יודעת אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo82.gif

הוא בא על בטוח
מיכל את זוכרת את זאת מהפורום של המורדים
ששאלנו אותה איך היא יודעת
היא ענתה לי ואמרה שהיא קראה את זה בחוברת שהיא קנתה בלונדון
ייייאאאאאאאאאאאאיייייייייייייי אני אהיה עסוקה בפסח

jenngirl

New member
העיקר שהוא בא לפה גם../images/Emo82.gif

בשביל להופיע, נכון
הוא יופיע נכון

Emily ©

New member
../images/Emo121.gif לא, בשביל לטגן לי שניצלים.

מתרגשששששששששששששת.

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

אני מתההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בואו נתארגן כמה בנות ונלך לישון בשדה טעופההההההההההההההההההה

Emily ©

New member
../images/Emo121.gif אני צריכה אישור ממקור מוסמך

[לא פורומים או ילדים משועממים] ואני אהיה הילדה הכי שמחה בעולם.
עד אז, חבל להקדים את המאוחר. יכול להיות שזה בול
.

justin love

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא....

יייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עשיתם אותי שמחה עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אפשר לקנות כרטיסים?????????????????????לג'סטין!! (המורדים כבר הייתי) אני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני לא מאמינהההההההה...מי בטוח תלך??????? אני בטטטטטטוווחחח ואני רוצה לפגוש את כולכן ששששםםם!!!! דיייייייייייי אני מאושררררררתתתתת ייאאאאאאאאאאא...*מתעלפת*

MiSsY 100

New member
יאאאאאא לא מעינה לכל מילה שלך

תביאי לי הוכח בעניים שהוא בא עד עז ג'סטין לא בא לארץ זה לא היה כתוב בשום עיתון ואם הוא היה בא זה היה יוצר כזה רעש פה בארץ אז בנתיים או בכלל אני לא קונה שום גרוש מזה....

אני אני אני!!!!../images/Emo85.gif

אני בטוחחחח הולכת לשםם 100% אחוז!!! וכמה אתן חושבות יעלה כרטיס הועה לשורה הראשונה?

didushkit

New member
יאאאאאאאאאאאאא

יו-----איזה כייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף! אני לא מאמינה................יש לי הרגשה שזה לא יקרה בסוף :/ אוף-----וחוצמזה פסח זה תאריך תקוע...................................... טוב--שאני לא אעשה עין הרע טפו טפו טפו........יאווווווווווווו אני לא מאמינננננה

justinet

New member
אאאאאוווווווווווווווווווווווווו

זה לא אמיתי!!!!!!!!!!!!!!! הוא בא לארץ המתוקה והקטנה שלנו!!!!!!!!!! חשבתי שהוא לא שם עלינו!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח אני גם רוצה הוכחות!!!

למעלה