ג'סטין ב

my josh

New member
מה איזה מעריצים עלובים אתם.. ג'סטין

בא לארץ זה שיש לכם פורום עליו שאתם מעריצים שלו ואף אחד בכלל לא מתרגש אני שאני מתה עליו אבל אני לא כזאת מעריצה שלו מתרגשת יותר ממכם.. שתדעו לכם שמעריצים של אמינם פתחו אתר שכולו רק עצומות והאימיילים ולשלוח מכתבים לאמרגנים של אמינם רק בישביל שהוא יבוא לארץ הם ממש רציניים לזה אבל ממש הם בקשר עם ארצות הברית שיביאו אותו לכאן ולכם נותנים ואתם לא מעריכים בכלל.. אממ יש כזה משפט אני לא אכל זוכרת אותו משהו עם אגוזים ושיניים.. טוב בקיצור אני הכי שמחה בעולם שג'סטין בא אני בטוח הולכת להופעה שלו כאפרות עליו והלוואי שגם אמינם המושלם שלי יבוא גם.. טוב ביי

my josh

New member
זה היה כזה צפוי שתתקפו.. לא אין לי

שום בעעיה רק אמרתי שג'סטין בא תשמחו מה קרה? מה עשיתי? מה אתם תוקפים?

אני ממש מצתערת../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

אבל את לא אמרת רק שג'סטין בא את אמרת שאנחנו מעריצים עלובים וזה לא נעים לשמוע את זה כן? את יודעת מעריצות כאילו..[ עצה לחיים: תתאימי את המילים שלך לזמן ולמקום... זה מאוד יעזור לך.. כמו עכשיו נגיד

Emily ©

New member
תתאימי את המילים שלך לזמן ולמקום

או המילים אחרות: טאקט. [ככה רושמים את זה?!
]

Emily ©

New member
../images/Emo121.gif מאמי כפרה נשמה שלי.

- ברגע שתתני לנו מקור ודאי שאומר שג'סטין בא לארץ 100%, את תיראי כאן התרגשות. עד אז- אין על מה לשמוח. עד כאן הבנת?
-דבר שני, בהקשר הזה,(וסליחה על הביטוי) אמינם מעניין לי את התחת. זה לא הפורום עליו. רוצה להפגין את אהבתך לאמינם [
] לכי לפורום המתאים. לא מעניין אותנו מה עשו בשביל אמינם ומה עשו בשביל ג'סטין ["כאפרות עליו"
]. ואם העובדות נכונות, אז ג'סטין בא, ואמינם....לא.
הודעה זו נכתבה ברוגע וללא עצבים.

my josh

New member
אני גם נמצאת בפורום המתאים של אמינם

אז תירגעי זה שלנו קצת יותר אכפת שאמינם יבוא יותר מאשר שלכם אכפת שג'סטין יבוא זה משהו אחר ובא לי לרשום כאפרות עליו גם זה לא בסדר לך? טוב אני עייפה ומה זה אין לי עצבים לריבים אז בסדר ג'סטין בא אמ' לא אז זה עושה לך אושר סבבה תהני מקווה שתהני גם מההופעה של ג'סטין כאפפרוות עלייוו.. רק בישבילך.. בייייייי

Emily ©

New member
../images/Emo121.gif חלילה.'כאפרות עליו' זה בסדר.

אפילו מעולה. כל העווווווווווווווווווווווווווווווולם אומר את זה.
כפרות, לא חשבתי אחרת. את אהבתך לאמינם וכמה שאתם מאוחדים, מגובשים מעריצים מטורפים תשפכי שם, לא פה. אגב, הדבר שחתמתם עליו.. אני לא בטוחה ממש שזה עוזר. כמעט לא.

my josh

New member
למעוניינים הנה האתר של אמינם לישראל

/http://www.eminem2israel.up.co.il

למעלה