האוסף היומי.

אפרסקה

New member
בתום שבוע (כמעט) כאן, דברי ../images/Emo51.gif

שלום לכולן, כבר כמה ימים מאז שגיליתי את הפורום הזה ואני מוכרחה לעשות הפסקה בשטף ההודעות ולהגיד לכן תודה באופן רשמי וחגיגי. הפורום הזה בא לי בדיוק בזמן. אחרי חמישה חודשי ניסיונות (שהאחרון שבהם הוכתר ככישלון אתמול עם קבלת המחזור), כבר הרגשתי קצת מיואשת, הרגשת בדידות, כשמסביבי כל המי ומי "פרים ורבים" ואת מספר הנשים בהריון שאני מכירה (אישית) כרגע אפשר לספור על יותר מאצבע אחת. כבר כמה חודשים אני משוטטת סמויה בפורום הריון ולידה (לא בתפוז), רואה כיצד בכל כמה ימים יש מצטרפת חדשה, ברכות ושמחות, ואני ממשיכה לנסות ומתחילה להרגיש קצת זרה בפורום ההוא שחשבתי שזה רק עניין של ימים עד שאצטרף באופן רישמי... כאן אצלכן מצאתי מעין בית, מקום בו אני יכולה לדבר עם בנות שנמצאות במצבי ויודעות איך זה וכמה זה מתסכל, למצוא (ולתת!) אוזן קשבת ולעבור את זה ביחד. אמנם כולנו מקוות להיות בפורום הזה כמה שפחות, אבל אני בטוחה שהקשרים שנוצרים כאן ימשכו בכיף בפורום הריון ולידה... אז הרבה תודה על היוזמה להקמת הפורום, הרבה תודה על ניהולו, הרבה תודה על ההקשבה ובעיקר על החברות. שלכן, ממשיכה לנסות ולקוות, אפרסקה.

../images/Emo104.gif שיעור מולדת

היום נארח Live בפורום מוזיקה אלטרנטיבית את הזמר שי נובלמן, שמגיע לגיחת מולדת מלונדון הקרה. תוכלו לשאול אותו שאלות בנושא המוזיקה שלו, הדיסק, וההצלחה בחו"ל. כולם מוזמנים!

את ימי הביוץ

אז ככה: בבוקר לפני שאתן עושות את הפיפי הראשון אתן שמות את האצבע בפתח (לא עמוק) ואז את ההפרשה שיוצאת אתן תופסות בשתי אצבעות (אגודל והאצבע) ואז מותחות את ההפרשה אם היא לא נשברת אז זה אומר שזהו יום הביוץ (עדיין לא ניסיתי אבל אני ממש מחכה לרגע זה)

פּוֹנְג

New member
קצת שיטחי ... אם תקראי את המאמר

של מעין על חום השחר, תראי שם הסבר מעמיק יותר כמו גם ציוני דרך טובים יותר לזהות את סוגי ההפרשות שיש בכל יום מיום המחזור. סלחי לי על זה שאני אולי 'יורדת' על לאישה ומנסה להפחית את ההתלהבות שלך, אבל אם היה כל כך פשוט לזהות ביוץ אז הרבה רופאים היו מובטלים.
להשתמש בשיטה שהוזכרה בלאישה זה מצויין, אבל יש עוד כל כך הרבה לדעת ולהכיר את הגוף וההפשרות שלו בשביל לזהות נכון את השלב שההפרשה 'לא נשברת'...

פּוֹנְג

New member
הנה ההודעה שלך

היא לא נמחקה, אבל היא בהחלט תשורשר
אנחנו צריכות להתחיל להקפיד על הודעות משורשרות על מנת שלא יברחו לנו הדפים. אפילו הודעות
להודעות קיימות. ואני מצפה את זה בעיקר מהוותיקות שנמצאות כאן
(ככה נוכל להעביר אתכן לפורום הריון ולידה "מחונכות לתפארת"
)

פוקית27

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif|חיבוק

m i c h a l y

New member
הודעת ../images/Emo32.gif מצוברחת

שלום לכולכן. אני מזהירה מראש שזו לא הודה שכיף לקרוא... קמתי הבוקר פשוט עם מצב רוח רע. אני יודעת שאם אחכה בסבלנות בסוף אהיה בהריו, ואני גם יודעת שהמחזור המבולבל שלי בסוף יתייצב - אבל כל זה לא עוזר לי כרגע... אני ביום ה36 למחזור, לא בהריון (בדיקת דם), וגם אין וסת... נכון שאין קשר בין כל זה לבין העובדה שכל מי שסביבי דיברה איתי לפני חודש חודשיים על הנושא והופ היא כבר בהריון.... זה אפילו מפלצתי ואגואיסטי כי מדובר בחברות יקרות וקרובות, אך בכל זאת - למה אני שונה? למה הגוף שלי יוצא בשביתה כללית כשאני מחליטה שאני מוכנה? טוב, אפשר למחוק את ההודעה? מילא לחוות רגשות שליליים אבל לספר אותם זה כבר ממש הופך אותי למכשפה אמיתית. טוב. בכל אופן תמיד סוף השבוע משפר לי את המצברוח כי הנה אני זוכה לזמן איכות עם האיש היקר לי בעולם, ודווקא היום אני מרגישה שפשוט בא לי לבכות לבכות ושוב לבכות. ואין לי מושג מה שונה היום מאתמול. זו כבר שאלה שממש אין לי תשובה עליה. אם אחליט לשלוח מסר זה, אז שוב אני מתנצלת על העניין של המלנכוליה הזאת. מיכל.

m i c h a l y

New member
ויש לי גם שאלה

איזה מיץ אשכוליות בדיוק? בסופר בכלל לא מצאתי, פרט למיץ של פריגת שנראה סינטטי למדי.... הייתי בטוחה שלפרימור יש מיץ אשכוליות שנמכר בקרור - פשוט היה חוסר בסופר או שאין מיץ כזה?

פּוֹנְג

New member
מיכלי ../images/Emo124.gif אל תרוצי לקנות

בעקבות מה שמעין כתבה כאן, אני כבר לא ממש בטוחה שמה שאני קניתי עושה את הטריק. זה לא נשמר בסופר בקרור וכתוב עליו רכיבים טבעיים (או משהו כזה), אבל לא סחוטרי נראה לי שהיום אני אקנה אשכוליות ואתחיל לסחוט (אם לא לשחות אז לפחות לסחוט
)

למעלה