האוסף היומי.

פּוֹנְג

New member
מיכל יקרה

אל תחמירי עם עצמך ראשית אולי המצב רוח אומר שהנה המחזור מגיע... שנית הבכי כל כך עוזר לפעמים (בעצם לרוב) את מתוחה בימים האחרונים (ואין פלא ) את רוצה מאד מאד משהו שפתאום נראה רחוק ממך נראה לך שלכולם זה הולך בקלות ורק לך לא (אל תאמיני לאף אחד
) והשבת הולכת להיות גשומה וקרה אז מותר לך לבכות אני אספר לך קטע - הבוקר קיבלתי במייל קובץ סאונד מימי מלחמת המפרץ. ידעתי שזה מה שהולך להיות שם ידעתי שאני לא אבהל אבל שמעתי ופתאום אני שמה לב שאני בוכה הדמעות זרמו לי כמו גשם בלי שליטה בכלל לא שנבהלתי פשוט הנוסטליגיה התקופה השד יודע מה בכיתי בהלה הייתה אמורה להיות תגובה יותר הגיוינת לא? אבל זה עשה לי טוב (בעיקר משום שאף אחד לא ראה אותי בוכה בגלל נחש צפע
) מה שאני מנסה לומר זה שאל תלחמי עם עצמך מותר לך מותר לך אגב, תמיד בלי קשר להריון

Gill Gallad

New member
שמתי ../images/Emo23.gif

בהודעה אחרת שכתבת על כך שיש לך
. גם לי יש אחד מתוק ואהוב, הכי חתיך בשכונה, נשמה רחבה בגודל של ים ועיניים טובות. בין שלל מעלותיהם, יש להם תכונה ליצורים הטובים האלה לשמוע הכל, ה-כ-ל. להקשיב לכל מה שכואב ולספוג את כל הדמעות. כשרע לי במיוחד אני מוצאת המון נחמה מלשבת עם המוקי שלי, ללטף אותו ולאהוב אותו ולתת לדמעות להרטיב לו את הפרווה הנעימה שלו. הוא לא מתלונן ואני מרגישה אחר כך הרבה יותר טוב. מקווה שיעבור והחיוך יחזור, וד"ש מ-
ל-
!!

m i c h a l y

New member
עוד הודעת ../images/Emo32.gif

והבוקר, במצב רוח טוב הרבה יותר אני שמחה להודיע לכן כי באופן קצת בלתי חוקי (ולא אפרט איך, המבין יבין) צפיתי בכל הסדרה "24" שעומדת להיות משודרת ביום ב' הקרוב.... לא סתם אהי אומרת "אל תחמיצו", כי לא רק שהסדרה איכותית בעיניי, היא גם עם רצף פנימי היררכי - כלומר, אם לא ראיתם פרק הסיכוי קלוש מאוד שתבינו מה שקורה בפרק שאחריו.... לא יודעת אם זו "הסדרה הטובה ביותר", אך בהחלט איכותית ועוצרת נשימה.... הקשר ההדוק שאני מוצאת בין הודעה זו לפורום זה הוא העובדה שגם בימים הלחוצים ביותר של החודש - כשצפיתי בפרק היתה לי כמעט שעה שלמה של שקט.... אז תהנו....

Gill Gallad

New member
לא ללב חלש.

בתור חו"לונית (פה הסדרה בעונה שניה) אני מאשרת שמי שפספסה פרק אחד תתקשה להשלים את הפערים שנוצרו. סדרה אינטנסיבית מאוד אך קיפר שלנו אחלה גבר (ובפני עצמו שווה צפיה).

m i c h a l y

New member
גיל גלד HELP

אני עכשיו צופה גם בעונה השנייה, אבל נתקעתי אחרי פרק 15.... האם הקרינו את פרק 16? באופן תמוה לא איתרנו אותו השבוע, והנחנו שבגלל המלחמה או משהו הוא פשוט לא שודר.... בכל אופן, באמת גבר קיפר סתרלנד.... את יודעת שבצילומי העונה הראשונה כל השחקנים לא ידעו מי הבוגד עד צילומי הפרק האחרון? מצחיק, לא?

Gill Gallad

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לגלות או לא לגלות.....

האם לבקש ממך לגלות לי מה קורה או לא..... אין צורך: הנה כאן השבעתי את סקרנותי (אצלי אין דבר כזה "דחיית סיפוקים"...): 24 תקציר פרקי עונה 2 (פעם ראשונה שלי עם לינק, מקווה שיעבוד).

m i c h a l y

New member
אל תעשי לי את זה!!!!!!!

אצלי המושג "דחיית סיפוקים" קיבל משמעויות חדשות עם הנסיון להרות, וכמו שכבר ציינתי "24" היתה מקום מפלט די טוב.... עכשיו אני אדכ שיש כאן לינק ושוב אחזור למנהגי משכבר הימים - טיפוס על הקירות... תודה בכל אופן, מיכל.

Gill Gallad

New member
הצצתי....

אצלנו שידרו עד פרק 7 אז הצצתי בפרק 8 ודי! (משדרים פה 2 פרקים פעמיים בשבוע ודווקא השבוע במקום הפרק של יום שני יש את האוסקר... שאחכה ליום חמישי???) וואו, נינה הזו נביילה... אין רגע דל איתה. וזו רק אני או שגם לך הקים הזו נראית, איך לומר זאת בעדינות, סתומה??? אפרופו פרק 16, נראה לי שגם בארה"ב זה עוד לא שודר כי התקצירים מגיעים עד פרק 15 ואני מניחה שמעלים אותם לרשת רק אחרי השידור.... גו ג'אק גו....

PUGNI לשעבר

בעלי עשה סדר במחשב וכנראה מחק את הקוקיז אז החלפתי שם באותה הזדמנות
גם אני ראיתי את כל הפרקים של העונה הראשונה של 24, בהחלט סדרה אינטנסיבית
לא לבעיל לב חלש (ומה עם נשים בהריון? אולי עדיף שנגמור מהר גם את העונה השנייה...) אבל אני חייבת להגיד שפחות אהבתי את הפרקים האחרונים 4-5 לפני הסוף, כבר עבר כל גבול לטעמי, נו טוף... וחזרה לנושא העיקרי, יש לי כל הזמן התקפי פסימיות, נכון שהרופא בכלל בכלל לא התרגש מזה שהמחזור שלי בשביתה ונכון שהבדיקות בטח יאירו אור על מה שקורה שם אבל... לפחות אם היה לי מחזור הייתי יודעת לאיזה יום לחכות בשביל להתאכזב. אוף

Gill Gallad

New member
תתחדשי דנה ../images/Emo94.gif

מה שאני אוהבת בסדרה הוא את הויזואליות הנוירוטית (שמאוד תורמת לעלילה המותחת) ואת חוסר הנאמנות שלה לשחקניה. הקצב שבו דמויות ראשיות מתאדות הוא לא יאומן (לא אקלקל אבל גם בעונה השניה יש לא מעט דמויות שמתחסלות להן בכל מני אמתלות). וקיפר... אני זוכרת שראיתי את הסרט (בעל התרגום הנוראי) "אני והחבר'ה" לפני 200 שנה בערך, כל חברותי יצאו בעיניים מזוגגות מריבר פניקס (תנצב"ה) ורק אני יצאתי עם גיבור אחד בלב... קיפר. טוב, עניין של טעם. בעלי יותר חתיך. לגבי הדיכאון - לאור השעה בה אני כותבת (אצלנו כבר יום, אתן עוד ישנות) אני רק אאחל לך שתקומי לבוקר חדש מעודדת ומחוייכת. שבוע טוב!

m i c h a l y

New member
דננה

אחרי הודעה באורך הגלות שנמחקה ביעף
אני פשוט שולחת לך
ומקווה שכמו שסוף השבוע שלי התחיל במצב רוח נוראי ונגמר נפלא כך גם השבוע שלך - התחיל בפסימיות אך ייגמר באופטימיות... ולגבי "24"? כן, סוף העונה הראשונה היה בהחלט מאכזב, אך לא קילקל את העונה כולה ובהחלט לא מנע ממני לצפות בעונה השנייה... מיכל

תודה ../images/Emo24.gif!!

עצה קטנה, כשאת גומרת לכתוב הודעה ארוכה, תלחצי על "העתקה לקליפבורד" או שתסמני את הכל ותעשי COPY . ככה אם לא תצליחי לשלוח, תוכלי פשוט לעשות PASTE בפעם הבאה. copy - ctrl+c paste - ctrl+v אני מאוד מקווה שיהיה לכולנו שבוע טוב ומלא בחדשות טובות

מילוששששששש../images/Emo140.gif

מאוד התפלאתי כשקראתי את ההודעה שלך ....דווקא את שמחזקת את כולם ... נו באמת לא מתאים לך!!!! את תיראי שבקרוב מאוד המחזור יגיע וגם את כמו כל חברותייך תיכנסי להריון אז אל דאגה ותמשיכי לחייך ולהיות אופטימית.... נשיקות

m i c h a l y

New member
איך נפלו גיבורים...

כמו שכבר כתבתי באיזה השרשור אחר, שינה עמוקה, אמבטיה ופינוק עם הבן זוג הפכו את סוף השבוע לנפלא, למרות ההתחלה הצולעת... תודה
בכל אופן, מיכל

למעלה