וידוי

very dark girl

New member
אני לא בוכה בסרטים../images/Emo110.gif

אבל שמחה גדולה גאתה בי בנפילת אייזנגארד.....

השיר של מרי. אוי, זה היה... אהה...

אני אפילו לא יודעת איך לתאר את זה. ואיך שהוא אכל איזה פרי אדום ונזל לו מין משהו אדום על הבגדים, כאילו הם ניסו לומר בזה שהוא זה ששלח את אנשיו למוות... אוי, זה היה ממש ממש מרגש. וגם כשפרודו ברח מהפלך. הבית שלו, המקום היחיד שחש בו מוגן, כבר לא בטוח יותר. הרגשתי שאני פרודו, אין לי שום מקום להסתתר. היו מלא. למען האמת, כל הסרטים ריגשו אותי. בין אם זה צילומים ממעוף הציפור שרואים את כל המרחבים העצומים, או כשעינו את גולום, ובעיקר במוריה, איך שבורומיר אמר "זה לא... (משהו...)..." ואז המצלמה התקרבה, "זה קבר!" ואז פתאום כולם רואים שהם דורכים בגולגלות ועצמות נרקבות... אוי, זה היה פשוט נורא. וגם כשפרודו היה במערה של שילוב, וגולום שר לו על עכביש ורואים אותו מנסה להחלץ מהקורים בזמן שהעכבישה מאחוריו מגיעה אליו במהירות... זה היה הדבר הכי מפחיד בכל הסרטים. בכולם. אני נורא מפחדת מעכבישים, ועוד כזאת ענקית, ואין לך מה לעשות ועוד מי שיכול לעזור לך לא עושה את זה... אוי, נראה לי שגם שם בכיתי. בעעע... סרטים טובים. אני רגשנית כמו רבים מימכם. סניף סניף. יערה

Deppaholic

New member
זה השיר של פיפין לא של מרי

כבר למדתי אותו בעל פה.. אהבתי אותו מאוד. אני מתה על סרטי שר הטבעות הם האהובים עליי, אף סרט אחר (חוץ מהסרטים של ג'וני דפ, שהוא שחקן מעולה) לא עורר בי כ"כ הרבה דברים כמו הסרטים של שר הטבעות. הוא היה עשוי מצוין וגם השחקנים היו מצויינים, והבמאי כולםםםם..!!!היו סצנות שממש הרגשתי כאילו אני שם, ולא הייתה סצנה אחת שלא אהבתי.. אני בכיתי רק בקטע בסוף (זהירות ספויילר).. כשפרודו יחד עם גנדאלף וגאלאדריאל, אלרונד וכל אלה עזבו, כשפרודו חיבק את כולם. הקטע במינס מורגול היה מצויין, הקרבות, אין על מה לדבר!, ידעו מתי להכניס הומור, מתי כעס, מתי יאוש מתי הכל!!!! והגירסה המורחבת של הראשון והשני הייתה גם היא מצויינת. והמוזיקה של הסרטים גם הייתה מצויינת!!!.. עם שר הטבעות לא זוכה באוסקר אני אורק! אני לא אתפלא אם הוא יזכה בכל הקטגוריות שאליו הוא היה מועמד.

למעלה