פינת השעשועים

• פותח הנושא hatul
  • פורסם בתאריך

hatul

New member
../images/Emo36.gif פינת השעשועים ../images/Emo26.gif

בעקבות הפינה שרצה בפורום בנים בלבד
לפינה זו תוכלו לשרשר דברים מצחיקים, כמו: מילים של שירים
שמות של פינות
רעיונות לסקרים
דרכים מעניינות לסרס את האח
סירטונים משעשעים
ועוד...

hatul

New member
פרות עם רובים

פרות כל העולם - עד מתי נמשיך לרעות באחו, להידחף בתור למשחתות, ולסיים חיינו על הגריל
הבה נצא למרד כנגד בני האדם
[סירטון פלאש] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dana Lyons Cows With Guns ~~~~~~~~~~~~~ Fat and docile, big and dumb They look so stupid, they aren't much fun Cows aren't fun They eat to grow, grow to die Die to be et at the hamburger fry Cows well done Nobody thunk it, nobody knew No one imagined the great cow guru Cows are one He hid in the forest, read books with great zeal He loved Che Guevera, a revolutionary veal Cow Tse Tongue He spoke about justice, but nobody stirred He felt like an outcast, alone in the herd Cow dol drums He mooed we must fight, escape or we'll die Cows gathered around, cause the steaks were so high Bad cow pun But then he was captured, stuffed into a crate Loaded onto a truck, where he rode to his fate Cows are bummed He was a scrawny calf, who looked rather woozy No one suspected he was packing an Uzi Cows with guns They came with a needle to stick in his thigh He kicked for the groin, he pissed in their eye Cow well hung Knocked over a tractor and ran for the door Six gallons of gas flowed out on the floor Run cows run! He picked up a bullhorn and jumped up on the hay We are free roving bovines, we run free today We will fight for bovine freedom And hold our large heads high We will run free with the Buffalo, or die Cows with guns They crashed the gate in a great stampede Tipped over a milk truck, torched all the feed Cows have fun Sixty police cars were piled in a heap Covered in cow pies, covered up deep Much cow dung Black smoke rising, darkening the day Twelve burning McDonalds, have it your way We will fight for bovine freedom And hold our large heads high We will run free with the Buffalo, or die Cows with guns The President said "enough is enough These uppity cattle, its time to get tough" Cow dung flung The newspapers gloated, folks sighed with relief Tomorrow at noon, they would all be ground beef Cows on buns The cows were surrounded, they waited and prayed They mooed their last moos, they chewed their last hay Cows out gunned The order was given to turn cows to whoppers Enforced by the might of ten thousand coppers But on the horizon surrounding the shoppers Came the deafening roar of chickens in choppers We will fight for bovine freedom And hold our large heads high We will run free with the Buffalo, or die Cows with guns ~~~~~~~~~~~~~~ Dana Lyons: Guitar and Vocals With Mi Tierra Mariachi Band members: Alberto Leyva: Vihuela Rafael Leyva: Guitarron Jesus Sanchez: Trumpet​

hatul

New member
סירטון חביב...

הפרה מ-Black & White נלחמת בסגנון המאטריקס... --- כאן ---

hatul

New member
הפוביה שהכי קל לאבחן...

"האם אתה סובל מ-Hippopotomonstrosesquippedaliophobia ?" פירושה - פחד ממילים ארוכות
ניתן גם לעיין ברשימת הפוביות האתר מאפשר גם לקנות חולצה עם רשימת הפוביות ודברים מוזרים אחרים...

hatul

New member
../images/Emo22.gif מידע מדעי סטטיסטי חשוב ומעניין

מידות אורך אורך פין ממוצע בזקפה מלאה - 14 ס"מ אורך פין ממוצע לא בזקפה - 8 ס"מ הפין הגדול ביותר - 27.9 ס"מ הפין הכי קטן שידוע עליו עד כה - 2 ס"מ הפין הגדול ביותר בעולם החי - 11 רגל (כ-3.4 מטר), של הלוויתן הכחול הפין מתכווץ במהלך המקלחת, ובהשפעת קור. סטטיסטיקה אחוז הגברים שאומרים שהם מאוננים - 60% אחוז הגברים שאומרים שהם מאוננים לפחות פעם ביום - 54% אחוז הגברים שיש להם תחושות אשמה על כך שהם מאוננים - 41% מספר הזקפות הממוצע לגבר ביום - 11 מספר הזקפות הממוצע לגבר בלילה - 9 מספר הפעמים שגבר גומר בממוצע במהלך החיים - 7200 מספר הפעמים שגבר גומר בממוצע על ידי אוננות - 2000 כמויות כמות זרע הנפלטת במהלך פליטה - 1-2 כפיות כמות הזרע שהגבר פולט בממוצע במהלך כל החיים - 14 גלונים (כ-64 ליטר) כמות המים הנדרשת למלא אמבטיה - 35 גלונים (כ-159 ליטר) כמות הקלוריות בכפית זרע אחת - 7 קלוריות כמות הקלוריות בכפית סוכר - 40 קלוריות מהירות מהירות הפליטה הממוצעת כשגבר גומר - 55 קמ"ש מהירות הנסיעה המותרת בכביש עירוני - 50 קמ"ש המרחק שעובר זרע על מנת להפרות ביצית - 10.16 ס"מ בהשוואה לבני אדם - 41,842 מטר (ריצת מרתון) הזמן שלוקח לזרע לעבור מרחק זה - 2.5 שניות הזמן הדרוש לאדם לרוץ ריצת מרתון - 4 שעות הזמן הדרוש לגבר להגיע לזקפה נוספת לאחר שגמר פעם אחת - 2 דקות עד שבועיים תוחלת החיים של זרעון - 2.5 חודשים מרגע היצירה ועד השפיכה קונדומים עובי הקונדום הדק ביותר - 0.5 מ"מ עובי הקונדום הממוצע - 0.7 מ"מ עובי עטיפת הפלסטיק - 0.127 ס"מ הקונדומים עבים כמעט פי 6 מהעטיפה. סכום הכסף הממוצע שאדם מוציא על קונדומים במהלך שנה - 100 דולר לפי השעון הזמן שבו גבר מקבל את הזקפה הכי טובה - בשעת בוקר / ערב מוקדמת זו תופעה שכיחה אצל גברים להתעורר עם "זקפת בוקר" העונה שבה הגבר מקבל את הזקפה הטובה ביותר - סתיו טעם וריח באופן כללי - טעמו של הזרע משתנה מגבר לגבר, בהתאם לתזונה שלו יש האומרים שמזונות בסיסיים (דגים וכמה מסוגי הבשר) מפיקים טעם דמוי חמאה או דגים. מוצרי חלב יכולים להפיק טעם גועלי. אומרים שהטעם הגועלי ביותר הוא לאחר אכילת אספרגוס. המזון שמשפיע על איכות הסקס - צדפות, בשר רזה, מאכלי ים, דגנים ונבטי חיטה. מזון ומשקה חומציים (מלבד ליקרים מעובדים) נותנים לנוזל הזרע טעם נעים ומתוק. לדוגמא: תפוזים, מנגו, קיווי, לימון, דבש. שתיית בירה קורונה עם ליים מכפילה את התענוג. הדרכים הטובות להגברת ההנאה מסקס - הפסקת עישון, התעמלות, הפחתת משקל ריחות המגבירים את זרימת הדם בפין - לבנדר, לקריץ , שוקולד, סופגניות, פשטידת דלעת מיתוסים רוב אברי המין נוטים שמאלה או ימינה - אין כמעט פין שפונה ישירות למרכז. הביטוי "ביצים כחולות", שבו משתמש גבר בכדי לומר שהביצים שלו יתפוצצו אם הוא לא יזיין, אינו נכון.

hatul

New member
למה מחשבים נופלים [אנגלית]

Many of you have wondered why a computer crashes. It is usually very technical but maybe this will help. Dr. Seuss Explains Why Computers Sometimes Crash (Read this to yourself aloud - it's GREAT!) If a packet hits a pocket on a socket on a port, and the bus is interrupted at a very last resort, and the access of the memory makes your floppy disk abort, then the socket packet pocket has an error to report. If your cursor finds a menu item followed by a dash, and the double-clicking icon puts your window in the trash, and your data is corrupted cause the index doesn't hash, then your situation's hopeless and your system's gonna crash! If the label on the cable on the table at your house says the network is connected to the button on your mouse, but your packets want to tunnel to another protocol, that's repeatedly rejected by the printer down the hall .... and your screen is all distorted by the side effects of gauss, so your icons in the window are as wavy as a souse; then you may as well reboot and go out with a bang, 'cuz sure as I'm a poet, the sucker's gonna hang! When the copy of your floppy's getting sloppy in the disk, and the macro code instructions cause unnecessary risk, then you'll have to flash the memory and you'll want to RAM your ROM then quickly turn off the computer and be sure to tell your Mom!​
אם מישהו רוצה לשמוע המרה לדיבור...

hatul

New member
בדיחת |ביתספר|

בבית הספר ילד מסתובב עם גלובוס. המורה שואלת, לאן? הילד: לשירותים המורה: למה? הילד: אני כועס ועצבני ובא לי לחרבן על כל העולם

hatul

New member
בדיחות מקצועיות

קצב שואל את שכנו הפרקליט "אם כלב גונב בשר מהאטליז שלי, האם בעל הכלב חייב לשלם לי?" "כן", עונה הפרקליט. "אם כך", משיב הקצב, "אתה חייב לי עשרים שקלים." הפרקליט מוציא מכיסו עשרים שקלים ומשלם לקצב, ומצרף לכך חשבון על סך 200 ש"ח בגין ייעוץ משפטי. ---------- המתרגל בדיני חוזים: יש לך תפוז שאתה רוצה לתת לחברך. מה תאמר?" הסטודנט: "היי, תפוס תפוז" המתרגל: "לא לא, חשוב כמו משפטן." הסטודנט: אוקיי. אני (להלן "צד א") מעביר ומקנה בזאת לך (להלן "צד ב") את כל הזכויות, לרבות הזכות לקלף, לאכול, לסחוט ולחתוך, שיש לי בתפוז זה, כולל קליפתו, פלחיו וגרעיניו (להלן "התפוז"). צד א' מבהיר בזאת שהתפוז חופשי מכל חוב, שיעבוד, עיקול או זכות של צד שלישי כלשהו מכל מין וסוג. אין במתן זכויות אלה להטיל על צד א' כל חיוב וכל אחריות לתוצאות של קבלת התפוז על ידי צד ב', המתחייב לטפל בכל ההתחייבויות החוקיות הנובעות מבעלות על התפוז ולשפוט את צד א' בגין כל תובענה שנבעה, נובעת או תנבע כתוצאה מקבלת החזקה בתפוז על ידי צד ב'. --------- תיאורים שמועמדים לעבודה משתמשים בהם (ומשמעותם) 1. אני מתמודד בהצלחה עם מצבי לחץ (יש לי ואליום ופרוזאק בארנק) 2. יש לי היכרות טובה עם תוכנה משרדית (הבת שלי עושה שיעורי בית באמצעות "כתבן") 3. אני מקיים תקשורת מעולה עם עמיתים (אני מדבר ללא הרף) 4. יש לי חוש הומור משובח (אני מכיר המון בדיחות גסות) 5. אין לי כל קושי להחליף מקום מגורים (אני גר באופן זמני בביתו של אחי הצעיר) 6. יש לי יכולת אירגון יוצאת מהכלל (אני אוהב לומר לאחרים מה לעשות) 7. הכישורים שלי מתאימים לדרישותיכם (עם המשכורת המצחיקה שאתם מציעים, אל תחלמו למצוא מישהו מתאים) 8. יש לי מוטיבציה גבוהה להצליח (אעזוב ברגע שאמצא ג'וב טוב יותר) ----------- ניסיון הוא כמו פנס שתלוי לך על הגב ומאיר את הדרך שכבר עברת. ----------- איך צדים פיל מתימטיקאים נוסעים לאפריקה, זורקים הצידה כל מה שאינו פיל, וצדים אחד ממה שנותר. מתימטיקאים בכירים יוכיחו את קיומו של לפחות פיל אחד, וייתנו את מלאכת הציד כתרגיל. מתכנתים פועלים לפי האלגוריתם הבא: 1. סע לאפריקה 2. התחל בכף התקווה הטובה 3. התקדם צפונה בצורה מסודרת, תוך סריקת היבשת ממזרח למערב ולהיפך. 4. תוך כדי סריקה: - תפוס כל חיה שאתה רואה - השווה אותה לפיל - עצור כשהתקבל שוויון. מתכנתים בכירים שמים פיל בקהיר לפני שהם מתחילים באלגוריתםם הנ"ל, כדי להבטיח עצירת האלגוריתם. כלכלנים אינם צדים פילים, אבל הם מאמינים שאם ישלמו לפילים שכר נאות, הפילים יצודו את עצמם. כלכלנים בכירים לא ראו מעולם פיל, אך הם מנסים לצוד אותו באמצעות שליטה בשיעור הריבית. סטטיסטיקאים צדים את החיה האפורה הראשונה שהם רואים N פעמים, וקוראים לה פיל. סטטיסטיקאים בכירים יוסיפו הסתייגות שייתכן בהסתברות נמוכה שהחיה שניצודה היא עכבר. עורכי דין יכולים לסחוב ציד של פיל אחד במשך שנים רבות. עורכי דין בכירים יכולים לסחוב ציד של פיל אחד שנים רבות עוד יותר. יועצים אינם צדים פילים, ורבים מהם לא צדו לעולם, אבל אפשר לשכור אותם לפי שעות בכדי שייעצו לציידים. יועצים בכירים יידעו לחשב את המתאם בין גודל הכובע וצבע הכדור ובין יעילות הציידים, בתנאי שמישהו יזהה למענם את הפיל. פוליטיקאים אינם צדים פילים, אבל הם ייקחו את הפיל שתצוד וייחלקו אותו לבוחריהם. פוליטיקאים בכירים ייקחו את הפיל לעצמם ויאשימו את התקשורת. מנהלים יתוו מדיניות ציד פילים, על סמך ההנחה שפילים על כמו עכברים, רק עם קול עבה יותר. מנהלים בכירים יתייקו בתיק הפרוייקט את חוות דעתו של היועץ שקבע שפילים הם כמו עכברים. אנשי מכירות אינם צדים פילים, אלא מוכרים פילים שאחרים צדו, תוך הבטחת הספקה יומיים לפני תחילת העונה. אנשי מכירות בכירים מוכרים בשיא העונה כל חיה שהם מצליחים לצוד, ומוציאים תעודת משלוח וחשבונים על פיל. אנשי מכירות למחשבים צדים חיות אפורות, ומוכרים כל אחת מהן שמשקלה חורג ממשקלו של פיל בלא יותר מ-15 אחוז. אנשי מכירות בכירים למחשבים צדים עכברים אפורים, ומוכרים אותם כפילים שולחניים. ---------- על מתימטיקאי, פיזיקאי ומהנדס הוטלה משימה: לחשב נפח של כדור אדום. המתימטיקאי מדד בקפדנות את קוטר הכדור, וחישב את האינטגרל המתאים. הפיזיקאי מילא כוס במים, הכניס לתוכה את הכדור, ומדד את נפח המים שנשפכו. המהנדס בדק את הדגם והמספר הסידורי של הכדור, ומצא את נפחו בקטלוג הכדורים האדומים. ------------- לוקט מהאתר של דוד שי

hatul

New member
ברלין אומרת לא לבית זונות לכלבים

יום שבת, 24 במאי 2003, 0:01 מאת: מערכת וואלה! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מועצת העיר סירבה לבקשתו של אמן מודאג לפתוח מוסד שיספק את תסכוליהם המיניים של כלבי העיר; טוען: הליכה של 5 דקות לא מספיקה לקיום האקט; מועצת העיר: אין לכך ביקוש אמן גרמני שביקש לפתוח את בית הזונות הראשון בעולם שייועד לכלבים - נתקל בקשיים שמערימים עליו הרשויות בברלין. קארל פרידריך לאנץ החליט על הקמת המוסד יוצא הדופן לאחר שחשב שכלבים נותרים בודדים ומתוסכלים כתוצאה מאורח החיים המודרני והנמרץ של בעליהם. למרות השאפתנות של לאנץ, סירבו במועצת העיר של ברלין לבקשתו להקים את בית הזונות. הסירוב נומק בטיעון שאין לכך ביקוש. אתר "אננובה" מדווח כי לאנץ, בן 54, תושב יוסקריכן כתב בבקשה הרשמית שהפנה למועצה: "כלבים רבים זוכים ל'הליכות' של חמש דקות בלבד. זמן מועט זה לא מותיר להם פנאי לרחרח את אחוריו של כלב אחר, לא כל שכן להתענג בצורות מהנות אחרות". לאנץ תיכנן לגבות מבעלי הכלבים סכום סמלי של 20 לירות שטרלינג עבור השירותים שיספק להם. הוא אפילו כבר רכש דלת כניסה מיוחדת מבעוד מועד שתמנע כניסתם של אורחים לא רצויים. האמן הבטיח כי כל הכלבים יהיו אורחים רצויים במקום. "כמובן שנשמח לקבל גם כלבות וכלבים הומוסקסואלים, זה דבר דמוקרטי", אמר. בתום דיון סוער שנסב סביב חיי המין של כלבי העיר הוחלט במועצת העיר ברלין לדחות את בקשתו של לאנץ. נציג העירייה מסר כי "חיי המין של הכלבים נועדו להתרבות ואין שום הוכחה לכך שקיים תסכול מיני בקרב כלבי העיר". הוא הוסיף וציין כי "כשכלבים מתחככים ברגליהם של בני האדם הן עושים זאת משעמום ומתוך נסיון להראות 'מי הבוס'".

hatul

New member
המפקד הודח לאחר שהיכה חייליו

בפין מגומי ~~~~~~~~~~~~~ יום חמישי, 22 במאי 2003, 15:25 מאת: מערכת וואלה! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מפקד בצבא הרוסי ערך לפקודיו מסדרי לילה מקוריים; מי שנתפס לא בכוננות הוכה באמצעות אביזר מין שחור ואימתני; חייל שמאס בהתעללות, נמלט והלשין; בית המשפט חוקר מה עשה דילדו בבסיס קפטן דמיר אילסוב, מפקד בצבא הרוסי, הושעה מתפקידו לשנתיים, לאחר שהיכה את חייליו באמצעות פין מלאכותי (דילדו). המפקד המכה הורד מדרגתו והועבר ליחידה אחרת. הפרשה נחשפה לאחר שאחד החיילים מיחידתו של אילסוב נמלט על נפשו ונתפס על ידי לוכדי עריקים. בחקירתו, סיפר כי ברח מהצבא לאחר שמפקדו היכה אותו. כשהתבקש לפרט, סיפר החייל על מסכת הכאות ליליות שבוצעו באמצעות איבר מין זכרי עשוי גומי. במשפט התברר כי המפקד מצא דרך מקורית להעניש את פקודיו. מדי לילה נהג להעיר אותם משנתם ולהעמידם למסדר. מי שמדיו נמצאו לא מסודרים - הוכה בחוזקה באמצעות אבר מין שחור ואימתני. אתר "אננובה" מדווח כי הקצין קנה את המכשיר בחנות סקס הנמצאת בקרבת הבסיס. לבית המשפט עדיין לא ברור אם נעשה במכשיר שימוש אחר - בנוסף להענשת החיילים הסוררים. פקודיו של הקפטן דווקא הגנו עליו בבית המשפט, וציינו כי הוא היכה אותה רק באופן קל עם "אלת הגומי השחורה". החייל המוכה, טוראי רוסלאן מצ'נב, נשלח ליחידה אחרת - בה יסיים את שירותי הצבאי בצורה שקטה יותר

hatul

New member
סירטון משעשע על חתולים משעשעים

חלק מהתמונות אינן מתאימות לצפיה לילדים Funny cats

hatul

New member
בת 85 הוכיחה את היותה בתולה בביהמ"ש

מערכת MSN / סוכנויות הידיעות קשישה סינית בת 85 הגישה תביעה נגד שכנהּ, כיוון שאמר שהיא אינה בתולה. הרווקה הקשישה, זאנג שמה, קיבלה פיצויים בסך 250$ מידי השכן, שגם נאלץ להתנצל על הערתו הפוגענית. התביעה נמשכה כ-10 שנים בגאונדונג, כך לפי הדיווח של העיתון "צ'יינה דיילי", המצטט את העיתון "גאונזאו דיילי". השכן הוציא את דיבתה של זאנג, שהיתה גאה מאוד במוניטין הבתולי שיצא לה, בעת מריבה ב-1994. הוא אמר שקשישה ניהלה בחשאי מערכות יחסים מיניות. זאנג מיהרה לתבוע את השכן, וסיפקה לבית המשפט גם חוות דעת רפואית, הקובעת כי היא בתולה למהדרין. תחילה דחה בית המשפט את התביעה, אולם הקשישה לא הרפתה, והגישה עירעור על סגירת התיק. בית המשפט קיבל את הערעור, פתח את התיק, ופסק לטובת זאנג, הקשישה הבתולה שדיבתה הרעה הוצאה.

hatul

New member
Gaytrix Reloaded

בכיכובם של ניאו, מורפיאוס, סמית' וכל החבר'ה... -- כאן --

למעלה