בדיחות |גייז|
שאלה: "איך שמונה הומואים נכנסים בג´יפ?" תשובה: "ארבע על ארבע..." **** שאלה: "למה ההומואים עליזים?" תשובה: "כי אין להם אישה..." ***** שני הומואים נפגשים בבריכה פתאום ההומו הראשון קופץ למים. שואל אותו חברו: "איך המים?" החבר עונה: "קרים כמו זין!" אז ההומו השני קפץ תחת... **** שאלה: "מדוע כל כך קשה למצוא גבר רגיש, דואג וגם נראה טוב?" תשובה: "מפני שלגברים כאלה כבר יש חבר..." **** שאלה: "מה זה לסבית?" תשובה: "עוד אישה שמנסה לעשות עבודה של גבר..." **** שאלה: "מה זה שלד בארון?" תשובה: "הומו בלי אומץ..." **** הומו נכנס לקצב ואומר לו: "תביא לי נקניק בבקשה." הקצב שואל: "אתה רוצה נקניק עבה או דק?" עונה לו ההומו: "עבה!" הקצב שואל: "אתה רוצה נקניק ארוך או קצר?" עונה לו ההומו: "ארוך!" הקצב שואל: "אתה רוצה את הנקניק פרוס או שלם?" ההומו מתעצבן ואומר: "מה אתה חושב שאני משחק וידאו?" **** שני זוגות החליטו לצאת ביחד לארוחת הערב. תוך כדי הארוחה אמר אחד הבחורים: "מה אתם אומרים על הרעיון של חילופי זוגות?" הרעיון הדליק את הבחורות וכולם החליטו לבצע את החילופים כבר באותו הערב. לאחר מספר שעות, בסיומו של זיון סוער, הסתובב הבחור ואמר: "בחיי, כבר מזמן לא נהניתי ככה." "גם אני! מה אתה אומר, גם הבנות נהנו ככה?" **** שני הומואים מזדיינים, פתאום ההומו מלמעלה מפסיק. אז ההומו מלמטה שואל אותו: "מה קרה?" אז ההוא מלמעלה עונה: "עזוב, אני מרגיש חרא..." **** שאלה: "איך לסביות מתנשקות?" תשובה: "עם השפתיים..." **** שאלה: "מה משותף להומואים ולאמבולנסים?" תשובה: "לשניהם מכניסים מאחור..." **** שני הומואים משחקים טניס עם עוד שני בחורים. פתאום אחד הבחורים מעיף את הכדור על אחד ההומואים וההומו נופל. חברו של ההומו לוחש לו: "אל תקום, יש לי רעיון קטן." הבחורים ממול מתחיל לצעוק עליו: "נו, קום כבר!" ההומו לוחש לו שוב: "אל תקום, יש לי רעיון!" אחד מהבחורים ממול צועק: "אם אתה לא קם לסיים את המשחק אני מזיין אותך עכשיו!!!" ההומו מרוצה אומר לחברו: "זהו, אתה יכול לקום, אני חושב שהגענו לפשרה..." **** שאלה: "איך הומו מזייף אורגזמה?" תשובה: "שופך יוגורט חמים על הגב של החבר שלו..." **** שאלה: "עם איזה סולם מורידים הומו מהעץ?" תשובה: "עם סולם ריכטר..." **** הודעת הטייס ברמקול: "קרתה תקלה, כולם צריכים לצנוח. הנשים, הילדים והזקנים יקבלו מצנחים קודם!" גבר אחד התעצבן לרגל האפליה נגד הגברים וצעק: "זין בתחת אני אתן להם!" פתאום קם הומו אחד ושאל אותו: "אתה חושב שיהיה לנו זמן???" **** ילד אחד מגיע לאבא שלו ואומר לו: "אבא, היום עברתי את החוויה המינית הראשונה שלי!" אומר לו האב: "שב בני, ספר לי הכל." הבן משיב: "בפעם הבאה אבא, אני עדיין לא יכול לשבת..." **** שאלה: "מה זה הומו במקלחת של גברים?" תשובה: "עליז בארץ הפלאות..." **** שאלה: "מה זה טובה תחת טובה?" תשובה: "לסביות..." **** שאלה: "איך אומרים ´הומואים´ בעברית יפה?" תשובה: "שלום על ישראל..." **** כמה הומואים שוחים בבריכה. פתאום רואה אחד מהם קונדום צף. הוא מתעצבן וצועק: "חיים, אמרנו שלא מפליצים במים..." **** שאלה: "איך הומו מוריד קונדום?" תשובה: "מפליץ..." **** איש אחד מגיע לעיר חדשה. הוא שואל את אחד מתושבי המקום: "איפה פה הרחוב של ההומואים?" עונה לו התושב: "רגע, אולי אישתי יודעת - משה בוא לכאן..." **** שאלה: "איך הומו דופק בחורה?" תשובה: "לא מגיע לפגישה..." **** שני הומואים מדברים בין עצמם. האחד שואל את החבר שלו: "אתה רוצה ללכת למשחק כדורגל?" משיב לו ההומו השני: "מה לי ולכדורגל?" אז עונה לו הקודם: "שמעתי שיש שם הרבה דחיפות..." **** שאלה: "איך מזהים הומו נשוי?" תשובה: "לפי הטבעת..." **** חייל חדש מגיע לבסיס צבאי, ותפס חייל ותיק כדי לקבל מעט מידע. החייל החדש: "נו, אז איך הבסיס הזה?" החייל הותיק מספר לו: "אתה צריך להיזהר, יש בבסיס הזה הרבה הומואים!" החייל החדש שואל: "מה באמת?" החייל הותיק אומר: "כן, אתה רוצה שאגיד לך מי הם בדיוק?" החייל החדש אומר: "כן, בטח!" החייל הותיק דורש: "בסדר, אבל קודם תן לי נשיקה..." **** ילד שואל את אימו: "אבא, מה זה לסבית?" עונה לו האם: "תשאל את אבא, היא יסביר לך..." **** שני הומואים מטיילים בפארק כשעוברת מולם בחורה בלונדינית חתיכה, עם גוף משגע, ממש לא מהעולם הזה. הומו אחד אומר לחברו: "אתה רואה את החתיכה הזאת?" משיב לו החבר: "כן, מה איתה?" אומר לו ההומו: "שלוש חודשים חיזרתי אחריה כדי להשיג את אחיה..." **** שאלה: "מה מבקש הומו בצוואה שלו?" תשובה: "שישבו עליו שבעה..." **** הומו אחד עולה לאוטובוס ונלחץ לאיש שאחריו. האיש העצבני אומר לו: "אם אתה לא זז ממני עכשיו, אני תוקע לך את המטריה בתחת!" ההומו לא זז. אז האיש לוקח תנופה ותוקע לו אותה בתחת. ההומו אומר לו: "עכשיו תפתח לאט לאט..." **** שאלה: "מה זה ארבע הומואים במכונית טרנזיט?" תשובה: "איידס טים..." **** שני הומואים נפגשים בפאב. הומו אחד אומר לשני: "איזה מגפיים יפות יש לך! ממה הן עשויות?" משיב לו השני: "מעור של איבר מינו של פיל." אומר ההומו הראשון: "איזה יופי, תן לי בעיטה בתחת..." **** שאלה: "כמה לסביות צריך כדי להחליף נורה?" תשובה: "עשר. אחת כדי להחליף, והשאר כדי לתעד את האירוע..." **** שאלה: "כמה הומואים צריך כדי להחליף נורה?" תשובה: "למה לשנות? למה להחליף?? למה לא לקבל אותה כמו שהיא???"