לא אהבתי את מה שעשו ב24

INBALAA

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gifלא אהבתי את מה שעשו ב24

מכירים את התוכנית בערוץ 24 ראש בראש- שעושים תחרויות בין קליפים..... קיצור לפני כמה ימים הם עשו את לא יכול בלי זה של יהלינגד ערומים של שחר. וזה ממש לא משנה מי ניצח..... אבל מה הם בעצם עשו שם..............? גרמו לקהל המעריצים לבחור בין שני אומנים מאותה להקה... בקרוה את תדברי אליי שוב וגופי ירגיש את חומך ואת נשימותך..........
יקירתי

nomchu

New member
../images/Emo45.gif יש בזה משו. ../images/Emo105.gif

בהחלט לא הוגן...
ועכשיו מעניין אותי - מי ניצח בסוף

MiToOsH

New member
כן. ../images/Emo104.gif

זה כל הרעיון של התוכנית.. שיהיה קשר בין כל זוג.. נגיד רמי קליינשטיין וריטה או שלמה ובן ארצי...

INBALAA

New member
../images/Emo35.gifמי ניצח../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אולי זה הרעיון של התוכנית שהייה קשר בין בני הזוג . אבל עדיין זה קצת עיצבן אותי..... חבל אמממ אבל דרך אגב אם אתם ממש רוצים לדעת מי ניצח.... אז שחר ועוד ב100% אבל אין מה להגיד שאני לא יכול בלי זה של יהלי הוא אחלה שיר....!!

nomchu

New member
עם זה אין לי בעיה... ../images/Emo105.gif

הקטע הוא שלקחו זוג כזה שהקהל חייב לבחור בין שניים שהם באותו הרכב... זה לא הוגן
ויש לי דה ז'ה וו עצבני עכשיו

MiToOsH

New member
חחח עזבי.. ../images/Emo104.gif

עכשיו לקחו את מוניקה מול נמרוד לב בגלל שהשמות זה "כביש מהיר" ו"על הכביש" חחחח

simsonit

New member
אמ....

אני ממש לא אוהבת את התוכנית הזאת! למה הם עושים תחרויות בין קליפים!? זה גם תלוי בשיר ... לא?! חחחח

bubaale

New member
אבל זה הקטע...../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

גם התחרו "אחלום לנצח" של מופע הארנבות של ד"ר קספר מול "המפלט האחרון" של שי להב.. יש המון דוגמאות כאלה, אחרי הכל- זו המטרה של התכנית! לשים קליפים של שני אומנים ולהקות שקרובים אחד לשני בצורה כלשהי זה מול זה... אין טעם להיעלב בשם יהלי ושחר! אני בטוחה שהם לא לקחו את זה אישית..
מה גם שכל כך לא משנה מי נבחר, כי במילא יראו את שניהם במוקדם או במאוחר...

bubaale

New member
אבל זו המטרה של התכנית..../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

גם התחרו "אחלום לנצח" של מופע הארנבות של ד"ר קספר מול "המפלט האחרון" של שי להב.. יש המון דוגמאות כאלה, אחרי הכל- זו המטרה של התכנית! לשים קליפים של שני אומנים ולהקות שקרובים אחד לשני בצורה כלשהי זה מול זה... אין טעם להיעלב בשם יהלי ושחר! אני בטוחה שהם לא לקחו את זה אישית..
מה גם שכל כך לא משנה מי נבחר, כי במילא יראו את שניהם במוקדם או במאוחר...

bubaale

New member
יש לי קטע עם לשלוח הודעות פעמיים..

(+
) ועוד עם כותרות שונות!
כן. אני טיפשה.

למעלה