לא אהבתי את מה שעשו ב24

Silver Fox

New member
הם עשו את זה במקרה../images/Emo82.gif

לקטגוריה של "אנחנו שנינו מאותו הכפר"? הממ... אני לא חושבת שזה יגרום לריבים רציניים או משהו, זה לא מעשה חמור כל כך... הם עשו את זה המון פעמים... אבל עדיין, קשה להחליט בין שני השירים האלה, שניהם יפים.

למה לא?../images/Emo105.gif

אוי לא, אפשר לחשוב; היינו צריכים לבחור בין יהלי לשחר, זה לא קטסטרופלי כל כך.

Menaged

New member
Just for the record

הייתי בוחר ביהלי... אני הרבה יותר מעריך אותו מאשר את שחר.

Silver Fox

New member
הממ...../images/Emo82.gif

יש משהו בדבריך... כאילו, הדיסק של שחר מעולה והכל, אבל יהלי נראה כמו מישהו... לא יודעת, יותר רציני כזה. יש לשניהם סגנון שונה לגמרי. שחר הוא הרוקיסט האנרגטי, ויהלי הוא הבנאדם הרציני...

jamesT

New member
מצטער אבל

הדיסק של יהלי הוא הרבה יותר רוקי משל שחר כי שחר מנגן פוסט גראנג' ויהלי מנגן שילוב בין גראנג' לרוק'נ'רול וספאט

nomchu

New member
מה זה פאקינג משנה?../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif../images/Emo102.gif

העיקר זה המוזיקה. שהיא מצויינת לכל הדיעות. זה לא באמת חשוב השם, או הסוג... זו מוזיקה טובה, וזהו. שניהם עושים מוזיקה טובה, זה מה שחשוב. אם את שואל אותי...

nomchu

New member
רגע, לא הגעתי ל... ../images/Emo105.gif../images/Emo102.gif

פואנטה
הדיסקים של שניהם טובים. לא משנה השם. אז... זהו, שניהם מצויינים לא משנה מה

nomchu

New member
אוי,נו לא חשוב ../images/Emo163.gif../images/Emo105.gif../images/Emo102.gif

בעעעע... אני יודעת להרוזס שזה משו

אממ.. ../images/Emo168.gif

בוא נגיד שאני הייתי בוחר בשיר של יהלי.., אני אוהב אותו הרבה יותר... אבל את מי אני יותר אוהב ככה.., אני לא חושב שאני יכול לענות...

מזה משנה אבל?

שניהם באותו סגנון! בדיוק אותו סגנון בחרו את של שחר כי זה בנתיים להיט בגלל שזה יצא לא מזמן זה הכל!

באופן סובייקטיבי ביותר ../images/Emo88.gif

אני אומר שיהלי מוצלח בהרבה משחר בכל מה שקשור לקריירת סולו... אני מנתח את המוסיקה של שחר בתור ניסיון לעשות רוק - ניסיון שלא ממש צלח ויצא לו מין פופ-רוק שכזה. באלבומו של יהלי, "סוס", לעומת זאת, עשיית הרוק הצליחה כמעט באופן מלא, השירים באלבום מייצגים תפיסה רוקיסטית מובהקת, בין אם בזכות המילים ובין אם בזכות המקצבים. לפני כמה ימים, בתכנית "ראש בראש" בערוץ 24, שחר קרע את יהלי 79%-21%, ולדעתי הדבר לא נובע מההבדל בין איכויות השירים, אלא מכך שיחסי הציבור שעשו לאלבומו של סובול לקו בחסר, לעומת האלבום של שחר שביצע כניסה מרשימה למצעדים של תחנות הרדיו. או בקיצור, את השיר "עירומים" של שחר מכירים כיום הרבה מיותר מהשיר "לא יכול בלי זה" של יהלי.

למעלה