די ! יא צופיפניקית !!
H Hypnotic Poi§on New member 4/8/03 #19 כולם ביחד... ../images/Emo163.gif מהצופים כן כן מאז שאת צופיפניקית...
ז זאת עם העלה New member 4/8/03 #20 חחחחחחחחחחח !! לא... זה נראה לי התחיל מהמחנה קיץ של הצופים... שזה בכלל נושא שאני מתעצבנת שאני מדברת עליו ! כמה ימים טובים עם חבורה של צופיפניקים בכל הזמן עושים מורל ביער בלי דרך מילוט ! רק לי זה נשמע סיוט ?
חחחחחחחחחחח !! לא... זה נראה לי התחיל מהמחנה קיץ של הצופים... שזה בכלל נושא שאני מתעצבנת שאני מדברת עליו ! כמה ימים טובים עם חבורה של צופיפניקים בכל הזמן עושים מורל ביער בלי דרך מילוט ! רק לי זה נשמע סיוט ?
H Hypnotic Poi§on New member 4/8/03 #24 בלעכסססססססס ../images/Emo7.gif גם לי זה עושה קצת בחילה סחרחורת פריחה עצבנית בכפות רגליים כאבי בטן, דם נוזל לי מאף... העיניים דומעות, נושרות לי השערות... אני מתעלפת.... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע..... חבורה של צופיפניקים עם מורל ביעררררררררררררררררר.... אוייייי... פיכס... טוב יש לי פעולה בשבט בני היער חדרה אני חייבת לרוץ
בלעכסססססססס ../images/Emo7.gif גם לי זה עושה קצת בחילה סחרחורת פריחה עצבנית בכפות רגליים כאבי בטן, דם נוזל לי מאף... העיניים דומעות, נושרות לי השערות... אני מתעלפת.... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע..... חבורה של צופיפניקים עם מורל ביעררררררררררררררררר.... אוייייי... פיכס... טוב יש לי פעולה בשבט בני היער חדרה אני חייבת לרוץ
ז זאת עם העלה New member 4/8/03 #27 חחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!! קרעת אותי יפיופה !!!! וסיון, למה את הולכת לחרא הזה ????
ס סיונול New member 4/8/03 #28 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרררררועהההההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרררררועהההההה
ס סיונול New member 4/8/03 #21 אני בצופים מכיתה ו'...( איזה הודעה מרעישה?..אה) ואנלא אומרת נם נם מכיתה ו'.. זה לא יודעת ממתי... גררררר מה זה משנה.. נם נם לכולם!!!!!!!
אני בצופים מכיתה ו'...( איזה הודעה מרעישה?..אה) ואנלא אומרת נם נם מכיתה ו'.. זה לא יודעת ממתי... גררררר מה זה משנה.. נם נם לכולם!!!!!!!