Let it be עיברי לידר או אביב גפן?
T the saiyan prince New member 28/1/07 #45 אורנג' למרות שגם לסלקום יש מבצעים טובים יו-יה או אלף כבאים
C CrazyPenguin New member 28/1/07 #46 אלף כבאים ../images/Emo191.gif התמכרתי לזה תקופה בכלל מיכ להיות חולה יום לפני שהולכים לצילומים של אבי ביטר, או להיות חולה יום לפני הטיול השני [שניהם קרו לי ><]?
אלף כבאים ../images/Emo191.gif התמכרתי לזה תקופה בכלל מיכ להיות חולה יום לפני שהולכים לצילומים של אבי ביטר, או להיות חולה יום לפני הטיול השני [שניהם קרו לי ><]?
T the saiyan prince New member 29/1/07 #47 טיול שנתי יותר מבאס לשתות מיץ פטל שיש בו יותר מידי מים מאשר פטל או מיץ פטל שיש בו יותר מידי פטל מאשר מים?
טיול שנתי יותר מבאס לשתות מיץ פטל שיש בו יותר מידי מים מאשר פטל או מיץ פטל שיש בו יותר מידי פטל מאשר מים?
C CrazyPenguin New member 29/1/07 #48 XD../images/Emo191.gif שיש יותר מים... מתוק מדיי לא עושה לי טוב... המממ: שוקולד: מריר, או לבן? [מריר ]
XD../images/Emo191.gif שיש יותר מים... מתוק מדיי לא עושה לי טוב... המממ: שוקולד: מריר, או לבן? [מריר ]
T the saiyan prince New member 30/1/07 #52 שוקו קר בשקית תמיד אני רוצה שוקו קר בארומה ויש רק חם ואני אומר להם אז תשימו חלב קר והם לא רוצים:\ שחור אפל וקשוח או ורוד עם נצנצנים צעקני
שוקו קר בשקית תמיד אני רוצה שוקו קר בארומה ויש רק חם ואני אומר להם אז תשימו חלב קר והם לא רוצים:\ שחור אפל וקשוח או ורוד עם נצנצנים צעקני
מ מילקי ספירלה New member 1/2/07 #53 ירוק צימחי../images/Emo9.gif מיכל למה ענית לעצמך?XDDDD קפה או נס?
ק קרלו שiניל New member 1/2/07 #55 עניתי לעצמי כי זה ברור.XP אמ.. זה? מה עדיף לקחת לטיול? מצלמה גדולה עם איכות טובה או מצלמה קטנה עם איכות גרועה?
עניתי לעצמי כי זה ברור.XP אמ.. זה? מה עדיף לקחת לטיול? מצלמה גדולה עם איכות טובה או מצלמה קטנה עם איכות גרועה?