חידון יוסי אזולאי!

../images/Emo37.gifחידון יוסי אזולאי! ../images/Emo37.gif

טוב אז כדי לעורר פה קצת את העניינים, הנה חידון שמי שיצליח לפתור אותו - הכוונה לנחש כמה שיותר ניחושים נכונים
יזכה בסינגל חתום של יוסי!!!!!!!! בהקדשה אישית!
אז הנה השאלה הראשונה בחידון יוצאת לדרך, לכל אחד מותר לנחש פעם אחת! כמובן שבמידה וכולם לא ידעו, יפורסם רמז...
מה יוסי אזולאי הכי אוהב לאכול?

moranush86

New member
חחחחח אריאל!!!

להגיד או לא להגיד??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה חבר'ה נחשו................... כדי לכם הקדשה של יוסי תלויה בחדר עושה לכל אחד טוב על הלב... מנסיון!!!

moranush86

New member
סתווווווום!!!

ברוווור כבר אמרתי לך שאני יודעת הכל עליו אז תרגעעע

orianush

New member
מה???????????

אין לי מושג חח אמממ אוווווווווףף מאיפה לי לדעת?!? אממ אולי קובה של אמא שלו?!??! חחח

orianush

New member
אריאל כנס..

ה-
ששמתה זאת התשובה או שזה רק כדי להמחיש את הלאכול?!?!? חח

i D a N 16

New member
כמו שאני מכיר את אריאל זה יכול מאוד

להיות פיצה
הוא תמיד נותן רמזים
אני לא יודע את התשובה לצערי
אבל אריאל,אני בכלל חושב שנבטל את התחרות וניתן לי את הפרס,יום הולדת לא?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלוהים ישמור....מאיפה אני אמורה לדעת אינעל דינק?! טוב ניחושים פיצה פלאפל שווארמה קוסקוס חומוס בורקס ג'חנון מלוואח ממולאים גלידה שוקולד המבורגר צ'יפס אוכל סיני תאילנדי מרוקאי פרסי
טוניסאי תימני רוסי טג'יקיסטני אפגניסטני יווני טורקי
בוכרי מצרי בולגרי הונגרי פולני שוויצרי תפוז תפוח אננס תות מנגו אפרסק קלמנטינה שסק שזיף פירות יער פטל דקה ניזכר מה עוד יש באלה של יופלה...לא זוכרת..קיצר המשך מלפפון עגבניה גזר פלפל חציל בצל צנון שום דלעת שועית תירס טוב היתיאשתי...נמשיך אחר כך משום מה נראה לי פיצה...בגלל ששמת תסמיילי

חחחחחחחח יא תכמן!!! ../images/Emo88.gif../images/Emo72.gif

די אתם לא רציניים! תנו ניחוש! (ניקול טוב שלא עשית לי תפריט של כל מה שיש לך במקרר!!!!!!!!!!) תנו ניחוש אחד, ולא, זה לא פיצה!!!...חחח בגלל שיש לך יומולדת יש לך עוד נסיון לפתור את החידה.

תתפלא...אבל את רוב הדברים אין לי

במקרר... פיצה יש אולי,בורקסים גמרנו אתמול,שווארמה אין,פלאפל אין,מלוואח אין,אפרסק אין,פטל אין,פירות יער אין,כל סוגי המאכלים של כל העדות גם אין (נראה לי שנאר אורז פרסי מאתמול...מנהג במשפחה כל יום שבת לאכול את זה..אז נשאר קצת מאתמול חח) ואין לי את הרוב חוץ מירקות,חומוס ועוד כמה דברים..

חמודה. צר לי לאכזב אבל...

תכמן זה עם כ' ויש לך הזדמנות אחרונה לנחש את החידה. משהו א-ח-ד בבקשה, אם אפשר. תנסי. חחח...

מלודי22

New member
אולי ספגטי בולונז???????????

אני הכי אוהבת, אולי גם יוסי???????????????????????????????????????????????????? בכלל אני חולה על אוכל איטלקיייייייייי רגע אבל יוסי מרוקאי אז אולי.......קוסקוס????????????? טוב החלטתי, קוסקוס!!! זה יותר נראה לי...

למעלה