אני מתחילה לחשוד שניקול זו יוסי חחח
נ ניקולימינל New member 28/5/05 #43 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח טוב התקלת אותי....אין לי מושג מזה אריאל חמוד שלי...אתה יכול להיות רגוע חחחחחח מזה גימלים בכלל? אני סתם יתן ניחוש...אולי 13?
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח טוב התקלת אותי....אין לי מושג מזה אריאל חמוד שלי...אתה יכול להיות רגוע חחחחחח מזה גימלים בכלל? אני סתם יתן ניחוש...אולי 13?
א אל האור10 New member 28/5/05 #46 המצפון שלי לא נקי כי עידן עדיין לא ניחש...! (ואיך אפשר לעבור לחידה הבאה ככה, ולישון טוב בלילה??!)
I i D a N 16 New member 1/6/05 #48 היי לא פייררררררר../images/Emo10.gif לא ידעתי בכלל שהחידון מתקיים בעמודים הבאים...... טוב אם כבר גיליתי אז אני אנחש ששלושה גימלים. אריאל,תודה שזכרת אותי
היי לא פייררררררר../images/Emo10.gif לא ידעתי בכלל שהחידון מתקיים בעמודים הבאים...... טוב אם כבר גיליתי אז אני אנחש ששלושה גימלים. אריאל,תודה שזכרת אותי
א אל האור10 New member 2/6/05 #49 טוב אני רואה שקשה לכם..חחחח אז בוא נגיד ככה: עידן אומר שלוש, אני אומר פחות. שי שמצליח, מקבל את הנקודה.
טוב אני רואה שקשה לכם..חחחח אז בוא נגיד ככה: עידן אומר שלוש, אני אומר פחות. שי שמצליח, מקבל את הנקודה.