חחחח משהו כזה למרות שהפורום קצת יותר פעיל אז מי יודע
ר רגע רק רגע Active member 1/7/11 #31 :-{ אני לא מצליח להשיג שידור שעובד חלק...מקווה שנדאל יעלה לגמר (איזה פאדיחה אם לא התכוונת לטניס )
D didush100 New member 1/7/11 #33 ../images/Emo45.gif חולה עליך גם אני בעד נדאל../images/Emo13.gif אני אעדכן אותך עכשיו התחיל
ר רגע רק רגע Active member 1/7/11 #26 שבת שלום ../images/Emo140.gif ראש מדור עדכונים דידוש... יש חדש? האם הנפיחות במצח של יונתן ירדה? האם עדי עשתה שיעור יוגה במשך שעה או שירדה ל-45 דקות? והכי חשוב מה שלום ג'אוולינה?
שבת שלום ../images/Emo140.gif ראש מדור עדכונים דידוש... יש חדש? האם הנפיחות במצח של יונתן ירדה? האם עדי עשתה שיעור יוגה במשך שעה או שירדה ל-45 דקות? והכי חשוב מה שלום ג'אוולינה?
ק קשקשה9 New member 1/7/11 #29 דידוש תרשי לי לענות רק על זה? פשוט חייבת... ג'אוולינ? ומנקה ומנקה למי למי למי
ר רגע רק רגע Active member 1/7/11 #32 ../images/Emo6.gif אני רואה שנכנסת לעניינים בוחן פתע - מי זאת ג'רג'ורית?
ר רגע רק רגע Active member 1/7/11 #40 ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif למרות שמקורותי ( ) מדווחים לי, כי ראו אותך מגוללת את השרשור מטה מטה ומציצה קלות
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif למרות שמקורותי ( ) מדווחים לי, כי ראו אותך מגוללת את השרשור מטה מטה ומציצה קלות