עוד אוף לא מצאתי את התמונות שאני צילמתי חח מה יש לי
א אוררי קאוליץ New member 18/10/07 #152 חחחח טוב שעוד שנייה הוא לא מחרבן על כל הקהל.. מה זה הפרצוף הזה והפוזה שהוא דפק בתמונה ?: [ הנקודותיים לא היו בטעות.. ]
חחחח טוב שעוד שנייה הוא לא מחרבן על כל הקהל.. מה זה הפרצוף הזה והפוזה שהוא דפק בתמונה ?: [ הנקודותיים לא היו בטעות.. ]
L LiHiLuSh New member 17/10/07 #66 3 ואזזזז הלכתי לסוף חח ואז ימינה כי שם רהו הכי טוב שיש XD וביל נימשך לשם D:
X X Slider New member 17/10/07 #55 ../images/Emo207.gifתגידו ראיתם את כל הסרטונים ביוטיוב על הביקור בישראל? זה רק אני שרואה אותם עכשיו? פשוט נעלמתי לשבוע לאילת ישר אחרי ההופעה אז לא בדיוק יצא לי לעקוב אחרי כל הדברים שקרו בעקבות ההופעה >___< בכל מקרה יש שם כמה סרטונים על ההופעה בישראל בכלל לא ידעתי שהם ביקרו בירושלים
../images/Emo207.gifתגידו ראיתם את כל הסרטונים ביוטיוב על הביקור בישראל? זה רק אני שרואה אותם עכשיו? פשוט נעלמתי לשבוע לאילת ישר אחרי ההופעה אז לא בדיוק יצא לי לעקוב אחרי כל הדברים שקרו בעקבות ההופעה >___< בכל מקרה יש שם כמה סרטונים על ההופעה בישראל בכלל לא ידעתי שהם ביקרו בירושלים
S SpongBobit New member 17/10/07 #58 אני ראיתי את אלו בויוה לליב..../images/Emo2.gif הם היו אצלי בעיר !!ולא ידעתי גאד !! ועוד ביום של ההופעה, יכלתי לקחת איתם טרמפ להופעה ,ואם לא היה מקום לא היה אכפת לי לשבת על בילXDDDD טוב,הפסקתי לפנטז.-_-
אני ראיתי את אלו בויוה לליב..../images/Emo2.gif הם היו אצלי בעיר !!ולא ידעתי גאד !! ועוד ביום של ההופעה, יכלתי לקחת איתם טרמפ להופעה ,ואם לא היה מקום לא היה אכפת לי לשבת על בילXDDDD טוב,הפסקתי לפנטז.-_-
S SpongBobit New member 17/10/07 #59 קישור. http://www.viva.tv/Stars/Player/id/1460065/asset_id/48281/type/video/inter_id/479
S SpongBobit New member 17/10/07 #63 זה אותם סירטונים ../images/Emo6.gif טוב, אני הולכת ^__^..לילה טוב! שינה מתוקה וחלומות פז,לכווולם !D:
L LiHiLuSh New member 17/10/07 #68 כן יש מלאה מהופעה ומירושלים ומהמלון והשדפה תעושה ובטוח המלון אמרתי כבר בתמלון נכון חח אופס אלב בחוץ גם יש מהחתימות שהםהביאו ובטוח המלון במיסדרון וכול מיני
כן יש מלאה מהופעה ומירושלים ומהמלון והשדפה תעושה ובטוח המלון אמרתי כבר בתמלון נכון חח אופס אלב בחוץ גם יש מהחתימות שהםהביאו ובטוח המלון במיסדרון וכול מיני
P PerfectSP New member 17/10/07 #73 פעם ראשונה שאני משתתפת!!D: ../images/Emo190.gif תמונה מדהימה של גיאורג!!