תמונת השבוע

נופר36

New member
../images/Emo37.gif../images/Emo41.gifתמונת השבוע../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

בגלל שלג'נע יש יומולדת היום..אני חושבת שצריך להקדיש לה את תמונות השבוע שלנו!!
אז ג'נע..המון מזל טוף!..יומולדת יש רק פעם בשנה.. תנצלי אותה ותעשי חיים!!
ווי לאב יו!

../images/Emo99.gifשליייי../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

הגיטרה המדהימה של דאגי!
אפרופו גיטרות אני וחברה שלי הולכות ללמוד לנגן על גיטרה בחופש הגדול... ובסוף אנחנו מקבלות מהם גיטרה....

T a l14

New member
גם אני!!!!

כבר מהזה באלי להתחיל! וואני מנסה להשמיע כל פעם ליד אמא שלי כמה שאני רוצה גיטרה (בלי כוונה, היא פשוט שם כל פעם שאני מזכירה את זה...
)) ואני כמעט בטוחה שהיא עומדת לקנות לי אחת ליומולדת!
, וגם אם לא, אני אסחוב אותו ל"כלי זמר" ביום הולדת שלי... חח... לא משנה מאיזה צד הגיטרה מגיעה, העיקר שתגיע!חח... וממי אתן מקבלות גיטרה?

כנסי....../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif

אממממ אנחנו הולכות לשיעורים שביחד זה עולה לנו בערך 280 ש"ח לכל אחת.... ובסוף כל השיעורים כל אחת מאיתנו מקבלת גיטרה.... אני כבר מתה להתחיל!

T a l14

New member
כנסי...

חח לכל השיעורים 280? או לכל שיעור? לא הגיוני שלכל השיעורים, אבל מה, משלמים כל כך הרבה על שיעור אחד? או שזה לכל חודש? (חח... מציפה)

loner in love

New member
בס לא גיטרה!

זה בס!!!! בס זה עם 4 מיתרים... גיטרה זה עם 6 אם את מתחילה ללמוד כדאי שלפחות תדעי להבדיל ביניהם

זאת כן גיטרה.... ../images/Emo80.gif

זאת גיטרה בס.... וכמו שאמרת בס זה עם 4 מיתרים ורגילה זה עם 6 מיתרים אבל עדיין בס זו גיטרה.... ותאמיני לי שאני יודעת להבדיל בין גיטרה רגילה לבס....

just jenny

New member
חחחחח אצל עיילין

זה היה בציניות.. חן זה באמת לא משנה יך אומרים.. גיטרת בס או בס.. שניהם אותו דבר.. את יודעת בכל מקרה בס זה סוג של גיטרה

loner in love

New member
זה לא משנה גיטרת בס או בס

זה משנה גיטרה לאדעת זה מציק לי והייתי אתמול עצבנית עזבו

למעלה