חחחחחחחחחח
D DesertRose7 New member 27/5/05 #16 אוי זה גדול! אני זוכרת ששמתי את זהפה..חחח.. לבריטיות יש חוש הומור
B beyonce3 New member 28/5/05 #29 טחחחחחח אבל למה הן עשו את זה?מזכיר לי שפעם אחת דיברתי עם צ'ארלי...והוא לא יידע שהוא עזב את באסטד בגלל פייטסטאר,והוא לא מכיר בכלל את ג'יימס ומאט!הייתכן?!
טחחחחחח אבל למה הן עשו את זה?מזכיר לי שפעם אחת דיברתי עם צ'ארלי...והוא לא יידע שהוא עזב את באסטד בגלל פייטסטאר,והוא לא מכיר בכלל את ג'יימס ומאט!הייתכן?!
• •ExtraordinarY GirL• New member 27/5/05 #13 אויייי איזו חמודה!../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif תתחדשי.... ואמממ איך קוראים לה?!
J just jenny New member 28/5/05 #25 חחחחח תודה../images/Emo13.gif נמ, עדיין לא המצאנו לה שם.. רק היום גילינו שהיא נקבה יש הצעות?
M mayoosh4 New member 28/5/05 #30 מיקה ../images/Emo99.gif אני מתה על השם הזה. לאנשים יש בעיה איתן אבל אני ממש אוהבת אותו. והיא מתוקה!!!!!! אבל כלבים שולתים
מיקה ../images/Emo99.gif אני מתה על השם הזה. לאנשים יש בעיה איתן אבל אני ממש אוהבת אותו. והיא מתוקה!!!!!! אבל כלבים שולתים
O oriane0 New member 29/5/05 #48 טייגר-לילי לחתול שלי קוראים טייגר, ככה שאם יהיו להם ילדים, לפחות השמות יחסית תואמים. (אם טייגר שלי היה בת הייתי קוראת לו ככה )
טייגר-לילי לחתול שלי קוראים טייגר, ככה שאם יהיו להם ילדים, לפחות השמות יחסית תואמים. (אם טייגר שלי היה בת הייתי קוראת לו ככה )
D DesertRose7 New member 28/5/05 #28 ../images/Emo99.gif הוא כזה מותק בשחקי אותה בקהאם! ואירי מדהים בלי קשר
M mayoosh4 New member 28/5/05 #31 גררר יש כמה ../images/Emo3.gif פשוט חרשתי על הגלריה של dougiepoynter.net בימים האחרונים זאתי על השולחן עבודה שלי וגם מככבת בתמונתצוגה שלי במסנג'ר בעיקר ררררררר זה פשוט רררררררר.
גררר יש כמה ../images/Emo3.gif פשוט חרשתי על הגלריה של dougiepoynter.net בימים האחרונים זאתי על השולחן עבודה שלי וגם מככבת בתמונתצוגה שלי במסנג'ר בעיקר ררררררר זה פשוט רררררררר.
M mayoosh4 New member 28/5/05 #32 ../images/Emo99.gif זוזי ממנו, פיכסה! אבל הוא כזה חמוד בתמונה הוא עושה פרצוף כמו של ילד קטן שבוכה לחזור הביתה! כפרעליו
../images/Emo99.gif זוזי ממנו, פיכסה! אבל הוא כזה חמוד בתמונה הוא עושה פרצוף כמו של ילד קטן שבוכה לחזור הביתה! כפרעליו
M mayoosh4 New member 28/5/05 #33 אחרונה.. ../images/Emo3.gif אני מתה על התמונה הזאת... אה.. לוזוכרת מאיפה זה.. או מהאמרסמית' או מוולורהאמפטון.
אחרונה.. ../images/Emo3.gif אני מתה על התמונה הזאת... אה.. לוזוכרת מאיפה זה.. או מהאמרסמית' או מוולורהאמפטון.
P PunK RocK 1o1 New member 28/5/05 #37 ../images/Emo99.gifדאגייי../images/Emo99.gif |השיר היפנוטייז מדבר אליי עכשיו |
J just jenny New member 28/5/05 #38 אוי נופרוששששששש../images/Emo99.gif רק עכשיו שמתי לב שכתבת את זה.. איזה חמודה תודה רבהההה כפרעלייך!! איי לוב יו אוללללללל!!!!! !!
אוי נופרוששששששש../images/Emo99.gif רק עכשיו שמתי לב שכתבת את זה.. איזה חמודה תודה רבהההה כפרעלייך!! איי לוב יו אוללללללל!!!!! !!