אתר האינטרנט על " כתות "

ולמה שלא תאמר

נטורי כרטא והחרדים בגאולה הם כת מסוכנת הם מחזיקים משמרות צניעות - מן מאפיה סיציליאנית לבושה שחורים ואדיקות, שמרססת כתובות ומרביצה לאנשים..? משום שהם מזיקים רק לעצמם..נכון?! אם כך זה תקף גם לגבי כתות בודהיסטיות שאמניות מאמיני ישו ואחרים. למה שלא תנסה להכיר את הרון טוריסאז וללמוד על משהו באמת חכם?!? http://www.runim.com/ בהצלחה !!! תחפש את הרון הזה תאמין לי הוא ישנה לך את החיים ממש!!!

ובכדי שלא תכנס לפאניקה

חס וכרפס: מספר הרון: 3 שם: Thurisaz משמעות: ענקים, הגנה צליל פונטי: Th היכרות:הראשון מהרונים המסמלים מכשול. מכשולים אלה הם לא בהכרח הרסניים, אלא הושמו בדרכינו כדי לחזק וללמד אותנו. אחרי הכל, אתה לא יכול שיהיה לך גיבור מיתולוגי, בלי דרקונים לטבוח, או ענקים להילחם! השיעור של רון זה הוא ללמוד שעליך לסבול, במשמעות לא רק של סבל, מילולית, אלא גם במשמעות התנ"כית של "לההין" - להסכים שגורלו של אחד יתפרש לנגדו כפי שהוא נועד להיות, ולהסכים לחוות את כל מה שהחיים מציעים לנו. אחרי הכל, כל זה הוא הרפתקה. מה שאולי נראה בהתחלה כאירוע שלילי או הרסני, יכול להתגלות כשיעור חשוב. הענקים עלולים להיראות רשעים והרסניים, אבל הם מביאים בחובם שינוי, ובסופו של דבר מפנים את הדרך לתקופה חדשה.

תתיפלא ../images/Emo12.gif זה מופיע גם אצלנו בתורה

כל כישלון שיש לאדם זה רק בא כדיי לחנך אותו , או להעניש אותו כדיי שילמד איך לתקן את עצמו .

למעשה

הכל נכתב כבר בראשית פרק א בספר בראשית אפשר לעמוד על כל מילה שנה ולא להשתעמם! אני לא מתפלאת כלל נהפוך הוא היהדות היא מקור עצום ורב וחשוב אם כבר מדברים על פיזור העם האם שאלת עצמך מה עלה בגורל השבטים העבודים??? אני דווקא שואלת וחוקרת ומקבלת תשובות בנדון.. מעניין לא??!? MAKE LOVE NOT WAR!!!!

../images/Emo22.gif " יוסף הצדיק " הוא " אבי הגלות

הריי " רחל אימנו " לא זכתה להיקבר במערת המכפלה עם יעקב אבינו , מימנה יצאו " יוסף " ו- " בנימין " , יוסף נימכר לעבדות והגולה לארץ מצרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ............................................. הבנים שלו : " אפרים " ו- " מנשה " היו 2 השבטים היחידים שהם " לא נולדו בארץ " אלא בארץ מצרים . ואחריי מותו של " שלמה המלך " ניקרעה הממלכה ל-2 חלקים : 1 - " ממלכת יהודה " ( בית המיקדש ו- ארמון המלך בירושלים ) 2 - " ממכלת אפרים " ( 10 השבטים שהיו בצפון הארץ ) " שבט אפרים " הוא הוביל את 10 השבטים אל " הגלות " מימנו היתפזרו היהודים בכל העולם . וגם מימנו יצא " משיח בן יוסף " שתפקידו זה להחזיר את כל היהודים לארץ .

../images/Emo197.gif " סיקריקים " זה כת יהודית

הסיקריקים הם כת יהודית שמנסה לחיות כמו בזמן בית המיקדש . היהדות האמיתית תמיד הייתה
............ וגם תמיד תהיה אצל " הספרדים "

היהדות האשכנזית זה " מוטציה יהודית "

לפני שהייתה " שואה " החרדים בארופה שנאו אחד את השני ( " ליטאים " נגד " חסידים " )
אצל היהודים הספרדים לא הייתה מעולם שינאה אחד כלפי השני
" החרדים " של הדור שלנו זה אותם היהודים שהם חיו בארופה

הספרדים גם " מתירים " הרבה יותר ../images/Emo70.gif

" הספרדים " גם מרשים לעשות יותר דברים
....................... אצל " האשכנזים " מחמירים הרבה יותר ..................................

עזוב רפורמים .................. ../images/Emo70.gif

ניראה לי שיש הרבה סילוף של היהדות אצל האשכנזים ........................... ואצל הספרדים יש יותר קירבה אל היהדות המקורית כי הם הגיעו מארצות ערביות .

טוב, לאן מיתקדמים עכשיו בנושא שלנו ../images/Emo35.gif

ניראה לי ש-על הנושא הזה של " היהדות הספרדית " אף אחד לא חשב עדיין חוץ מ-" הרב עובדיה יוסף " שהוא היה הרב הראשי לישראל וגם דיין בבית הדין הרבני .

אני לא רוצה להתקדם לשם

אני נושאת שם ספרדי - משפחה - מבית אבי, כי למשפחתי שריד מאנוסי ספרד אני פולניה מכל כיוון ונשואה לחצי פרסי חצי "אשכנזי"- רבע יקה דור 7 בארץ ורבע מברוקלין אני שונאת גזענות! הנושא שלך לא קשור אלי - רבע עוף ובורקס לצימחוניה שכמוני...? בא נתקדם למה עשיתי למען קרוב לבבות? מה עשיתי כדי לתרום לזולתי? מה אני יכול לעשות למען יהודי ספרד ואשכנז .. איפה היהדות האמיתית שאלת? יש דבר כזה?!

../images/Emo190.gif יהודי גרמניה זה הכופרים הכי גדולים ../images/Emo70.gif

אני לא מכיר אותך ולא יודע מי את בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .................................... אבל בתור " אשכנזי " שכמוני !!!!!!!!!!!!!!!!! ................................... אני יודע ש- גם האשכנזים עצמם מיחלקים ל- 2 חלקים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...................... " אשכנזים פריטמטיבים מיזרחיים " ( רומנים , יגוסלבים , אוקראינים , רוסים ) " אשכנזים מודרניים מערביים " ( פולנים , גרמנים ( יקיים ) , הונגרים , הולנדים , אוסטרים , אנגלים ) במיקרה הטוב אני חצי " רומני " , אז יוצא לי להיות " מיזרחי - מזרח ארופאי "

יהדות אוקראינה המציאה את " החסידות " ../images/Emo197.gif

לעומת זאת ............................................. יהדות גרמניה הביאה את
" הכפירה "
הכי גדולה של היהודים . 1 - " אלברט איינשטיין " 2 - " משה מנדלסון " 3 - " קארל מארקס "

למעלה