אתר האינטרנט על " כתות "

../images/Emo158.gif היהודים הספרדים מעולם לא בגדו בתורה

היהודים הספרדיים מעולם לא נטשו את " התורה " אפילו שהם חילונים
,
לעומת זאת .............................................................. הרבה יהודים אשכנזים ( יותר נכון " אשכנזים מערביים " - פולנים , גרמנים , הונגרים , אנגלים ) כן עזבו את התורה וגם היתבוללו עם הגויים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי אנשים יפתחו למשהו

נוסף ומשום שאני ממש אוהבת רונים. תשובה מספקת? אני הגעתי לפה מהפורום רונים של תפוז
שם מפרסמים את הפורום שלכם..
וגיליתי דיונים מעמיקים ומעניינים
וגם הרבה פחד ואטימות מנגד
טוריסז מדבר על לראות את הטוב עם הרע..
לא רק את החסר.. כפי שהמדינהיאסרטבורקס עושה... בהודעותיו המודגשות וגם הגבתי בפרובוקציה על פרובוקציה... תשובה מספקת????

../images/Emo179.gifהחיים כמשל

בעיית המקררר והמקרר ( ...אין ניקוד לקרוא במילרע ובמילעל ) הטרידה את בעלת הבית כשהאורחים יבואו מה תגיד והמטבח מבולגן צריך לסדר ולכסות על הבושה מצנן חדש אחרי הכל, והמקלה והמזווה ודישוואשר.

ניקוד..

לקרוא את הפתיחנה לשיר בפתח ואז בשווא (נע נדמה לי) פו' ניקוד זה מה זה קשה.. (היה פעם דיון בועד הלשון העיברי אודות ההגיה הנכונה של המילה מקרר ...

לקשמי

New member
האם אתה רומז שהיהדות היא כת?

תראה, בכל דת ו/או מסורת יכולים להיות אנשים קיצוניים וכיתתיים. זה לא הופך את הדת עצמה לכת. היהדות היא דת, היא תורה מסויימת. היא לא האנשים שמקיימים אותה. אלו יכולים להפוך אותה לכת או להשתמש בה כמסורת רוחנית נטולת כפיה, אמונה עיוורת ו/או כל תכונה אחרת שמאפיינת כת.

איך זה קשור אלינו?

אנחנו פורום של חילונים וכתות כמו נטורי קרתא הם הזרם הכי רחוק מאיתנו!

איך הוא עושה את זה בכלל..

אני לוחצת סימון הדגש וזה נשאר בהיר כזה.. והוא מדגיש כל הזמן לא פיר נראה לי שבורקס אתה גונב את כל הדיו.. מצטרפת לעמותה יבוטל ההדגש!!!! ומה קרה לשבת שלום ששלחת? נעלמה כלא היתה החלמתי חלום???

למעלה